Dodaj do ulubionych

15.06.2016 - trzy mecze

14.06.16, 16:55
Rosja (7 Kijów) - Słowacja (Król Mieczy) - godzina 15
Rumunia (3 Mieczy) - Szwajcaria (Gwiazda) - godzina 18
Francja (Król Monet) - Albania (3 Puchary) - godzina 21

Obserwuj wątek
    • misboaa Re: 15.06.2016 - trzy mecze 14.06.16, 17:31
      Czy Slowacja ma cos do zyskania? Byc moze maja pewne /zalozenia i tylko tym beda sie kierowac. To jest ich bardzo mocna strona. Maja duze szanse moim zdaniem jesli toc wykorzystaja. Rosja bedzie wieli chaos i dazenie do zwyciestwa za wszelka cene. Jesli silnijeszemu uda sie ograc madrzejszego to moze byc Rosja. Slowacja jednak lepsza.
      Szwajcaria, Francja choc Albanii pojdzie bardzo dobrze. Moze stawiaja na remis i to im sie uda?
      Nie czytam prognoz ani nie cztam umiejetnosci.
    • beata25_84 Re: 15.06.2016 - trzy mecze 15.06.16, 00:25
      Rosja (7 Kijów) - Słowacja (Król Mieczy) - godzina 15
      A tu do końca nie wiem. Rosja będzie się dzielnie bronić, ale Słowacja też będzie bardzo stanowcza. Czyżby remis?

Rumunia (3 Mieczy) - Szwajcaria (Gwiazda) - godzina 18
      Szwajcaria wygra, Rumunia będzie mocno opłakiwać tą porażkę, chyba ich tam Szwajcaria rozjedzie w pył.

Francja (Król Monet) - Albania (3 Puchary) - godzina 21
      Jak by remis miał być. Francja stabilnie, z zyskiem, znów Albania świętuje.
    • tabularasa22 Re: 15.06.2016 - trzy mecze 15.06.16, 17:30
      Kurcze nie zdążyłam napisać, bo mam urwanie d...., ale wczoraj wyciagałam na mecze i tak
      Rosja- Słowacja: 10MI - K buław
      Rumunia - Szwajcaria: 9 Mon-Paź Mi
      Francja - Albania - XII Śmierć - 10 Puch

Omg, Rosja- Szwajcaria pokazały dobrze smile ciekawe jak dalej .
      Wygląda że wygra Rumunia, chociaż Szwajcaria sporo krwi napsuje, moga być jakieś faule i nieczyste zagrania, w sensie dużo przeszkadzania, stopowania, kłótni na boisku.
      Francja Albania natomiast OMG ! Jestem za Francją, AW Śmierć, no no ! Może Albania będzie w dobrej formie, obejmie prowadzenie, ale Francja się odrodzi i wygra ostatecznie. Dla Albanii wbicie gola Francji to już będzie sukces, i będą się cieszyć z punktów.
      Jestem przejęta że hej smile
      • jonasz_koran Re: 15.06.2016 - trzy mecze 15.06.16, 17:34
        Szwajcaria musi wygrać, bo to ostatni mecz na kuponie jaki sobie zrobiłem i wszystkie mecze do tej pory mi weszły, więc głupio byłoby, gdy Szwajcarzy zawalą ten mecz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka