misboaa 29.05.16, 20:03 Te wydarzenie dopiero nastapia wiec weryfikacja za jakis czas. Kto wie z czym to sie je? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata25_84 Re: 5 Mi (-) 29.05.16, 22:23 Awantura na 10 fajerek, każdy będzie swoje racje udowadniać, totalny brak porozumienia, obie strony będą czuć się skrzywdzone. Taka porządna kłótnia, po której raczej już nie ma co zbierać ze znajomości. Odpowiedz Link
lilijova Re: 5 Mi (-) 30.05.16, 00:57 5 mieczy chyba nie ma jasnej strony, żeby coś odwracać. Paskudna karta. Stawiałabym na to, że nie ty dostaniesz z 5 mieczy ale będziesz je dzierżyć. Odpowiedz Link
rrrozsypana Re: 5 Mi (-) 30.05.16, 01:02 Kurde no dym jak nic i to siwy dym. To bardzo klotliwa karta a jej odwrocenie to chyba jeszcze gorzej niz sama awantura to awantura po ktorej sa zgliszcza. Ja to tak widze Odpowiedz Link
aprepope Re: 5 Mi (-) 31.05.16, 22:31 a Ty mialas tam duzo tych kart w p.o. i to jeszcze "takich" kart? wiesz, czasami jak jest za duzo kart w pozycji odwroconej, to mozna to odczytac, ze karty nie chca wspolpracowac..no wiesz, nie dosc, ze 5 mieczy, to jeszcze odwrocona.. a Ty dostalas do tych kart jakas interpretacje? jestes strasznie tajemnicza..przeciez nie tyle karta sie liczy, jesli nie pochodzila z Twojej talii, a spojrzenie na nia osoby, ktora te karty wykladala..no chyba, ze to byly karty online a Tobie (tak ogolnie), to sie karty czesciej sprawdzaja, czy czesciej nie sprawdzaja? Odpowiedz Link
misboaa Re: 5 Mi (-) 02.06.16, 17:55 Apre nie o tajemniczosc chodzi. Nie w tym rzecz. Juz wczoraj mialam zrobic podsumowanie i wszystko byli by transprentne, ale nie mialam chwili. Dzis tez skacze do klawiatury na bezdechu. Zadne tam hokus pokus online. Dobra Wrozka to robila Ta karta nijak sie mial do pytania wiec poniekad zostala pominieta w intertpretacji. Niestety okazuje sie ze te "pominiete" choc nie odpowiadaja na tamto pytanie to pokazuja co sie bedzie dzialo. Wtedy to zignorowalysmy a po czasdie widze ze by sie przydalo wiedziec. Jesli znajde dzis oddech to sie zabiore ze weryfikacje i zrobi sie jasniej Odpowiedz Link
coill Re: 5 Mi (-) 07.06.16, 16:08 nie lubie...zawsze towarzyszy jej wykorzystanie, plotka, klamtwo- z bulem serca ale jednak klamstwo. i niep0rzyjemnosc w serduszku.nie lubie Odpowiedz Link