Witam,
dostałam dzisiaj, że otrzymałam nową pracę. To już 4 praca w przeciągu roku. W związku z tym, że poprzednie rozkłady sprawdziły się co do joty, zrobiłam i na tą pracę. Zakreśliłam termin 3 miesięczny-czyli okres próbny do końca września.
Będę wdzięczna za swoje sugestie w interpretacji.
jak będzie kształtować się płaca? 8 buław- dobrałam 10 denarów
Nie dostałam tyle ile chciałam płacy podstawowej- zgodziłam się na niższe warunki finansowe-ale ponoć są premie i można więcej zarobić. 8 buław w kwestii finansów nie kumam- szybka poprawa mojej sytuacji finansowej? 10 denarów daje nadzieję na więcej.
jak ułożą się moje relacje ze współpracownikami?
Słońce - jak przyjemnie wyciągnąć taką pozytywną kartę !! powinna być super atmosfera-chyba że gorąca
jak ułożą się moje relacje z szefową ?
As denarów
Stosunki wyłącznie oparte na gruncie zawodowym-przyjmowała mnie do pracy, więc nie powinno być przykrych powtórek z poprzedniej pracy. Babka wie co umiem a czego nie - bo byłam szczera na rozmowie.
czy praca dostarczy mi satysfakcji?
3 kielichy- dobrane
Królowa Buław - może oznaczać moją euforię w pracy, albo, że za sprawą Królowej buław ją poczuję- chyba, że sama w tej pracy staną się Królową
jakie będą moje dalsze perspektywy zawodowe? Świat- dobrane
2 Buławy.
Ładne karty, ale z tym Światem każdy wie jak jest. Albo po okresie próbnym zmienię pracę-pójdę w świat, abo wszystko jest możliwe, wszystko zależy ode mnie. 2 buławy mogą oznaczać po prostu podpisanie następnej umowy.
czy ta praca pochłonie dużo czasu? 9 pucharów - dobrane
9 buław, Rycerz Mieczy-
na rozmowie kwalifikacyjnej uprzedzano mnie o konieczności nadgodzin-bo mają nowy projekt do realizacji, pytano mnie się o stosunek do zostawania po godzinach. 9 pucharów więc może oznaczać przesycenie pracą w połączeniu z 9 buław-zmęczeniu fizycznym, Rycerz przemieszczanie się-trochę stracę czasu na dojazdy.
czy będę lubić tą pracę? As Pucharów- wydaje, że tak
Ze wszystkich poprzednich rozkładów na nową pracę, ten jest pełen pozytywnych kart. Więc może w końcu trafiłam na jakąś fajną pracę.