17.11.16, 18:08
Witam, postawiłam karty na pewną sprawę, mam zamiar coś powiedzieć dwóm bliskim osobom i chciałam wiedzieć, jak przyjmą tę wiadomość.

Osoba 1:

Kapłanka, 4 mieczy

Przyjmie wiadomość ze spokojem, trochę milcząco? Raczej bez większej ekscytacji.

Osoba 2:

As buław, Księżyc.

Czuję, że się zdenerwuje i będzie smutna.

Jak uważacie?

Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Reakcja 17.11.16, 21:03
      Osoba 1:

Kapłanka, 4 mieczy

Przyjmie wiadomość ze spokojem, trochę milcząco? Raczej bez większej ekscytacji.

Moim zdaniem to nic nie powie, ale w środku będzie czuła się zraniona i zamknie się w sobie. Nie jest to najlepsze rozwiązanie, bo sprawa nie zostanie wyjaśniona, gdyż ona nie powie o swoich uczuciach, emocjach związanych z sytuacją.

Osoba 2:

As buław, Księżyc.

Czuję, że się zdenerwuje i będzie smutna.

Może zareagować spontanicznie, żywiołowo, ale raczej nie agresywnie (to nie miecze), kwestia tego czy będzie starała się stworzyć iluzję, dominując Cię swoją energią, czy też może stwierdzi,że sprawy wyjaśniać nie chcę. Obawiam się,że będzie nieszczera. Szkoda, ze nie ma dociągniętych kart w którą stronę ten Księżyc podąża.

Ogólnie fajnie postawione pytanie - konkretnie i na temat. Karty lubią jasne pytania, bo wtedy i jasne odpowiedzi dają. smile
      • kokoryczko Re: Reakcja 17.11.16, 22:09
        dziękuję smile jestem ciekawa jak się sprawdzi...
      • kokoryczko Re: Reakcja 17.11.16, 22:17
        nie wiem,czy tak można, ale skupiłam się ponownie na rozkładzie dla osoby drugiej i prosiłam o więcej szczegółow do tego Księżyca. Wybrałam .. Księżyc, kolejna karta znowu - 3 buław.
        • beata25_84 Re: Reakcja 17.11.16, 23:59
          Tak to już trochę naciągane i nie jestem teraz w stanie tego jakoś zinterpretować.
          Pierwsza relacja będzie zamknięta, druga bardziej na zewnątrz, ale możliwe,że delikatnie manipulacyjna, więc na to uważaj.
          W pierwszym przypadku, żeby się dowiedzieć, co osoba na prawdę czuję, bo to że nie powie, nie znaczy,że nie będzie chować urazy.
          W drugim przypadku, żeby osoba nie próbowała Cię zdominować swoją energią, bo ona chyba będzie chciała pierwsze skrzypce grać, nadawać ton sytuacji i może manipulować przez to.
    • beata25_84 Re: Reakcja 20.11.16, 13:54
      Też jestem ciekawa weryfikacji smile Takie info zwrotne to zawsze cenna nauka smile
      • kokoryczko Re: Reakcja 20.11.16, 15:43
        jeszcze tak z 2 tyg, ale dam znać smile
        • beata25_84 Re: Reakcja 20.11.16, 16:06
          OK smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka