Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc w interpretacji

11.04.16, 17:27
Pytanie było w której pracy będę bardziej szczęśliwa,zadowolona: Tło pytania: Rydwan Opcja pierwsza:Rycerz mieczy,7 monet,Paz Monet -tu na odzew chyba będę musiała troche poczekać,ale w końcu jest oferta od nich.Czy Rycerz moze mowic o zlej atmosferze w pracy?Opcja druga: 2 mieczy,Król denarów,6 denarów w dwójce mieczy chyba widac moje wąchania ,dalej karty mówią o pewnym zatrudnieniu,o pewnej pracy.Natomiast nadal niewiem w której pracy będę bardziej szczęśliwa,w której będzie lepsza atmosfera,lepiej poczekać na odzew z pierwszej czy wybrac druga?? Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Prosze o pomoc w interpretacji 11.04.16, 18:35
      Czy jestes pewna ze z drugiej przecy sie odezwa? Firma sabilniejsza i wyplata lepsza ale nie mam pewnosci czy otrzymasz tam posade. Mezczyzna ktory trzymam wszystko w reku ( wlasciciel, szef, dyrektor) moze moec obecnie inne plany rozwoju lub brac pod uwage inna osobe ns to stanowisko, ew. wstrzymac zatrudnienie na tym miejscu. Wszystko tez zalezy od branzy. Ja lubiem miec takie dane bo lepiej wtedy widze.
      W pierwszej straszny zamet, moze duzo roboty na wczoraj ale wyplata jak zasilek niestety. W tej opcji wazne jest to ze zatrudnienie dostala bys doslownie od reki. Potem niestety zadnej szansy na awans, rozwoj, chyba ze "za 10 lat".
      • rewen14 Re: Prosze o pomoc w interpretacji 11.04.16, 21:11
        Dziękuję za interpretacje.Kurczę miała nadzieje na ta druga prace,dobre pieniadze i praca na kontrakt,sprzatanie w biurowcu
        Druga praca to przygotowywanie żywności,pakowanie,tylko dziwi mnie ze napisalas wyplata jak zasiłek,w ogłoszeniu była tez dobra stawka,na pewno to nie chodzi o to ze teraz jestem na zasiłku?,a może malo godzin by mi zaproponowali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka