Dodaj do ulubionych

Karty na sen

25.10.16, 11:39
Snil mi sie dzis pewien mezczyzna,ktory kiedys nie byl mi obojetny. I mam do niego do dzisiaj sentyment. Czytalam zostawiony przez niego list do mnie, ciezko bylo mi go odczytac, ale to co najbardziej zapamietalam to slowa "jestes wazna w moim zyciu"
Pozniej jechalismy chyba pociagiem on, moj TŻ i ja. on patrzyl sie we mnie jak w obrazek.
Znalazlam rozklad na internecie Znaczenie snu i wyciagnelam sobie karty
1. O czym byl sen 9 DENAROW
2 co zobaczylam we snie RYCERZ BULAW
3 po co byl ten sen,co chcial przekazac RYCERZ KIELICHOW
4. Rada praktyczna 8 DENAROW

Obserwuj wątek
    • dzastirbiber Re: Karty na sen 25.10.16, 11:47
      Próbuję teraz zinterpretowac wink
      9 denarow to karta samotnosci pomimo ze sie wszystko posiada. Rycerzem bulaw to pewnie byl ten pan. A rycerz kielichow to pewnie moj sentyment do tego pana. A praktyczna rada aby sie wziac za robote a nie myslec o nim hahaha.
      Tak na powaznie, w 8 denarow uczuc nie ma, nie zajmowac sie romantycznymi pprywami serca z prseszlosci
    • misboaa Re: Karty na sen 25.10.16, 19:39
      Sny. Uwielbiam smile
      Czujesz deficyt uczuc. Wydaje mi sie ze masz dobre, choc rutynowe zycie. Tu nalezy zastanowic sie czy byla bys wcstanie zamieniczycie obecne na zycie zgodne z prognieniem serca. Wygoda kontra milosc. Widze ze nie wiec wez sie w garsc, tzn decyduj teraz albo zapominaj.
      • dzastirbiber Re: Karty na sen 25.10.16, 20:03
        Sny zaczynaja i mnie interesowac smile Nie bede opisywala szczegolow, ale to co snilo mi sie w nocy zmaniestowalo w ciagu dnia na zakupach w sklepie. Rowniez i tamtej nocy snily mi sie cyferki,nie bylam w stanie przypomniec sobie jakie to byly cyfry ale postanowilam puscic totka...i trafilam,niewiele ale wygralam. A tego dnia jako karte dnia mialam kolo fortuny big_grin
      • dzastirbiber Re: Karty na sen 25.11.16, 10:03
        Misboa jesli znajdziesz chwilke...snil mi sie dzis znow ten mezczyzna . Wyciagnelam karty,dlaczego mi sie snil?
        2 mieczy,2 denarow.
        Mam klapki na oczach,nie dostrzegam tego co jej przy mnie.
        Nie bardzo umiem odniesc te karty do rzeczywistosci. Bo nie mam w czym wybierac,a dokladnie miedzy kim.
    • beata25_84 Re: Karty na sen 26.10.16, 00:02
      Misboaa jest genialna w interpretacji snów. smile
      Po kartach - w jakiś sposób czujesz się samotna, chciałabyś więcej ciepła i ognia w związku. Rada jednak mówi,żeby kierować się rozsądkiem, ewentualnie pracować nad tym żeby coś zmienić, ale nie tracić rozsądku i odpowiedzialności.
      • dzastirbiber Re: Karty na sen 26.10.16, 00:37
        Dlaczego on mi sie sni? To juz nie pierwsxy tego typu sen i akurat z nim. Milo wspominam swoje sympatie z przeszlosci, a tu tylko on wyznania mi w snach robi wink
        • beata25_84 Re: Karty na sen 27.11.16, 15:30
          Do niego mogłaś mieć największą słabość, możliwe, że miał jakieś cechy, których brakuje Ci u obecnego partnera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka