Dodaj do ulubionych

jak sie potocza relacje

24.05.17, 06:47
Z racji tego ze przypominam sobie na nowo tarpta I postanowilam pocwiczycsmile
Super jak znowu moglabym liczyc na wasza pomoc wink
Rozlozylam karty kolezance na poczatkujaca relacje z panem x
Zadalam pytanie .
Jak będzie wyglądaly ich relacje i czy zostaną para
Do 3 miesięcy
i wyszly mi karty :
Wyrocznia - słońce
Zagrożenia - kolo fortuny
Rada- wisielec
Znajomość bedzie sie rozwijac . Będą sie rozumiec i dogadywać .Kolo fortuny zawsze pokazują mi jakies wiadomości sms , komunikacje . Karty radzą poczeka aż cos się wyjaśni nie spieszyc sie .
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: jak sie potocza relacje 24.05.17, 19:09
      Wg mnie tu widać takie zrywy , relacja bardzo zakręcona (niczym koło f). Wyrocznia mówi o przynajmniej sympatii między nimi, lubią się i to tak powinno wyglądać. Koło to raczej zmiany, nieprzewidziane typu niby pięknie łanie zmierza do celu a tu nagle pan się przeprowadza 500km . Z takich przyczyn losowych będzie ta relacja niczym amplituda wzniesień i upadków, raz cudownie a raz zupełnie nijak. Te 3 miesiące można powiedzieć okres wakacyjny więc dużo może się zdarzyć, Gdyby pojawiła się karta wyjazdu (rydwan rycerz kijów i podobne) skusiłabym się aby napisać, że może jakiś wspólny wyjazd celem poleniuchowania i nic nie robienie (wisielec) - dosłownie tak po kolei jak karty "lecą". Ciekawa jestem co się wydarzy.
      • asia.33 Re: jak sie potocza relacje 24.05.17, 19:12
        Wisielec jako rada .... przyjrzyj się baczniej, zwolnij albo ...... jedz na urlop wink
        • ucztababette Re: jak sie potocza relacje 24.05.17, 19:26
          Bedzie ale optuje ze Wisielec cos rozwlecze, przeciagnie, wywroci nogami do gory. Slonce mialoby przeciwwage do W, ale kolo fortuny to dla mnie na dwoje babka wrozyla! Zalecalabym dlugodystansowy umiarkowany optymizm!
          • misboaa Re: jak sie potocza relacje 24.05.17, 22:57
            ucztababette napisała:

> Bedzie ale optuje ze Wisielec cos rozwlecze, przeciagnie, wywroci nogami do gor
            > y. Slonce mialoby przeciwwage do W, ale kolo fortuny to dla mnie na dwoje babka
            > wrozyla! Zalecalabym dlugodystansowy umiarkowany optymizm!

Dokadnie tak. Nic na lapu capu. On sie przy niej swietnie bawi, i jest z tego zadowolony a to jest plus, ale ona nie powinna ruszac jego tempem i poddawac sie milej chwili. Ma przeciagac strune na maxa i patrzec czy nie robi innych wyskokow i czy sie angazuje big_grin Karty informuja ze on w tym momencie nie buduje dalekiej przyszosci z nia, ale to fajny chlopak moze byc. Duzo zalezy od niej, czego ona chce i od tego by nie stawia na fun od pierwszego momentu bo on szybko moze sie znudzic i pojsc gdzie indziej.
            • o-misia Re: jak sie potocza relacje 29.05.17, 10:06
              I tutaj po rozmowie z kolezanka rowniez trafione w sedno winkWerufikuje 😉
              A wiec tak .
              Pare spotkań , ona dala sie poniedc chwili i chyba za szybko . Ona ucina relacje a on sie na to zgadza ale to on czuje sie oszukany .Z tego co mi mowila dużo sms kolo?
              Rada wisielec - nie poczekala
              A wyrocznia słońce , ja nie wiem ale mi tarotowe słonko zawsze zęby pokazuje .
              I takie nie do konca czyste intencje
              • asia.33 Re: jak sie potocza relacje 29.05.17, 12:42
                Misiu , wisielec pokazuje zazwyczaj cisze czy zawieszenie relacji między ludźmi ale nie na stałe. Coś sie ruszy, trudno tylko określić kiedy.
    • beata25_84 Re: jak sie potocza relacje 29.05.17, 13:08
      Widac,ze lubia sie,relacja moze byc serdeczna,ale bardziej przyjacielska. To Kolo mowi o tym,ze bedzie ona rwana:kontakt-cisza.
    • beata25_84 Re: jak sie potocza relacje 29.05.17, 13:13
      Wisielec - czekac,obserwowac,nie wybiegac przed szereg. Nie szukac kontaktu jednostronnie. Dziewczyny zreszta wszystko juz napisaly. smile
      • misboaa Re: jak sie potocza relacje 29.05.17, 21:51
        Bzdura. Nie czuje sie oszukany. Byc moze tak tylko mowi bo mu sie sie spodobal taki uklad na luzie. Chcialby jeszcze pofiglowac, i tyle w temacie. Stalego zwiazku z tego juz nie bedzie. Szkoda.
        Byl potencjal.
        • o-misia Re: jak sie potocza relacje 21.10.17, 22:33
          Weryfikuje po czasie dluzszym.
          Sa razem
          Ona postanowila zerwać relacje i cos sie w nim obudzilo ,zrozumiał ze chce z nia byc.
          • uhuhana Re: jak sie potocza relacje 24.10.17, 16:41
            ja bym te karty zweryfikowala troche inaczej, niz dziewczyny (minimalnie inaczej), bo przy kazdej karcie jest łatka - jesli slonce to wyrocznia, to bym powiedziala, ze beda razem. Kolo fortuny jako zagrozenie - sami mozemy sobie zrobic kuku naszymi decyzjami. Mamy w koncu wolna wole. Los daje szanse, a my psujemy. Wisielec jako rada - poczekac, nie spieszyc sie. Ale powiedzialabym, ze beda razem. Ale co to przyniesie... kto wie, kto wie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka