Dodaj do ulubionych

Rozkład Nowa Praca 4

24.06.16, 22:55
Witam,
dostałam dzisiaj, że otrzymałam nową pracę. To już 4 praca w przeciągu roku. W związku z tym, że poprzednie rozkłady sprawdziły się co do joty, zrobiłam i na tą pracę. Zakreśliłam termin 3 miesięczny-czyli okres próbny do końca września.
Będę wdzięczna za swoje sugestie w interpretacji.

jak będzie kształtować się płaca? 8 buław- dobrałam 10 denarów
Nie dostałam tyle ile chciałam płacy podstawowej- zgodziłam się na niższe warunki finansowe-ale ponoć są premie i można więcej zarobić. 8 buław w kwestii finansów nie kumam- szybka poprawa mojej sytuacji finansowej? 10 denarów daje nadzieję na więcej.

jak ułożą się moje relacje ze współpracownikami? Słońce - jak przyjemnie wyciągnąć taką pozytywną kartę !! powinna być super atmosfera-chyba że gorąca smile

jak ułożą się moje relacje z szefową
? As denarów
Stosunki wyłącznie oparte na gruncie zawodowym-przyjmowała mnie do pracy, więc nie powinno być przykrych powtórek z poprzedniej pracy. Babka wie co umiem a czego nie - bo byłam szczera na rozmowie.

czy praca dostarczy mi satysfakcji? 3 kielichy- dobrane Królowa Buław - może oznaczać moją euforię w pracy, albo, że za sprawą Królowej buław ją poczuję- chyba, że sama w tej pracy staną się Królową smile

jakie będą moje dalsze perspektywy zawodowe? Świat- dobrane 2 Buławy.
Ładne karty, ale z tym Światem każdy wie jak jest. Albo po okresie próbnym zmienię pracę-pójdę w świat, abo wszystko jest możliwe, wszystko zależy ode mnie. 2 buławy mogą oznaczać po prostu podpisanie następnej umowy.

czy ta praca pochłonie dużo czasu? 9 pucharów - dobrane 9 buław, Rycerz Mieczy-
na rozmowie kwalifikacyjnej uprzedzano mnie o konieczności nadgodzin-bo mają nowy projekt do realizacji, pytano mnie się o stosunek do zostawania po godzinach. 9 pucharów więc może oznaczać przesycenie pracą w połączeniu z 9 buław-zmęczeniu fizycznym, Rycerz przemieszczanie się-trochę stracę czasu na dojazdy.

czy będę lubić tą pracę? As Pucharów- wydaje, że tak

Ze wszystkich poprzednich rozkładów na nową pracę, ten jest pełen pozytywnych kart. Więc może w końcu trafiłam na jakąś fajną pracę.
Obserwuj wątek
    • ucztababette Re: Rozkład Nowa Praca 4 24.06.16, 23:22
      Zmienisz robote. Swiat to odejscie.
      • carolina-8 Re: Rozkład Nowa Praca 4 24.06.16, 23:40
        ucztababette..uwielbiam Twoją konkretność smile
        I jak dotąd sprawdzały się Twoje przepowiednie odnośnie mojego życia zawodowego, więc kto wie?
    • beata25_84 Re: Rozkład Nowa Praca 4 25.06.16, 23:36
      Karolcia jutro zerknę i dopiszę swoją interpretację. smile
    • beata25_84 Re: Rozkład Nowa Praca 4 26.06.16, 14:43
      jak będzie kształtować się płaca? 8 buław- dobrałam 10 denarów
      Będzie dużo obowiązków, dużo się tam będzie działo, wszystko na tempo, terminy, ale solidnie ma być zrobione i płaca powinna być godziwa.
      Biorąc pod uwagę to co napisałaś, płaca nie powali, chociaż podstawa solidna, a te premie, to będą takie szybkie zastrzyki gotówki.
      8 buław może też sygnalizowac brak stałości w zarobkach.

jak ułożą się moje relacje ze współpracownikami? Słońce
      Atmosfera będzie bardzo serdeczna, w końcu nie powinno być żadnego wyścigu szczurów.

jak ułożą się moje relacje z szefową ? As denarów
      Tak, masz rację, stosunki opartę na gruncie zawodowym, ale powinny być spokojne i stabilne.
      Ona oczekiwać będzie wykonanej roboty, a Ty zysku, ale nie powinno być kłótni, chociaż na przyjaźń nie masz co liczyć.

czy praca dostarczy mi satysfakcji? 3 kielichy- dobrane Królowa Buław
      Tak dostarczy, bo będziesz mogła współpracować z ludźmil, a Ty chyba jednak to lubisz, a przy okazji będziesz mogła pokazać swoje umiejętności i entuzjazm. Praca będzie opierała się na dobrej współpracy, serdecznej atmosferze w zespole (wcześniejsze Słońce), a Tobie będzie to dodawać energii.
      Nie wypalisz się tam zawodowo.

jakie będą moje dalsze perspektywy zawodowe? Świat- dobrane 2 Buławy.
      Możliwe, ze za jakiś czas awansujesz, bo 2 buławy to rozwój lub tak jak Babette napisała, zmienisz pracę, ale ten etap, który tu spędzisz (nie ważne jak długi) będziesz dobrze wspominać i da Ci to trochę oddechu.

czy ta praca pochłonie dużo czasu? 9 pucharów - dobrane 9 buław, Rycerz Mieczy
      9 pucharów wskazuję na zadowolenie, wiec chyba tak źle nie będzie. Dociągnięte karty już gorsze, ale 9 buław może wskazywać albo chwilowe przeciążenie, bo Rycerz Mieczy szybko działa, albo wręcz Twoje obawy, które szybko miną.
      Myślę, że nawet jak tam będziesz musiała nadgodziny robić, to z racji tego, że atmosfera w pracy nie będzie Cię męczyć, to nie odczujesz tego jako "karę".

czy będę lubić tą pracę? As Pucharów
      Tak będziesz lubiuć tą pracę. Kolejna karta, która tylko to potwierdza. smile

Powodzenia! smile
      Fajnie, że wróciłaś na Szkółkę, do tarota i zaczyna się wszystko układać. smile
    • beata25_84 Re: Rozkład Nowa Praca 4 26.06.16, 14:45
      P.s. Tak te 9 Buław i Rycerz mieczy to może być też ciężki dojazd, ale ponieważ pierwsza karta to 9 pucharów, to jeśli o dojazdy chodzi, to jakoś przestaną mieć one dla Ciebie, aż takie znaczenie. 9 Kielichów to zadowolenie - może w drodze masz możliwość coś miłego dla siebie zrobić - np. książkę poczytać, muzyki posłuchać itp.
      • carolina-8 Re: Rozkład Nowa Praca 4 26.06.16, 17:33
        Dzięki Beato, za tak obszerną interpretację!
        Fajnie zinterpretowałaś 8 buław- brak stabilizacji w zarobkach- a 10 denarów to faktycznie mogą być zastrzyki dodatkowe, ale nieregularne. Fakt, że postawiłam karty tylko na 3 m-ce (okres próbny), więc zobaczymy czy w tym okresie w ogóle coś się dodatkowego trafi.
        Bałam się tych 3 kielichów-bo to nie jest karta na pracę..ale masz rację, że tutaj może chodzić o zespołową pracę dającą satysfakcję.
        Co do Świata na dalszy rozwój-zobaczymy, nie zawsze to oznacza odejście..od października wchodzę w rok osobisty 1- więc zaczynam nowy cykl 9 letni, wtedy wszelkie starty są dobre. Nie nastawiam się w każdym razie na nic.
        Karty są przychylne i raczej spójne, więc mam nadzieję, że w końcu trafiłam na normalnych ludzi i pracę którą będę lubić.
        Oczywiście zaktualizuję wątek za jakiś czas jak tam popracuję smile
        • carolina-8 Re: Rozkład Nowa Praca 4 16.07.16, 00:00
          Krótkie podsumowanie mojej pracy po 2 tyg. pracy w kontekście wróżby.
          Mam poczucie, jakbym trafiła z piekła do nieba- w kontekście mojej poprzedniej pracy!!!

Jak ułożą się moje relacje ze współpracownikami? Słońce - jest fajna atmosfera, wszyscy sobie pomagają, współpraca, ludzie młodzi, ale sympatyczni,

Jak ułożą się moje relacje z szefową ? As denarów - szefowa uważa mnie za doświadczoną osobę/fachowca w swojej branży. Sama stwierdziła, że ma nadzieję, że nauczę kolegów tego co umiem. Szefowa, szanuje mnie, wspiera i motywuje - bo wchodzi mi na ambicję i przez to mam ochotę prześcignąć samą siebie ! smile

Czy praca dostarczy mi satysfakcji? 3 kielichy- dobrane Królowa Buław -mam dużą satysfakcję. Okazało się, że posiadam wiedzę, której nie mają obecni pracownicy, wszyscy mnie proszą o radę, pomoc, niesamowicie się dowartościowałam tym! inni uważają mnie za specjalistę w swoim fachu, kiedy walnięta szefowa z byłej pracy miała mnie za głupka! co tu dużo mówić z uśmiechem na twarzy wychodzę z pracy!

Czy ta praca pochłonie dużo czasu? 9 pucharów - dobrane 9 buław, Rycerz Mieczy-na szczęście Beata miałaś rację, szybko rozwiały się moje wątpliwości- było straszenie nadgodzinami, ale na szczęście na razie nie takiej potrzeby

Czy będę lubić tą pracę? As Pucharów- czuję się jak ryba w wodzie tongue_out Odzyskałam własne poczucie wartości, które było tak nadwyrężone przez poprzednią pracę
          • beata25_84 Re: Rozkład Nowa Praca 4 16.07.16, 14:32
            Cieszę się Karolcia, że tak pozytywna wróżba się sprawdziła. big_grin Aby więcej takich dobrych. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka