Dodaj do ulubionych

PRZYWITAJ SIĘ! :)

• zaporka Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 20.04.18, 09:42
      Hej hej smile Przyszłość zdarza mi się widzieć w proroczych snach, miewam przeczucia. Chciałam spróbować swoich sił we wróżeniu. Zdziwiłam się kiedy rzucił mi się w oczy ten wątek na forum. Może to też jakiś znak, także korzystając z okazji od razu zapytam - myślę nad zakupem kart tarota - nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale czy takie nadadzą się na początek? sofia.sklep.pl/p/13508-tarot-78-kart-kos-5901549903010.html Kiedy kupię karty jaki jest następny krok? Jakaś książka, poradnik?
    • bazarka Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 11.06.18, 14:14
      Dzień dobry! smile
      Ezoteryką interesuje się od prawie 10 lat. Karty stawiam od kilku lat, ale tylko sobie samej - bardzo, bardzo rzadko komuś innemu, bo jeszcze nie czuję się dobra w interpretacjach. Znaczeń kart wciąż się uczę, wciąż mnie czymś zaskakują smile
      Od kilku lat anonimowo podglądałam grupę - w końcu nadszedł dzień, by do niej oficjalnie dołączyć! smile
      • beata25_84 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 30.06.18, 01:55
        Cieszę się,że w takim razie odważyłaś się ujawnić. 10 lat to już całkiem zacny czas. Będziesz z pewnością miała dużo trafnych spostrzeżeń. Pisz śmiało - to miejsce służy do nauki, w przyjaznej atmosferze (dla mnie atmosfera Szkółki jest niepowtarzalna i za nią zawsze będę miała sentyment do tego miejsca). big_grin
    • idealista00 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 16.06.18, 19:43
      Witam wszystkich!
      Nowy na forum i początkujący z tarotem smile

Pozdrawiam i mam nadzieje że nauka będzie owocna i i ciekawa.
      Pozdrawiam serdecznie
      idealista00
      • beata25_84 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 30.06.18, 01:52
        Witamy! smile
        Życzę wobec tego wielu wspaniałych chwil spędzonych przy interpretacji tarota na naszym skromnym forum. wink
    • oki_mele Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 01.07.18, 11:50
      Witam wszystkich uczestkiów forum smile
    • neftyda.hell Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 04.07.18, 18:33
      Witam. Zodiakalny baran/tygrys, od lat staram się poznać i zrozumieć tarota... Jestem tu z chęci pogłębiania o nim wiedzy... pozdrawiam
    • wzrastajacasila Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 21.08.18, 22:52
      Witam, pierwsze karty zakupiłam ponad rok temu. Dużo nauki jeszcze przede mną dlatego mam nadzieję być tutaj częstym gościem. Wcześniej podglądałam tylko forum, sporo się dowiedziałam i teraz chciałabym też coś wnieść. Na razie będę opisywać swoje rozkłady z weryfikacjami, bo zauważyłam, że jest ich bardzo mało. A szkoda, bo ja najwięcej wyciągnęłam właśnie z 'cudzych' weryfikacji...
    • tarot9 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 12.11.18, 22:59
      Witam, tarot to moje hobby, szukam miejsca by móc się pouczyć smile pozdrawiam
      • beata25_84 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 25.11.18, 04:26
        Witam serdecznie wszystkie nowe osoby na forum smile
        • skorpionek37 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 12.12.18, 00:02
          Witam Serdecznie wszystkich od dłuższego czasu podczytuje na forach dzisiaj założyłam konto
          • skorpionek37 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 16.12.18, 18:42
            Kilka dni założyłamnie konto a dzisiaj się przywitałam
    • spotkania_z_tarotem Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 13.02.19, 12:01
      Witam wszystkie Panie i Panów smile Jestem osobą racjonalną, mocno stąpającą po ziemi. Kilka lat temu poznałam kogoś, z kim początkowo miałam kontakt tylko służbowy. Później okazało się, że jest to osoba uduchowiona, zajmująca się energią reiki, ezoteryką i numerologią. Od niej dowiedziałam się, że mam "wielki dar", dodatkowo wzmocniony datą urodzenia. I tak się zaczęło smile Ja, wątpiąca agnostyczka, odkryłam swoje super moce. Jestem pewna, że ma je każdy z nas. Stawiam Tarota, jednak u mnie nie ma złych kart. "Złe" karty to wskazówki, ostrzeżenia, drogowskazy. Moja intuicja współdziała z kartami w ten sposób, że rozpoznaje różne sytuacje i sposoby wyjścia z nich. Rozkłady ukazują sytuację obecną oraz to, co się stanie gdy wybierzemy taką, lub inną drogę postępowania. Moje karty mają energię rady, pocieszenia, ostrzeżenia, otuchy, wskazówek.
      • misboaa Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 24.03.19, 13:16
        spotkania_z_tarotem napisała:

> Witam wszystkie Panie i Panów smile Jestem osobą racjonalną, mocno stąpającą po zi
        > emi. Kilka lat temu poznałam kogoś, z kim początkowo miałam kontakt tylko służb
        > owy. Później okazało się, że jest to osoba uduchowiona, zajmująca się energią r
        > eiki, ezoteryką i numerologią. Od niej dowiedziałam się, że mam "wielki dar", d
        > odatkowo wzmocniony datą urodzenia. I tak się zaczęło smile Ja, wątpiąca agnostycz
        > ka, odkryłam swoje super moce. Jestem pewna, że ma je każdy z nas. Stawiam Taro
        > ta, jednak u mnie nie ma złych kart. "Złe" karty to wskazówki, ostrzeżenia, dro
        > gowskazy.

Oczywiście, że nie ma złych kart. Bywa, że dobre karty pokazują złe wydarzenia. To jest smutne.

Moja intuicja współdziała z kartami w ten sposób, że rozpoznaje różne
        > sytuacje i sposoby wyjścia z nich. Rozkłady ukazują sytuację obecną oraz to, c
        > o się stanie gdy wybierzemy taką, lub inną drogę postępowania.

To prawda. Często mamy możliwości by zrobić coś lepiej. W tym pomaga tarot. Jednak są również rzeczy dane "z góry" na które nie mamy wpływu. Nie ma sensu wtedy tracić energii by to zmienić.
        Teoria o tym, że zawsze wszystko zależy od nas jest wymyślona albo na pocieszenie albo na potrzeby ego człowieka.
        Nie jest tak, że możemy wszystko. Tarot to bardzo wyraźnie pokazuje.

Moje karty mają
        > energię rady, pocieszenia, ostrzeżenia, otuchy, wskazówek.

Wszystkie karty tak mają smile
    • katarzynka2019 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 26.02.19, 22:28
      Witajcie, jestem Katarzynka. Podczytuję, uczę się kart i chciałabym coś czasami od siebie dodać.
      Nie wiem, co więcej napisać, może w trakcie coś skrobnę. Przyjmijcie mnie, proszę z wyrozumiałością smile
      • spotkania_z_tarotem Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 27.02.19, 10:14
        katarzynka2019 napisał(a):

> Witajcie, jestem Katarzynka. Podczytuję, uczę się kart i chciałabym coś czasami
        > od siebie dodać.
        > Nie wiem, co więcej napisać, może w trakcie coś skrobnę. Przyjmijcie mnie, pros
        > zę z wyrozumiałością smile

Witaj Katarzynkosmile
        Też jestem tu dość nowa, więc trochę głupio pisać "czuj się jak u siebie w domu big_grin", ale witaj serdecznie w tym przemiłym gronie smile
    • chmurkamoja1 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 27.02.19, 16:25
      Witam wszystkich na forum wróżki i wróżbitów.Jestem tutaj nowa nieśmiało przyznam od dłuższego czasu podczytuję forum w końcu się odważyłam założyć konto i dołączyć do Was pogłębić wiedzę.Interesuję się tarotem i numerologią.Pozdrawiam wszystkich serdecznie
      • misboaa Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 24.03.19, 13:07
        chmurkamoja1 napisała:

> Witam wszystkich na forum wróżki i wróżbitów.Jestem tutaj nowa nieśmiało przyzn
        > am od dłuższego czasu podczytuję forum w końcu się odważyłam założyć konto i do
        > łączyć do Was pogłębić wiedzę.Interesuję się tarotem i numerologią.Pozdrawiam w
        > szystkich serdecznie

Tarot i numerologia ida ze sobą w parze smile
    • ariadna93 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 19.03.19, 19:01
      Dzień Dobry Wszystkim,
      Obserwuję to forum od jakiegoś czasu i jestem pełna podziwu dla tego co robicie. Próbowałam kiedyś swoich sił w pracy z tarotem i runami, jednak chyba osobiście nie mam daru w tym aspekcie.
      Pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna smile
      • misboaa Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 24.03.19, 13:04
        ariadna93 napisała:

> Dzień Dobry Wszystkim,
        > Obserwuję to forum od jakiegoś czasu i jestem pełna podziwu dla tego co robicie
        > .

Tak, to kawał dobrej roboty smile

Próbowałam kiedyś swoich sił w pracy z tarotem i runami, jednak chyba osobiśc
        > ie nie mam daru w tym aspekcie.

Czasami jest to kwestia daru, a czasami konieczności pracy. Nie każdy nadaje się do ezo. Ja od początku miałam żyłkę do Lenormandów. Szło mi super. Natomiast tarot nie. Męczyłam się bardzo, i w pierwszej fazie rzuciłam na długo. Nawet nie używam tamtej talii.
        Dopiero po "powrocie" zrozumiałam, że tamta talia jest do kitu.
        Jestem o tym przekonana ponieważ widzę że są osoby które na niej pracują i choć robią to od dawna i nawet potrafią coś wywróżyć to nie są w tym dobre.

> Pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna smile

Pozdrawiam smile
    • macios Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 27.03.19, 13:33
      Witam Was Wszystkich bardzo serdecznie, mam nadzieję, ze zostanę tu na dłuzej i poszerzę swoją wiedzę smile
      • chmurkamoja1 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 27.03.19, 14:22
        Witaj Macios
        Jestem tez tutaj od niedawna ,,swiezak "
        Napewno poszerzysz swoja wiedze napisze od siebie fajne forum ,czy zostaniesz na dluzej odCiebie zalezy.
        • macios Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 27.03.19, 14:45
          Przeglądam właśnie różne wątki i coraz bardziej mi sie tutaj podoba, spora kopalnia!
    • jedynka_05 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 04.09.19, 23:17
      Hejka, tarotem interesuję się od pewnego czasu. Chciałabym powymieniać się doświadczeniami, wiedzą i spędzić tu miło czas.
      • chmurkamoja1 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 08.09.19, 15:00
        Cześć
    • pytajka Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 17.09.19, 08:51
      Witam, ostatnio bardzo zainteresowalam się tarotem, bo wydaje mi się, że nic tak nie otwiera intuicji, jak własnie karty tarota. Jestem zodiakalną rybą z ascendentem w raczku, numerlologiczną 1 i chyba właśnie odkryłam w sobie jakieś zdolności, bo wszędzie widzę znaki.
      PS. Jak ktoś chciałby, zebym postawiła mu karty na pytanie, to chetnie to zrobię w ramach nauki.

Pozdrawiam
    • czarnula46 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 20.05.20, 08:55
      Hey jestem nowa.
      Tarot to moja pasja ale jestem nowicjuszem w tej dziedzinie wciąż się uczę.
      Tutaj liczę na pomoc w rozkładach.
      Posiadam swoje Karty.
      Pozdrawiam wszystkich 😘
      • chmurkamoja1 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 27.05.20, 18:57
        Witaj 😏
    • magda701701 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 26.08.20, 11:32
      lastomine.com
    • mgdp20 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 05.01.21, 21:35
      Dobry wieczór ! Od niedawna intersuje się tarotem.
      • andgie Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 05.01.21, 22:46
        Witamy w forum smile
      • chmurkamoja1 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 06.01.21, 12:25
        Witaj na forum
    • pysia36 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 08.03.21, 10:51
      Witam wszystkich
      Jestem zodiakalnym skorpionem,numerologiczną 9.Tarotem interesowałam się już jako nastolatka.W sierpniu zeszłego roku kupiłam karty Tarota.Codziennie wyciągam kartę dnia i stawiam narazie proste rozkłady z 3 kart.Chciałabym poprzez to forum nauczyć się więcej,odczytywanie idzie mi średnio.Pozdrawiam
    • wrozka_hanna84 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 27.03.21, 19:46
      Witam smile

miło mi,

Magdalena Gryckiewicz, Wróżka Hanna, www.wrozkahanna.pl
      • gromczyni12 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 02.05.21, 13:48
        Dzien dobry Pani Magdaleno! Troche walcze w Pani imieniu, to co wypisuja, to zlosliwe zarty, konkurencja, chore psychicznie osoby. Prosze sie TRZYMAC! Powroce <3
        • gromczyni12 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 02.05.21, 14:00
          I prosze tego nie czytac, tutaj na forum kazda z Pan czy wrozbitow jest opluta! Prosze sie TRZYMAC!
    • perelka80-80 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 24.05.21, 21:46
      witam serdecznie smile czasem wpadam poczytać tutaj wątki, kiedys probowałam przygody z kartami lenormand-jednak zabrakło mi tego talentu by kontynuować wink pozdrawiam
    • kleopatra40 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 27.09.21, 09:30
      witam wszystkim tu Kleopatra...
    • ezotarot Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 15.12.21, 22:54
      Witam, zapraszam na prywatne czytanie tarota.
      Zapraszam do kontaktu na fb:
      www.facebook.com/profile.php?id=100075376131185
    • beata225_84 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 29.01.22, 01:06
      Cześć Wszystkim 🙂
      Nie było mnie tu kilka lat. Wygląda na to, że usunęli mi przez to poprzednie konto 🤔
      W każdym razie nie byłam w stanie się zalogować ponownie. Dlatego byłam zmuszona założyć nowe konto. W każdym razie teraz będę pisać jako beata225_84, dawniej byłam jako beata25_84.
    • jasmina.szeptucha42 Re: PRZYWITAJ SIĘ! :) 09.06.25, 19:32
      Witajcie smile

Jestem Jasmina Szeptucha – chodzę ścieżkami intuicji, zasłuchuję się w szepty kart, i ciszy między słowami.

Od lat czuję, że świat mówi do nas symbolami. Karty,sny,symbole,intuicja– to dla mnie nie tylko narzędzia, ale język, którym mówi Wszechświat.

Czasem słyszę więcej, gdy zamknę oczy. Czasem więcej widzę w liściu niż w spojrzeniu.

Przychodzę z otwartym sercem, by słuchać i uczyć się.

Ciepło się kłaniam i cieszę, że się spotykamysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka