kokoryczko
06.04.16, 11:23
W ramach praktyki chciałam znowu spytać karty o pewną sprawę.
7 lat temu zostałam okradziona, mieszkałam wtedy z młodymi studentami, miałam własny pokój. To był prywatny duży dom, właściciel wynajmowal mieszkania studentom, w domu mieszkała też matka właściciela, przed domem była zamykana bramka, trzeba było dzwonić na domofon.
Mój pokój był naprzeciw drzwi do klatki schodowej, nie zamkniętej wtedy na klucz.
W mieszkaniu w tym czasie byłam ja i nowa lokatorka, rozmawiałyśmy sobie w kuchni i słyszałyśmy w trakcie , że ktoś na moment wszedł. Uznałyśmy, że to inna lokatorka (wtedy tak robiły dziewczyny). Okazało się po powrocie, że zniknął mój laptop i telefon.
Rezultat ostateczny taki, że sprawę umorzono, nie znaleziono sprawcy.
Już teraz dawno po fakcie i komputer poszedł dawno na straty. Ale jestem ciekawa co karty mówią o złodzieju..
Tasując karty przypominałam sobie tamtą sytuację, moje wątpliwości i żal "kto to zrobił, dlaczego, co dalej miało być"
wylosowałam 7 kart:
1. odwrócony król denarów
2. paź buław
3. siódemka mieczy
4. piątka mieczy
5. dziewiątka buław
6. król pucharów
7. ósemka mieczy
Jedyne co w tym widzę, złodziejem mógł być młody mężczyzna, prawdopodobnie ukradł z powodu problemów finansowych, jak dla mnie nie ma już dalszego rezultatu, pozostaje mi czekać (czyli jak mówiłam, komputer poszedł na straty, nie oczekuję już jego odzyskania)