15.08.16, 20:21

1. Uczucia Pana Y - 2 Buław
2. Jego podejście do związku - Cesarzowa
3. Jego priorytety obecnie - 2 Monet
4. Jego chęć/ gotowość do powrotu - Król Monet
5. Tak będzie z powrotem - 7 Kielichów - 6 Monet - Słońce
6. Tak nie będzie - Śmierć - Paż Mieczy - 10 Mieczy

1. Przygląda się mojej osobie , nie okazuje uczuć jest jakby obojętny brak zupełnie kontaktu między nami teraz szczególnie z jego strony , tak jakby śledził , obserwował moje kroki teraz .Czuje sie odsunięty na bok obecnie . Jest butny i dumny sam pierwszy ręki nie wyciągnie na zgodę .

2. Jego podejście do związku , chcę abym była tylko dla niego -wierna i szczera .
Zgadzał sie na moje ostatnie zdanie , zazwyczaj szedł mi na rękę smile i mimo wszystko tych wielu cichych dni dochodziliśmy do słowa .

3 Priorytety 2 Monet- On sam nie wie teraz co wybrać , wacha się bo każda decyzja ma plusy i minusy dlatego pozostaje w 2 kijów - obserwacji , ''nie ma ognia bez iskry ''- brakuje mojego działania aby on mógł się zdecydować .

4. Jego chęć na powrót Król Monet - on jest odpowiedzialnym człowiekiem, który ma jasno wytyczone cele, do których systematycznie dąży. Pierwszą pozycję mimo wszystko zajmuje jego praca tak mi się niestety zawsze zdawało chciał awansować , rozwijać się .
Ja mam swoje mieszkanie mam gdzie mieszkać i dla niego to może być poniżające chce pokazać jak cięzko pracuje i jaka praca jest ważna dla niego .

Żyjemy złudzeniami, i ta iluzja w nas jeszcze pozostaje. Co innego oczekiwaliśmy od partnera i od związku, a co innego dostawaliśmy. Nie potrafimy ze sobą szczerze porozmawiać to powoduje niejasny przekaz - niesnaki , złość , frustrację . On chciał seksu ja potwierdzenia o miłości i tak w kółko różne sprawy ... 6 Monet i Słońce - spotkamy się jeszcze jak by pogodzimy się jeszcze bo aktualnie na toporze wojennym jesteśmy .

Kontakt przez telefon dalej kłótnia i ostre słowa nas bolą , możliwe iż wykrzyczymy sobie w twarz to co nas boli i dalej sytuacja się powtórzy .Śmierć co odeszło trudno powrócić przy obok kartach to trudno na miłe chwile razem my dalej będziemy się dobijać paż mieczy , 10 mieczy że serce będzie boleć i psychika .

Jak myślicie zejdziemy się ? bo te karty to marne, wiele w nas złości , frustracji ...
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Relacja 16.08.16, 00:15
      1. Uczucia Pana Y - 2 Buław
      2. Jego podejście do związku - Cesarzowa
      3. Jego priorytety obecnie - 2 Monet
      4. Jego chęć/ gotowość do powrotu - Król Monet

Mi się wydaję, że wrócicie do siebie. smile
      Pan co prawda na razie myśli o tej relacji luźno, bo 2 Bułąwy to takie poczatki, poznawanie się, ale to dobry start do 2 Kielichów. Przynajmniej żadnych trójkątów tam nie widać. wink
      Do związku szuka kobiety pięknej, opiekuńczej, ciepłej. Karty są dla ciebie, więc może Ciebie tak postrzegać. Poza tym Cesarzowa to poważna karta, więc do związku podszedłby solidnie i dbałby żeby ci niczego nie zabrakło, rozpieszczałby Cię. smile
      Na razie lawiruje, nie jest zdecydowany co zrobić. Myślę, że to ten dylemat 2 Buławy vs Cesarzowa. Z jednej strony boi się zaangażować ponownie, z drugiej strony chce.
      Jest gotowy do powrotu, ale to będzie kierowane rozsądkiem, a nie porywem uczuć, wiec musisz mu pokazać, że równie solidnie do tego podchodzisz, a nie jest to tylko chwilowa fanaberia i widzi mi się.
      Powrót jest na razie jeszcze nie jeasny - on się zastanawia, rozważa i to widać w kartach, ale jeśli pokażesz, że dasz równie dużo z siebie, to będzie powrót i wielkie szczescie w tym Słońcu. smile
      Widać wyraźnie, że końca, płaczu i zgrzytania zębami nie będzie.
      Oczywiście to tylko tendencja, więc dużo teraz zależy od tego jak będziesz postępować. On musi widzieć, że Ty się też angażujesz, w sposób dojrzały.
      • misboaa Re: Relacja 16.08.16, 21:21
        Jak bedzie sex to bedzie powrot ☺ Bez sexu nie ma o czym mowiec. On czeka buy dostac kobiete w calosci. Relacja jednak na identycznym poziomie, w identycznym stylu jak do tej pory. Tu sie nic nie zmieni.
        Cokolwiek postnowicie neie bedzie tak ze koniec i nigdy wiecej sie nie znacie. Tak tragicznie miedzy wami nie bedzie. Placzu zadnego tez nie.
        Priorytetow obecnie wzgledem relacji nie ma zbyt wielkich. Zyciowe to zarabianie pieniedzy. To dla niego jest wazne.
        Troche dlugo minie zanim moglibyscie do siebie wrocic. Moze najpierw za posrednictwem komunikatorow internetowych. Fb itp. Takie tam kolezenskie zagadywania bez konkretow.
        On kroku nie zrobi bo trzyma sie swojego zdania. Zajmuje sie tez obserwowaniem ciebie. Co robisz, gdzie wychodzisz, jaka spodnice wtedy zakladasz. I ma czas. Beda spelnione jego oczekiwaia, przyjdziesz do niego to wtedy mozecie znowu byc taka sama para jak do tej pory. Tak jak bylo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka