agniesz-szszka 20.10.15, 20:46 Mąż ode mnie odszedł. Chciałabym wiedzieć co naprawdę do mnie czuje i kto zawinił: ja czy on Wróci? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniesz-szszka Re: błagam o wróżbę :C 20.10.15, 22:43 Proszę pomóżcie! Napiszcie czy będzie chciał mi dziecko zabrać . Strasznie się boję Odpowiedz Link
patygirl Re: błagam o wróżbę :C 21.10.15, 13:00 Nie zajmuję się wrózenie ,ale wyjełam 1 kartę dla Ciebie . Wyszła 4 denary . mówi o tym ,ze Twoj partner jest cięzką osobą , ale nie grożną . Tu mozesz poczytac www.karty-tarota.com.pl/2013/07/4-denarow-kiedy-boisz-sie-zmian/ Odpowiedz Link
hanna1985 Re: błagam o wróżbę :C 21.10.15, 13:56 Wroze w watku obiady czwartkowe. Jezeli dziewczyny nie poloza kart napisz w obiadach... Tutaj trzeba czekac na wrozbe i przypominac sie. Tak nagle odszedl??? Odpowiedz Link
agniesz-szszka Re: błagam o wróżbę :C 21.10.15, 20:43 Zdarzały się kłótnie..ale on często był nieobecny myślami, po prostu niby był a jednak go nie było. Teraz już chyba wiem dlaczego. Dziewczyny karty postawiły w innym wątku i wygląda na to, że jest ta trzecia Odpowiedz Link
eve66 Re: błagam o wróżbę :C 21.10.15, 17:00 Mogę się mylić, ale nie wydaje mi się żeby wrócił. Jeśli cierpisz, to powiem Ci, że gorzej nie będzie. Chyba nie potrafisz podjąć decyzji czy walczyć o ten związek, czy zamknąć ten rozdział swojego życia. Powinnaś spojrzeć na sytuację z dystansu, obiektywnie. Odpowiedz Link