Dodaj do ulubionych

ślub w tarocie

15.05.16, 18:31
dzień dobry
mam pytanie stawiałam sobie karty czy w tym roku wyjdę za mąż wyszły karty:
8 buław
3 puchary
Rycerz mieczy
z mojej interpretacji wychodzi że tak
8 buław mówi że ślub odbędzie się szybko i niespodziewanie 3 puchary mówi o szczęśliwej uroczystości ale nie wiem co może mówić karta rycerz mieczy? zdarzy się coś złego? zaczynam się martwić...
mogę prosić o pomoc w interpretacji?
z góry dziękuję smile

Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: ślub w tarocie 15.05.16, 19:22
      hej. Popatrzyłam na twoje wątki, wspominałaś że nie jesteś w związku , a szukasz. Chciałabyś wyjść za mąż w tym roku za kogoś kogo poznasz w 2016 ? Bo tu kontekst ważny. Jest już kandydat czy jeszcze nie ?
      • 3magda36 Re: ślub w tarocie 15.05.16, 19:23
        jeszcze go nie ma
    • beata25_84 Re: ślub w tarocie 15.05.16, 19:48
      Popatrzyłam na karty i przykro mi, ale ja w tych kartach ślubu nie widzę.
      • 3magda36 Re: ślub w tarocie 15.05.16, 20:00
        więc co znaczą te karty?
    • tabularasa22 Re: ślub w tarocie 15.05.16, 19:57
      No imho też nie widać ślubu, za słabe karty imho. Widać parcie, energie wkładaną w szukanie kandydata, sporo spotkań, rozglądanie się po ludziach. Ale na końcu rozczarowanie. Może nawet jakiś obiekt się nawinie, ale to nie będzie ostatecznie materiał na męża.
      Ale powodzenia smile
      • 3magda36 Re: ślub w tarocie 15.05.16, 20:07
        pytałam karty czy znajdę miłość w tym roku i wyszły karty
        3 pentagramy
        10 pucharów
        4 mieczy
        co w takim razie mogą znaczyć te karty od razu powiem że je wcześniej położyłam
        • beata25_84 Re: ślub w tarocie 15.05.16, 22:12
          Będziesz szukać, ale nie dostrzeżesz nikogo kto będzie spełniał Twoje oczekiwania na kandydata na męża lub będzie od razu chętny do ożenku.To jeszcze nie ten moment. Może też nie warto nastawiać się na szukanie "od razu męża", tylko na spotykanie się z facetami i obserwacje jak się z nimi czujesz, jak Cię traktują. Pomyśl też, czy przypadkiem nie jest tak, że przez swoje "naciskanie na ślub" nie płoszysz panów? W tym roku karty mówią, że nie dostrzeżesz szansy na ślub (10 kielichów to może być karta wesela) , nie będzie w tej materii współpracy na linii Ty - on i sprawa skończy się rozczarowaniem w tej 4 mieczy.
    • rrrozsypana Re: ślub w tarocie 15.05.16, 22:25
      Ja to widze tak: 3 denarow wlozysz w szukanie milosci duzo pracy az w koncu bedziesz miala przesyt (10 kielichow) i dasz sobie spokoj, zeby odpoczac (4 mieczy). Generalnie przeslanie jest takie odpusc, nie szukaj na sile to samo przyjdzie w odpowiednim momencie.
    • pani.margot Re: ślub w tarocie 15.05.16, 22:30
      Też ślubu nie widzę.
      Jesli chodzi o milosc - wydaje mi sie, ze to zależy od Ciebie i Twojego podejscia i zgadzam sie z Beatka, ze może niepotrzebnie juz szukasz męża? Jeśli skupisz sie na swoim wnętrzu i rozwoju w tych 3 denarach to ogólnie na mile chwile jak najbardziej możesz liczyć (10 pucharów) ale raczej nie na poważny związek (bo 4 miecze)

No i moim zdaniem lepiej stawiać karty na najbliższe 3 miesiące, bo za duzo się w zyciu zmienia, żeby aż na rok patrzeć. Ale to mowie tylko dlatego, ze u mnie tak jest - zresztą widac po moich wątkach, że ciągle jakies zawirowania big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka