Dodaj do ulubionych

pomoc w interpretacji

06.03.17, 19:00
Witam wszystkich.

Jako ciągle początkująca ( porzuciłam naukę parę lat temu) mam do Was prośbę o pomoc w interpretacji krótkiego rozkładu.

Pytanie jest najstępujące :Jakie uczucia żywi i będzie żywił do mnie pewien mężczyzna, niedawno spotkany zresztą. Układ :
karta Świat - karta Kochankowie - karta 6 pucharów

nie za bardzo podoba mi się ostatnia karta - mam wrażenie, że po obecnej fascynacji zostanie nostalgia ( 6 kielichów). Czytałam rownież, że mozna to interperetować jako legalizację związku lub/i miłość karmiczną/ bezwarunkową ale jakoś mi nie pasuje do całości. Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • senthiel Re: pomoc w interpretacji 06.03.17, 19:21
      Jeszcze chcialam nadmienić, że oboje jesteśmy od dłuższego czasu samotni i bezdzietni. Żadnych minionych istotnych związków ecc.
      • o-misia Re: pomoc w interpretacji 07.03.17, 02:28
        Inaczej bym zadala pytania.Może jakis rozklad.A nie wiem czemu mi się to jakoś widzi ze pan ma w głowie kogoś innego ze rozmysla o niej gdzie może gdzieś wyjechala
        • donbas Re: pomoc w interpretacji 07.03.17, 22:50
          O misiczku. Z całym szacunkiem dla twojej interpretacji, Senthiel zadała pytanie jakie uczucia do nie ten pan żywi a nie o czym myśli. Więc karty opowiedziały o uczuciach do niej a nie do innej inszości. Ja bym powiedziała, że pan się zauroczył, nawet zaczął snuć jakieś marzenia i plany, widzi ją jako partnerkę do związku bo budzi w nim ciepłe uczucia które zna z przeszłości , bo być może ona kogoś miłego sercu mu przypomina i niekoniecznie musi być to poprzednia partnerka. Może to być ktoś z rodziny kogo osoba dobrze mu się kojarzy.
          • o-misia Re: pomoc w interpretacji 09.03.17, 00:41
            Przepraszam źle to wyraziłam .Chodziło mi o tobie ze nie osobę pytana mam w głowie wink tzn ze nie czuję nic szczególnego oprócz zwykłej sympatii. Ale to mej odczucia z tych kart .
            • senthiel Re: pomoc w interpretacji 09.03.17, 18:51
              Z mężczyznami wprawdzie nigdy nic nie wiadomo, ale ten facet jest ode mnie dużo starszy, to on tak naprawdę nalega na rozwój znajomości i o nią zabiega, tak więc jeżeli ktoś ma kogoś innego w głowie, to pełna wątpliwości ja sama.
              • o-misia Re: pomoc w interpretacji 10.03.17, 12:29
                Może karty pokazały twoje myśli smile ale jak widać coś jest na rzeczy smile
                • donbas Re: pomoc w interpretacji 10.03.17, 13:51
                  O misiu ja absolutnie nie podważam Twojej interpretacji - wszak wszystko zalezy też od talii i intuicji własciciela kart. Przecież każda z nas interpretując cokolwiek ma w głowie wyglad i symbolike swoich kart, wiec interpretacje moga sie nieco róznic. W zasadzie to, że Pan ma w głowie kogoś innego co do zasady zgadzamy się obydwie. Może to też byc jakaś osoba, ktora jak napisałam budzi w nim jakieś skojarzenia związane z pytającą
                  • misboaa Re: pomoc w interpretacji 10.03.17, 18:35
                    Dorzuce swoje: to pytanie jest zle postawione, chyba ze opowiada cala historie czyli, ze na poczatku bylo tak, teraz jest tak, a za moment bedzie tak...
                    • senthiel Re: pomoc w interpretacji 12.03.17, 11:22
                      To jak powinnam zapytać?
    • beata25_84 Re: pomoc w interpretacji 12.03.17, 20:31
      Czy Wy się wcześniej znaliście? 6 Kielichów to często sentyment, wspominanie dobrych starych czasów ale też takie ciepło i romantyzm w związku.
      Na tą chwilę facet jest otwarty - Świat - nie ogranicza się tylko do Ciebie, ale i nie zamyka na Ciebie.
      Kochankowie - to uczucia, chemia, pożądanie, ale i taka jedność między ludźmi i porozumienie. Ja odbieram pozytywnie tą kartę.
      To może zakończyć się na romansie, ale nie musi.
      Plus z tych kart taki, że nie będzie to toksyczne, bo albo wytworzycie bliższy, dłuższy związek, albo będziecie się ciepło wspominać. Za mało kart, żeby wyrokować jaki będzie finał tej znajomości.
      Zresztą skoro niedawno spotkany, to ponów karty za jakiś czas. Pobadaj jego nastawienie do Ciebie itp.
      • senthiel Re: pomoc w interpretacji 15.03.17, 17:51
        Nie znalismy sie wczesniej. Faktycznie t'en mezczyzna jest otwarty, to zreszta mieszanka wodnika i strzelca.
    • beata25_84 Re: pomoc w interpretacji 12.03.17, 20:32
      Witam serdecznie na Szkółce smile Dobrze,że powróciłaś do tarota. Kto raz w to wpadł, to już się nie uwolni, zawsze będzie ciągnęło do kart. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka