uhuhana
19.05.17, 16:06
Przepraszam bardzo, ze tak personalnie. Od jakiegos czasu probuje uzyskac porady na naszym tarotowym forum, bez odzewu, co akceptuje, postanowilam jednak zapukac bezposrednio do Pani, poniewaz bardzo potrzebuje porady, a Pani wywrozyla mi cos na temat Stefano - ze nie dorowna do mojego poziomu i ze zwiazek bedzie krotki. Jesli moglabym zarysowac sytuacje - oczywiscie nie musi Pani odpisywac, jesli sobie tego Pani nie zyczy - mam wrazenie, ze Stefano klamie jesli chodzi o jego aktywnosc na popularnym serwisie spolecznosciowym (Facebook...), na ktorym znalazlam dosc niemile dla kobiety rzeczy. Jakis czas pisalam, ze podejrzewalismy jego ex o stalking, byly jakies logowania z zagranicy. Ale mam duze watpliwosci, mam wrazenie, ze on klamie. Nie chodzi o fizyczna zdrade, ale boli i tak. Chcialabym zapytac kart, czy on klamie... Pamietam, jak Pani pisala, ze on nie sprosta jakims moim oczekiwaniom, nie dorowna do poziomu... Czy moglabym wyslac do Pani szczegoly na email? Wiem, ze w jednej sprawie na pewno mnie oklamal, bo sie przyznal. Kwestia, czy jest tego wiecej. Dziekuje...