Dodaj do ulubionych

tajna kieszen

04.11.16, 23:44
hej zrobilam tajna kieszen na mojego partnera
plis pomozecie w interpret czy coz dobrego z tego jeszcze bedzie czy milo to juz bylo......
1. cel w stosunku do mnie: kochankowie
2. co mysli: 6kielichow, krolowa mieczy
3. co czuje: 2bulawy, 10kielichow
4. jak sie zachowuje wobec mnie: 2denarow,7kielichow, 8kielichow
5. co zamierza wobec mnie w najblizszym czasie: rycerz kielichow, cesarz, krolowa bulaw
6. co ukrywa: rycerz bulaw
7.powod dlaczego ukrywa: gwiazda
Obserwuj wątek
    • lola1104 Re: tajna kieszen 04.11.16, 23:47
      sorry w pkt 6 co ukrywa jest krol bulaw.
    • beata25_84 Re: tajna kieszen 05.11.16, 00:29
      Lola podaj w pierwszej kolejności swoją interpretację - takie są zasady proszenia o pomoc w zinterpretowaniu kart. smile
      • lola1104 Re: tajna kieszen 05.11.16, 21:43
        hej
        1. chce dokonac wyboru. nie ludze sie- ta karta wcale nie jest taka pozytywna.moze chciec dokonac wyboru o odcieciu sie, odejsciu.
        2. wspomina, ale odcina sie myslami
        3. waha sie pomiedzy mna a ta trzecia, po czym stwierdza- tu juz osiagnelismy limit 10kielonow
        4. wahanie, potem snucie marzen a na koniec podwiniecie ogona odpalenie motora i narta laseczko
        5. no i ten pkt rozkminiam..... jakby biernosc na maxa ale ze mu sie podobam w myslach...no ale co kooooorwa dalej. pytanie jest konkretne co zamierza w najblizszym czasie
        6. ukrywa fascynacje kims
        7. ukrywa zeby go nie przejrzano
        • beata25_84 Re: tajna kieszen 06.11.16, 21:54
          Dokonanie wyboru, ale nie koniecznie od razu między dwiema osobami, może być też między dwiema możliwościami zachowania. Ogólnie to też karta dobrych relacji między ludzkich.
          Pan się zastanawia jak wobec Ciebie postępować.

Uważą że jesteś nastawiona na romantyzm, ale jednocześnie zamknięta w sobie, brak w tym ognia.

Jest to relacja raczej bez uczuć, ale uważa że można się dobrze bawić w twoim towarzystwie, gdzieś chciałby wychodzić na imprezy z Tobą, albo cieszy sie,że może się na nich z Tobą pokazać.

Kombinuję, tworzy iluzję, ale tak naprawdę jest wycofany.
          Nie koniecznie od razu chce odejść, ale to prawda,że za poważanie on Cię nie traktuje, nie angażuje się w ten związek uczuciowo.

5. co zamierza wobec mnie w najblizszym czasie: rycerz kielichow, cesarz, krolowa bulaw
          Będzie Ci okazywał uczucia, ale i zdecydowanie, pewien rodzaj despotyzmu, może naciskać na seks.

6. co ukrywa: król bulaw
          Nastawia się na seks. Niekoniecznie od razu z kimś innym, bo za za mało kart, zresztą plany seksualne było widać w pytaniu co zamierza wobec Ciebie, więc z Tobą bym to łączyła. On Ci będzie robił iluzje uczucia, żebyś zgodziła się na seks.
          Jemu jednak tylko na seksie zależy, ewentualnie dobrej zabawie, ale nie kocha Cię.

7.powod dlaczego ukrywa: gwiazda
          Tak, masz rację tutaj - nie chce, żebyś go przejrzała.
          • lola1104 Re: tajna kieszen 06.11.16, 22:08
            hej
            bardzo dziekuje za slowa Beata
            tylko wlasnie nie umiem rozkminic tych kart ni cholery
            bo to ja cicho i niesmialo chce sexu
            wlasnie on nie.....on sie wycofuje
            to ja chce
            a on nie podejmuje tej decyzji

czyzby karty sie pomylily o mowily o mnie a nie o nim?
            • huit8 Re: tajna kieszen 08.11.16, 00:13
              Tak jak pisała Beata- zastanawia się, próbuje dokonać wyboru. Wg mnie kochankowie zwiastują dobrze relacji.

Widzę 2 opcje smile To co napisała Beata lub
              Uważa Cię za silną, piekielnie inteligentną, trochę wycofaną, oschłą kobietę, ale myśli że kiedy by Cię przelamał, zbliżył się bardziej, odkryłby rodzinną i ciepłą osobę.

Dla mnie 10 kielichów to ogromne szczęście - uczucia. 2 bułąw - dwójki to generalnie dobre karty dla par, prawda?

Tak jak napisała Beata - żongluje relacją, raz Cię chce, raz nie, przy Tobie roztacza wizje przyszlości, jest nieszczery. Zostawia sobie furtkę do ucieczki w razie czego. Nie traktuje Cię poważnie. Nie jest szczery.

O, ten zestaw wygląda mi na podchody. Może zachowywać się dominująco wobec Ciebie, będzie chciał żebyś wyglądałą dla niego oszałąmiająco, bardziej zainteresowany jest Twoim wyglądem, ciałem, seksem niż wnętrzem.

6. co ukrywa: rycerz bulaw
              Też myślę że chciałby Cię przelecieć i na tym skonczyć zabawę sad
              • lola1104 Re: tajna kieszen 08.11.16, 00:39
                dziekuje za te slowa. bardzo jestem wdzieczna
                on juz to zrobil rok temu huit....
                dlatego wlasnie tak sie zachowuje.... ze dla niego to koniec zabawy
                karty generalnie wyszly dziwne bo on nie dziala wobec mnie a karty mowia ze tak. takie to troche pomyrdlane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka