Dodaj do ulubionych

Kobiece sprawy

29.02.16, 08:36
Zainspirowana wątkiem Neceg postanowiłam spróbować sił w sprawach zdrowia.
Czeka mnie decyzja - kończy się pięciolatka wkładki , i muszę zdecydować czy robię sobie przerwę czy biorę następną.
Hajo B. - decyzja, tylko proste
Sedno - 0 Głupiec - oho.....
Tak będzie jak zrobisz przerwę :
10 Mon, 7 buław, 7 monet
no i właśnie , dziwnie mi przez głowę przeleciały myśli, proszę dziewczyny zerknijcie, czy wam też coś przelatuje i co to jest , bo dociągnęłam jeszcze jedną - XII Wisielec
Tak będzie jak będzie następna :
IX Pustelnik 8 Buław R Mieczy / dociągnięta 2 Puch - hehhe , no luz blus, tego Rycerza Babette gdzieś już widziała wink
Obserwuj wątek
    • evro44 Re: Kobiece sprawy 29.02.16, 17:13
      Po mojemu jak zrobisz przerwę to szykuje się wpadka bo mi ten Wisielec wprost pokazał odmienny stan nie tylko świadomoścismile
    • evro44 Re: Kobiece sprawy 29.02.16, 17:17
      i jeszcze znalezione w sieci:7 Monet - ogólnie ciąża, czasem nieodpowiedni lub idealny moment na ciążę (zależy od kart obok)
    • misboaa Re: Kobiece sprawy 29.02.16, 17:43
      Widze to tak, ze jak wstawisz to bedziesz sobie frywolic na luzie i bez obaw. Jesli nie to dwa razy sie zastanowisz zanim wyjdziesz z domu big_grin Pomyslisz jaka inna metode zastosowac. Bardziej tradycyjna. Juz pewnie cos chodzi tobie po glowie. Stateczniej potraktujesz weekendy big_grin
      To pierwsze pytanie skopalas. Nie zawezilas czasu wiec odpowiada wprost, ze moze sie zdarzyc i pewnie tak by sie stalo kiedys tam. Nie nastapi to jednak szybko. Zapytalas tak jakbys juz nigdy w zyciu nie miala zamiaru sie zabezpieczac. Jesli zrobisz przerwe zastosujesz inny zabezpieczacz - doslownie. Opozniony efekt/ mozliwosci zajscia i moment poczecia.
      • tabularasa22 Re: Kobiece sprawy 29.02.16, 18:09
        Hehe - no tak, nie trzeba tarota do tego - nie ma blokady to ryzyko rośnie w postępie geometrycznym. Ale karty jak zwykle - między oczy smile
        Nie ma opcji na coś bardziej tradycyjnego - wszystko inne sprawdzałam i nie dla mnie. Albo albo. Muszę jeszcze z dżinem pogadać na ten temat smile Wiadomo - są jeszcze jakieś efekty uboczne, chociaż ja nie zauważyłam na razie. Nobla bym dała wynalazcy tego urządzenia smile
      • beata25_84 Re: Kobiece sprawy 29.02.16, 22:12
        Hehe, ale Misboaa podobnie karty odebrałyśmy - dopiero teraz przeczytałam Twój wpis, o jak zawsze nie robię tego wcześniej, aby się nie sugerować. smile
    • beata25_84 Re: Kobiece sprawy 29.02.16, 22:09
      Moim zdaniem:
      Zrobienie przerwy może okazać się lekkomyślne.
      Jak zrobisz przerwę to powrócisz do tradycji w tych 10 monetach, ale będziesz się z tym szarpać w 7 Buł, 7 Monet - ciągła niewiadoma, ciągłe oczekiwanie na skutki?
      Jak nie zrobisz przerwy, to szybko będziesz szukać partnera, nie będziesz chciała w celibacie żyć.wink
      • tabularasa22 Re: Kobiece sprawy 29.02.16, 22:29
        No właśnie, jak tak będę czekać na skutki i się szarpać, to się mogę doczekać... swojego bzika chyba. Dzięki dziewczyny smile
        w Tej 10 monet to ja zobaczyłam od razu dużą rodzinę , no i panika big_grin a jeszcze te 7 monet - brrr- no i wisielec to już wisienka na torcie - cały czas myślałam " tylko nie Wisielec tylko nie Wisielec " !!.

No a jak nie będzie przerwy - no cóż, oprócz mniejszych oporów przed Rycerzami wink są jeszcze plusy na co dzień - żadnego bólu , PMS, dni wyjętych z życiorysu, przyzwyczaiłam się smile

• beata25_84 Re: Kobiece sprawy 29.02.16, 23:13
          Prawda,że wygoda. wink
        • beata25_84 Re: Kobiece sprawy 29.02.16, 23:14
          A tak już z innej beczki - ostatnio moja ciocia rozwaliła mnie jednym tekstem - jak kobieta jest wkurzona, to mówi się,że ma PMS, natomiast ona ukłuła fajny męski odpowiednik - przeplemniczkowanie. wink
        • beata25_84 Re: Kobiece sprawy 29.02.16, 23:17
          Tabularasa czemu tak tego Wisielca się obawiasz? Dla mnie to raczej dobra karta, często jakiegoś przestoju, zawieszenia sprawy, ale jak jeszcze losowałam karty dnia, to po prostu pokazywała mi często leniwie, miło spędzony dzień. Potrafiłam np. pół dnia w szlafroku przechodzić i nigdzie nie spieszyć się. Ogólnie miło tą kartę wspominam. smile
          • tabularasa22 Re: Kobiece sprawy 01.03.16, 10:33
            Aaa bo piszą gęsto że Zawieszony to owszem - lenistwo , ale często przez 9 miesięcy wink
            No nic, najpierw dżin i zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka