22.10.15, 23:01
Karta wspólna wyjściowa As kielichów
Darzymy się szacunkiem i raczej to jest taka przyjazń między nami niż miłość .

Nastawienie pana do związku Rycerz Kijów
Nastawienie pani do związku Cesarzowa

Ja chcę rządzić w tym związku jak to Cesarzowa . A mój partner rycerz kijów myśli jak to zamieszkać ze mną lub wogóle o jakich kolwiek zmianach ,ostatnio wyszedł z pomysłem wynajmu mieszkania wspólnie .

Jego oczekiwania Gwiazda
Chce się przy mnie wyluzować , zrelaksować bo nadal 3 mieczy ukrywa przede mną .

Czego On się boi w tym związku 9 monet

Pan boi się , że 9 monet - otwartości , a więc kobieta ma już wszystko i tylko do pełni szczęścia brakuje jej miłości - czyli jakoś tak mi się skojarzyło , że mogę się jemu wydawać ,iż mogę być otwarta na każdą znajomość kto będzie lepszą partią tego zgarnę . Nie ma pewności , że to taka czysta miłość .

Co Ona powinna wiedzieć o nim 3 miecze
Że ciągle coś przeżywa ma złamane serce i obawia się , że mogę go zranić .
Obserwuj wątek
    • lilijova Re: Relacje 23.10.15, 22:13
      magdalena.1230 napisała:

> Czego On się boi w tym związku 9 monet
      >
      >
      > Pan boi się , że 9 monet - otwartości , a więc kobieta ma już wszystko i tylko
      > do pełni szczęścia brakuje jej miłości - czyli jakoś tak mi się skojarzyło , że
      > mogę się jemu wydawać ,iż mogę być otwarta na każdą znajomość kto będzie lepsz
      > ą partią tego zgarnę . Nie ma pewności , że to taka czysta miłość .

Ja bym powiedziała, że raczej się bez tej miłości obędzie. 9 monet kojarzy mi się z kobietą, która ma to "wszystko" i w razie potrzeby się tym zadowoli. Ona nie będzie się trzymać faceta (czy bycia w związku) za wszelką cenę. Może zbyt łatwo odpuścić gdy pojawią się problemy. To by też ładnie korelowało z trójką mieczy. Chęć zmiany, wspólnego zamieszkania czy poważniejszy kroków może być też poniekąd próbą uwiązania.
      • magdalena.1230 Re: Relacje 24.10.15, 15:24
        Dziękuję lilijova jak bym o sobie przeczytała . Chyba mnie znasz smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka