Dodaj do ulubionych

prośbą o partnerski

27.06.16, 21:40
Mój partner ostatnio sie zmienił i nie rozumiem go, mam wrażenie ze mnie unika, odtraca. Nawet śpimy na skrajach lozka. Z nim sie ciezko rozmawia o emocjach, uczuciach w sumie to ja zaczynam a on nawet nie odpowiada. Mam wrażenie ze ten związek zmierza do końca. A nie chciałabym, ponadto mamy małe dziecko.
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: prośbą o partnerski 28.06.16, 11:29
      Bielunka jak uzbroisz sie w cierpliwosc,to w weekend moge karty wylozyc,o ile nikt wczesniej Ci nie powrozy.
      • bielunka Re: prośbą o partnerski 28.06.16, 13:57
        Uzbroje sie smile
    • beata25_84 Re: prośbą o partnerski 28.06.16, 11:36
      Czy w ostatnim czasie mialas wrozone na ta sprawe?
      • bielunka Re: prośbą o partnerski 28.06.16, 13:56
        Nie mialam wrozone ostatnio na ta ani inna sprawę.
    • beata25_84 Re: prośbą o partnerski 03.07.16, 22:55
      Relacja Bielunki z jej partnerem:

Co między Wami - Księżyc - prosty
      Wydaję mi się, że każde z Was żyje własnymi marzeniami o tym związku, ale nie rozmawiacie o tym czego Wam potrzeba i z tego powodu to zamglenie między Wami, wytwarzana iluzja, zupełna niejasność sytuacji i potrzeb.

On:
      Co ma w głowie - As Monet - odwrócony
      Co ma w podświadomości - Rycerz Monet - prosty
      Co pokazuje na zewnątrz - Król Monet - odwrócony

On się bardzo mocno skupia na finansach, pracy, stabilizacji materialnej, nie ma w tej chwili głowy do uczuć, do ich okazywania czy odczuwania. Myśli praktycznie. Czy przypadkiem nie pokłóciliście się o kasę lub tez on nie uważa, że zbyt mało zarabia, albo ma jakieś problemy w pracy, które go pochłaniają. Osiągnął sporo ale jego zdaniem nadal zbyt mało.
      Może być tak pochłonięty tym wszystkim, że dla Ciebie wydaje się być wycofany.

Ty:
      Co masz w głowie - Paź Mieczy - odwrócony
      Co masz w podświadomości - Paź Kielichów - odwrócony
      Co pokazujesz na zewnątrz - Królowa Kielichów - odwrócona

Zamartwiasz się na całego tą sytuacją, podświadomie wynika to z braku ciepła i uczuć, ale na zewnątrz też przestałaś je okazywać. Związek wieje chłodem, bo on się skupia na sprawach przyziemnych, praktycznych, materialnych, a Ty czujesz się odrzucona i też nie okazujesz swoich uczuć, nie dajesz mu ciepła.

Jak dalej się związek potoczy:
      Królowa Buław - prosta + 3 Miecze - proste + 10 Kielichów - proste

Nie widzę tu końca Waszego związku. Trzeba by tylko trochę chemii wpuścić, ożywić go. Może na początek dobry seks, nawet na zgodę, a później przeanalizowanie problemów, bo w tych 3 Mieczach, to ciężko, przykro, smutno, boleśnie będzie, ale musicie przepracować ten kryzys i dalej już szczęście widzę. 10 Kielichów to nie koniec związku. Będzie poprawa, ale trochę życia, radości, zabawy i seksu musicie wprowadzić, bo tam gdzie tylko rozum (czy monetowy, czy mieczowy), to związek obumiera.

Dociągnęłam karty:
      Co Bielunka może zrobić, żeby poprawić sytuację - 4 Buławy - proste
      Możesz stworzyć mu spokojną przystań w domu, miejsce gdzie będzie mógł odpocząć, odprężyć się, zadbać o to domowe ognisko. Nie wchodzić od razu emocjonalnie na niego, tylko dać mu trochę wytchnienia i luzu.

Dlaczego on się tak zachowuje - 5 Kielichów - odwrócone
      On jest czymś mocno zraniony. Pokłóciliście się o coś? Coś mu wygarnęłaś ostatnio?
      • ucztababette Re: prośbą o partnerski 04.07.16, 00:15
        Bielunka nie znam Cie, ale siekla mnie jedna mysl.
        Popatrz tego swjego pana, uuchom porzadne decybele na hi-fi I pusc mu to:

Adele - Send my love.....

Wez dziecko I idz na lody.
        acet albo juz dawno ma kogos na boku albo nawywijal cos niedawno.

Przeklad: 2 denary I Swiat (no comments!)
        problem: 3 bulawy
        czego nie zmienisz: krol Kielichow
        co moesz zmienic: Rycerz denarkow
        co/kto pomoze: 3 miecze (dla mnie to akt zdrady rowniez
        wynik: 4 miecze

Moze za ostro, ale tak powiem pieprzenie kotka za pomoca mlotka jeszcze nikomu madremu na zdrowei nie wyszlo.
        ym bardziej ze I mnie pokazalay sie 3 miecze. Plus Swiat ak dla mnie sayonara.
        A adeleudal sie ten kawalek bo ma takie wibratoze I Ciebie na nogi postawi. Odwagi. Zaloz ajlepsze szpilki I idz w diably z dzieckiem. tu masz super duet do obrobki. A facet niech sobie potanczy z wlasna glupota!
      • ucztababette Re: prośbą o partnerski 04.07.16, 00:22
        Bielunka podaruj swojemu Panu oto ten utwor:

--Adele - Send my love

Pan albo Cie zdradza albo zrobil to juz dawno. Nie wstawiam mojego rozkladu. Niec nie mow, nie miaucz przygladaj sie. Sam Ci powie, bo nie wytrzyma. Jak ma kobiete, pusc go wolno. Jesli nie o kobiete biega, to tchorz. I tyl ew tym temacie.
        • ucztababette Re: prośbą o partnerski 04.07.16, 00:30
          sorry Bielunka. mam klopoty z wysylaniem, juz mi sie nie chcialao wstukiwac drugi raz rozkladu, ale sie wyslala. wiec oto moj punkt widzenia I czytaj of course pierwszy moj post,a drugi I tak sie tyczy 1st.
    • bielunka Re: prośbą o partnerski 04.07.16, 14:45
      oj, to tak mam wrażenie dwa różne te rozkłady, jeden napawa optymizmem, drugi wręcz odwrotnie.
      jeżeli ma kogoś lub mnie zdradził to na pewno go zostawię, tu już nie będzie o czym gadać, no chyba, że o odwiedzinach córki.

rozkład beaty jest bardzo zbliżony do faktycznego stanu tego co między nami i mojego stanu, o nim ciężko mi powiedzieć bo tak naprawdę nie wiem co w nim siedzi.

ogólnie mam wrażenie że się trochę zmienił, bo ostatnio mu powiedziałam, że jak tak ma wyglądać nasz związek to nie musimy być razem, że szkoda dziecka, ale ja tylko dlatego, żeby dziecko miało 2 rodziców razem nie będę tkwić w związku, a zresztą dziecko czuje, ze rodzice mają się gdzieś, więc to też bezsensu.
      Wydaje mi się też że on uznał, że mamy dziecko to już będziemy razem, no bo trzeba je wychować, no, ale co mu nadmieniłam, dziecka nie musimy wychowywać razem.

Ja jestem wycofana bo w czasie ciąży sporo przytyłam, te kg jeszcze są i czuję się przez to nieatrakcyjna, i też świadomie nie dążę do seksu.
      • ucztababette Re: prośbą o partnerski 04.07.16, 19:38
        Piesek, woda w butle, dziecko nakarmione spiace w ozku i 20km na piechte az piesek pad ie ze zmecze ia. Seksu Ci sie odechce smilechwilowo i poleci pare kilosow!
        Kurde dziewczyno wake up!!!! W zyciu nie biega o pare kg i chwilowy przestoj w satynie! Jejjjjjjj
        • beata25_84 Re: prośbą o partnerski 04.07.16, 22:54
          Bielunka, Babette to zawsze czarno widzi, nawet swoje rozkłady. wink
          Postaraj się więcej seksu wprowadzić, nie przejmować się figurą. On i tak będzie szczęśliwy, że w końcu zdejmujesz go z bocznego toru i nie tylko dziecko się liczy. Kilogramy zrzucisz stopniowo, grunt żebyś seksowną bieliznę założyła, światła nie gasiła, tylko cieszyła się bliskością. Zapomnij się i nie zwracaj uwagi na niedoskonałości. Jak będzie chciał seksu z Tobą, to znaczy, że mu pasujesz. smile

Jak te metody nie pomogą, to posłuchaj w tedy rad Babette. Długi spacer, dbanie o własną przyjemność, olać faceta, który olewa Ciebie. wink
          • bielunka Re: prośbą o partnerski 05.07.16, 16:14
            obiady mi gotuje to może mu jeszcze zależy wink
            do tej bliskości to oboje nie ciągniemy.

a co do kg to u mnie nie ma znaczenia co ktoś myśli, kwestia jest tego co ja myślę, czyli mogę się komuś podobać z kg, ale mi one nie przestaną doskwierać.

a z tą kwestią finansową też trafiłaś.

a co do zapłaty to dwie mam dać, czy jak?
            jakieś życzenia? czy np zdjęcie może być?
            • bielunka Re: prośbą o partnerski 05.07.16, 16:41
              A czy mogę prosić jeszcze o rozłożenie na jedną sprawę? Chodzi o koleżankę z pracy która się na mnie śmiertelnie obraziła i w sumie nie wiem o co, ona niby twierdzi, że ją okłamałam, ale wg mnie chodzi o to, że zaszłam w ciąże, a tamta sytuacja jest tylko pretekstem. Zwyczajnie nie chciałam mówić o ciąży w pierwszym trymestrze, a że byłam tydzień na zwolnieniu musiałam wymyśleć powód tego zwolnienia.. Ogólnie pytanie brzmiałoby tak, o co się obraziła i czy jej przejdzie? W sumie to już prawie rok się tak gniewa.
              • beata25_84 Re: prośbą o partnerski 10.07.16, 22:15
                Bielunka pamiętam o Twoim rozkładzie, ale dziś mam w sobie za dużo emocji i nie chce, żeby się one przełożyły na Twoje karty. Jak tylko znajdę chwilę, to może nawet w tygodniu rozłożę. Przepraszam za opóźnienia.
              • beata25_84 Koleżanka vs Bielunka 11.07.16, 21:48
                Wróżba Koleżanka vs Bielunka
                Co między nimi - 3Kiel(o)
                Stawiałabym, że chodzi o to, że już nie spędzacie czasu towarzysko, nie spotykacie się razem w gronie, gdzie wspólnie z kimś się bawiłyście. Czy przypadkiem ktoś trzeci Was nie skłócił?

Koleżanka:
                W głowie - 3Buł(o) - ona uważa, że ciężko się dogadać, źle się współpracuje, realizuje wspólne projekty. To wasze spięcie pogorszyło jakość, komfort pracy, współpracy.

Co podświadomie - 7Mi(p)
                Ona na tą chwilę nie jest gotowa żeby być uczciwa z Tobą, nie mówi Ci wszystkiego, nie jest szczera, może też podświadomie złość czuć i stąd w ramach zemsty (nieświadomie) stosować jakieś nieuczciwe zagrywki.

Co pokazuje na zewnątrz - 7Kiel(p)
                Pokazuję iluzję, jednym słowem tworzy pozory, zakłada maskę.

Bielunka:
                W głowie - 10Mi(p)
                Sytuacja Cię męczy, czujesz się mocno zdołowana tą sprawą, Twoje uczucia zostały zranione.

Co podświadomie - Mag (p)
                Wewnętrznie czujesz się jednak pełna możliwości, Mag może wszystko, uważasz, że jeszcze wiele możesz w tej sprawie zdziałać.

Co pokazuje na zewnątrz - 3Mi(o)
                Pokazujesz, że całą sprawą jesteś ogromnie zraniona - na zewnątrz dajesz upust temu, co czujesz głową.

Dalsze losy relacji:
                6Buł(o),Gierm.Kiel.(o),5Mon(p)
                Nie będzie już spontanicznej radości, ciepła, sympatii, będziecie czuły niedostatek. Na tą chwilę tej relacji nie da się przywrócić do punktu wyjścia, do czasów z przed nieporozumienia.

Na co się obraziła Koleżanka - Sąd(p)+ dociągnięta 6Kiel.(p)
                Wychodzi na to, że mówi szczerze, że poczuła się urażona iż nie podzieliłaś się z nią wiedzą, nie okazałaś serdeczności i zaufania.

Czy Koleżance przejdzie - 8Mi(p)+ dociągnięte 2 Buł(p)
                Szansa jest, ale szybko to nie nastąpi, bo ona na razie nie widzi możliwości zrobienia kroku w stronę relacji. Nadal jednak myśli o porozumieniu (2Buł), tylko nic nie robi, czuje się zablokowana emocjonalnie.

Co może zrobić Bielunka, żeby sprawę przyspieszyć - Gwiazda (o) + dociągnięte 9Mi(p)
                Na razie nie jesteś w stanie, ale powinnaś okazać zrozumienie, przemyśleć sprawę i dostrzec, że mogłaś niecelowo zranić swoją Koleżankę.

• beata25_84 Re: prośbą o partnerski 05.07.16, 20:06
      Bielunka wróżbę na relację z koleżanką będę mogła ułożyć standardowo w weekend. smile
      Co do zapłaty, to możesz kierować na maila beata25_84.1984@o2.pl. Jedna wróżba - jedna zapłata. smile
      Co do rodzaju zapłaty - niech to będzie coś co uważasz za godne miana zapłaty i z czego sama byś się ucieszyła. smile Może być nawet jakiś ładny pejzażyk (np. z zachodzącym słońcem lub coś w kolorach niebieskich) na tapetę. smile
    • beata25_84 Re: prośbą o partnerski 05.07.16, 20:10
      Co do zbędnych kg - rozumiem, że one Tobie przeszkadzają, ale chyba nie ma osoby (no może poza fotomodelkami, które nie przekroczyły 25lat ;p ), która nie miałaby ochoty czegoś w sobie ulepszyć, ale z tego powodu nie warto sobie odmawiać kolejnych przyjemności, zwłaszcza, ze przy udanym seksie, to i kalorii trochę zgubisz. smile Poza tym partner może to odbierać, że jego odtrącasz, a nie że to kwestia kg po ciąży. Możesz zresztą poszukać czegoś co podkreśli atuty, a nie wady. smile
    • beata25_84 Re: prośbą o partnerski 16.07.16, 14:37
      Bielunka odczytałaś wróżbę na relację z koleżanką?
      • bielunka Re: prośbą o partnerski 22.07.16, 15:07
        Przepraszam za zwłokę.
        Co do koleżanki, to, my się nawet nie pokłóciłyśmy, gdyż to, że ona się ona obraziła dowiedziałam się od koleżanki z pracy. Zresztą w moim odczuci nic więcej poza relacjami zawodowymi nas nie łączy.
        Czy ktoś nas mógł poróżnić, wydaje się, że może tak być choć sądze że nieświadomie. Ale tak jak mówię o tym, że ona się obraziła wiem od innej koleżanki z pracy. I z tego co wiem ta koleżanka była takim przekaźnikiem.
        Ponadto my widziałysmy się w pracy ostatni raz rok temu kiedy ja wróciłam z urlopu a ona poszła na l4, potem jak ona wróciła to mnie już nie było w pracy.
        Mnie to męczy to, fakt, może jak wrócę do pracy to się jakoś rozwiąże, ale to jeszcze przynajmniej rok.
        W sumie to nie rozumiem czemu ona sama mi nie powiedziała, że się zawiodła czy cokolwiek podobnego. Raz byłam w pracy już będąc na l4 to się zachowywała jakby jej nie było.

Zapłate postaram się wysłać do niedzieli smile
        • beata25_84 Re: prośbą o partnerski 23.07.16, 23:19
          OK, dzięki za info zwrotne i czekam na zapłatę. smile
          Zapraszam częściej na nasze skromne forum. smile
          • bielunka Re: prośbą o partnerski 25.07.16, 22:53
            wysłam dziś, mam nadzieje, że dojdzie smile
    • bielunka Re: prośbą o partnerski 25.07.16, 22:53
      i dziękuję za zaproszenie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka