anfan 06.12.04, 21:10 Znudziły ci się strony z biednym humorem potrzebujesz czegoś nowego?? Nie możesz tego przeoczyć....Wejdz a na zawsze odmienisz swoje życie www.new-humor.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx131 Re: !!!Super strona!!!! 06.12.04, 21:19 tu mi sie wydaje ze nic niema... panie redaktorze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studientka Re: !!!Super strona!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:29 A ja swój komentarz już wysłałam. Nie to, żebym ludzi nie lubiła, ale czasem trzeba nimi potrząsnąć :)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: !!!Super strona!!!! 07.12.04, 11:15 W którym miejscu rzeczonej strony należy szukać humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: !!!Super strona!!!! IP: *.crowley.pl 07.12.04, 13:30 Och! Ta cudna strona na zawsze odmieniła moje życie! Super humorystyczne opowiadania sprawiły, że trzewia moje na samo ich wspomnienie podskakują od niekontrolowanego śmiechu! Jeżeli po przeczytaniu tej entuzjastycznej opinii jeszcze nie wszedłeś na tę stronę, musisz byc pozbawionym poczucia humoru ponurakiem! (Ładny design.) Odpowiedz Link Zgłoś