lukrusia
15.08.16, 20:21
1. Uczucia Pana Y - 2 Buław
2. Jego podejście do związku - Cesarzowa
3. Jego priorytety obecnie - 2 Monet
4. Jego chęć/ gotowość do powrotu - Król Monet
5. Tak będzie z powrotem - 7 Kielichów - 6 Monet - Słońce
6. Tak nie będzie - Śmierć - Paż Mieczy - 10 Mieczy
1. Przygląda się mojej osobie , nie okazuje uczuć jest jakby obojętny brak zupełnie kontaktu między nami teraz szczególnie z jego strony , tak jakby śledził , obserwował moje kroki teraz .Czuje sie odsunięty na bok obecnie . Jest butny i dumny sam pierwszy ręki nie wyciągnie na zgodę .
2. Jego podejście do związku , chcę abym była tylko dla niego -wierna i szczera .
Zgadzał sie na moje ostatnie zdanie , zazwyczaj szedł mi na rękę smile i mimo wszystko tych wielu cichych dni dochodziliśmy do słowa .
3 Priorytety 2 Monet- On sam nie wie teraz co wybrać , wacha się bo każda decyzja ma plusy i minusy dlatego pozostaje w 2 kijów - obserwacji , ''nie ma ognia bez iskry ''- brakuje mojego działania aby on mógł się zdecydować .
4. Jego chęć na powrót Król Monet - on jest odpowiedzialnym człowiekiem, który ma jasno wytyczone cele, do których systematycznie dąży. Pierwszą pozycję mimo wszystko zajmuje jego praca tak mi się niestety zawsze zdawało chciał awansować , rozwijać się .
Ja mam swoje mieszkanie mam gdzie mieszkać i dla niego to może być poniżające chce pokazać jak cięzko pracuje i jaka praca jest ważna dla niego .
5. Tak będzie z powrotem - 7 Kielichów - 6 Monet - Słońce
Żyjemy złudzeniami, i ta iluzja w nas jeszcze pozostaje. Co innego oczekiwaliśmy od partnera i od związku, a co innego dostawaliśmy. Nie potrafimy ze sobą szczerze porozmawiać to powoduje niejasny przekaz - niesnaki , złość , frustrację . On chciał seksu ja potwierdzenia o miłości i tak w kółko różne sprawy ... 6 Monet i Słońce - spotkamy się jeszcze jak by pogodzimy się jeszcze bo aktualnie na toporze wojennym jesteśmy .
6. Tak nie będzie - Śmierć - Paż Mieczy - 10 Mieczy
Kontakt przez telefon dalej kłótnia i ostre słowa nas bolą , możliwe iż wykrzyczymy sobie w twarz to co nas boli i dalej sytuacja się powtórzy .Śmierć co odeszło trudno powrócić przy obok kartach to trudno na miłe chwile razem my dalej będziemy się dobijać paż mieczy , 10 mieczy że serce będzie boleć i psychika .
Jak myślicie zejdziemy się ? bo te karty to marne, wiele w nas złości , frustracji ...