Dodaj do ulubionych

Rozkład Nowa Praca nr 2

18.06.15, 12:28
Nie stawiałam kart na to czy dostanę tą pracę, to postawię jaka ona będzie. Chociaż mam wewnętrznie dobre przeczucia smile

1 - czy jest to dobry moment na podjecie nowej pracy? Słońce - jak najbardziej, jestem happy
2 - czy oferowane warunki spełnia moje oczekiwania? Umiarkowanie - myślę, że warunki będą takie jak mi je przedstawiono, nie powinnam się zawieść..
3 - jak będzie kształtować się płaca? Królowa Mieczy - dobrałam Śmierć oraz 6 buław..wydaje mi się, że ja byłam Królową Mieczy która stanowczo przedstawiła swoją stawkę..podczytywałam na forum o tej firmie, jaka jest płaca-ale i tak zawyżyłam swoją propozycję. Śmierć może oznaczać, że musieli się oswoić z tym,że nie mogą mi zaproponować stawki dla studentów, bo w końcu dostałam ofertę wypośrodkowaną pomiędzy tym co chciałam, ale wiem, że taką stawkę otrzymują ludzie po kilku latach pracy. Dlatego 6 buław to moje zwycięstwo smile
4 - jak ułożą się moje relacje ze współpracownikami? As Pucharów- ciarki mnie przeszły,że a nuż poznam jakiegoś Pana, więc dobrałam karty i wyszło mi 7 mieczy oraz 2 kielichy...i pozbyłam się złudzeń smile
Tak więc powinnam mieć dobre relacje z pracownikami, przyjazne..ale te 7 mieczy to albo ja mam coś ukrywać, albo współpracownicy nie będę do końca szczerzy.
5 - czy praca dostarczy mi satysfakcji? 10 Pucharów, dobrałam 5 buław....chyba tak, powinnam czuć się bezpiecznie, chociaż będzie doza rywalizacji;
6 - jakie będą moje dalsze perspektywy zawodowe? Rycerz mieczy, Król Buław, 9 buław - nie będzie dalszych perspektyw. Lepiej się nie łudzić, albo ja w tych 9 buławach wychodzę, że nie mam zaufania..
7- czy ta praca pochłonie dużo czasu? 2 buławy-nie powinno być dramatu smile
Obserwuj wątek
    • huit8 Re: Rozkład Nowa Praca nr 2 18.06.15, 13:57
      Słońce Ci jakoś często wychodzi w pytaniu o pracę Carolina smile
      5. Będzie satysfakcja i przyjacielkie, kumpelskie relacje z kolegami i koleżankami.
      • carolina-8 Re: Rozkład Nowa Praca nr 2 18.06.15, 15:19
        Dla mnie Słońce to karta jak najbardziej materialna, więc cieszę się, że na pracę wychodzi.
        Może to zwiastuje, że w końcu słoneczko przegoniło wstrętne chmury jakie były w moim życiu przez ostatnie m-ce smile
        • beata25_84 Re: Rozkład Nowa Praca nr 2 18.06.15, 21:45
          Słońce to radość, szczęście wewnętrzne, dobre emocje. Mi bardziej zawsze wskazuje na sprawy prywatne, ale może być tak, że Ty się teraz bardzo zawodowo chcesz zrealizować i jest to obecnie dla Ciebie najważniejszy aspekt spełnienia osobistego i Słońce pokazuje te Twoje szczęście, spokój, błogość wewnętrzną.smile
    • beata25_84 Re: Rozkład Nowa Praca nr 2 18.06.15, 21:42
      Umiarkowanie, to w sensie,że szału nie będzie, ale i tragedii też nie.
      7 mieczy to może być konieczność gry pozorów z Twojej strony lub jakaś fałszywość otoczenia. W każdym bądź razie waż co i komu mówisz.wink
      Poza tym nic dodać, nic ująć. Świetna interpretacja Karolinko! smile
      • carolina-8 Re: Rozkład Nowa Praca nr 2 24.08.15, 20:24
        Po 2 m-cach pracy stwierdzam,że rozkład zgodził się w 100%.
        czy oferowane warunki spełnia moje oczekiwania? Umiarkowanie - bardzo szybko zorientowałam się w tej firmie,że poza mega świetnym środowiskiem pracy, super nowoczesną firmą- ten zakład pracy nie ma nic do zaoferowania pracownikom. Ludzie non stop się zwalniają..Dla mnie Umiarkowanie- to przeczekanie...do znalezienia lepszej pracy-którą mi wywróżono na wrzesień/październik.
        jak ułożą się moje relacje ze współpracownikami? As Pucharów-dobrałam karty i wyszło 7 mieczy oraz 2 kielichy.. ludzi mam super fajnych, wszyscy młodzi-ja niestety jestem najstarsza..a ja w tym wszystkim mimo całej sympatii bardzo się kryję z tym,że dla mnie to praca na chwilę..muszę udawać entuzjazm, chociaż mi się nie chce.
        czy praca dostarczy mi satysfakcji? 10 Pucharów, dobrałam 5 buław.... nie - ta praca nie dostarczyła mi satysfakcji, to nie jest co co chcę robić. Ale musiałam się wykazać, non stop uczyć-w żadnej innej firmie w ciągu 2 m-cy nie musiałam pochłonąć taką ilość wiedzy, dziwię się,że mi miecze nie wyszły..plus,że to co się nauczyłam przyda mi się w przyszłości.
        Mam w ten czwartek egzamin z okresu próbnego..jakiś wyciągnęłam na to kartę-jak mi pójdzie i wyszło As mieczy, sądzicie ,że to oznacza dobry wynik??

• huit8 Re: Rozkład Nowa Praca nr 2 25.08.15, 12:53
          Tak! As mieczy mi wypada kiedy mam wygłosić przemówienie i jest ono dobre. Król Mieczy też jest super kartą jeśli o to chodzi.
          Będzie dobrze! Trzymam kciuki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka