tropem_misia1 01.09.08, 11:26 właśnie sie zaczęła to już dla mnie nic nie znaczy tylko kiedy w autobusie młodzież wszędy sie rozkraczy. ciasno ,głosno,zgiełk wszelaki popychanie i duchota ale jade w kat wcisnieta przeca czeka mnie robota Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmieszany Re: szkoła 01.09.08, 18:23 Wiśnia, czereśnia już pierwszy września arbuz, ogórki mkną uczniów sznurki szara reneta lecz szkoła nie ta gruszka, porzeczka plecak nie teczka a gdzie mundurek? czosneczku sznurek nikt się nie dziwi pomidor, kiwi marchew, buraki program nie taki rzepa, sałata biedna oświata Magistrów kupy wiedza do dupy słychać wokoło "Ach witaj szkoło". Odpowiedz Link
azaheca Re: szkoła 01.09.08, 20:34 Jak ja lubię styl zmieszany to jest tekścik rapowany ciut muzyki,krok w kolanach to jest hicior,proszę pana Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: szkoła 05.09.08, 10:29 co faktu nie zmienia, że od nieuczenia i od małej głowy co magister nowy z wiedzy sie nie zwierza bo głupszy od jeża. Teraz takie trendy, że uczeni wszędy. Odpowiedz Link
alice0553 Re: szkoła 05.09.08, 23:31 W szkole wiele lat spędziłam bo w niej najpierw się uczyłam potem praca, znowu w szkole teraz szkołę ja chromolę zamiast przekazywać wiedzę to na wczasach sobie siedzę jem węgorze i łososie szkołę mam głęboko w nosie. Odpowiedz Link
azaheca Re: szkoła 06.09.08, 00:33 Alice z Darłówka tu napisała fosforem z rybek tak się opchała że mózg pracuje jak komputerek może napisze tam bestsellerek? ja tam na lotto bym nie liczyła bardziej na talent swój,moja miła Odpowiedz Link
alice0553 Re: szkoła 08.09.08, 20:43 W Darłówku aura dla lotka miła bo kilka stówek Alis złowiła. Odpowiedz Link