Dodaj do ulubionych

Rozkład dla Ucztababette

28.05.17, 18:48
Babette, nie mam doświadczenia w stawianiu kart na zdrowie, więc wybacz moją mocno kulejącą interpretację, jedne rzeczy są dla mnie oczywiste, a niektórych kart nie umiem po prostu " ugryźć" w kontekście pytania. Może dziewczyny, abo Ty pomożecie z interpretacją :

Pytanie: Decyzja lekarzy w związku z wykryciem guza w płucu mamy Babette:

Obecna sytuacja: Słońce - w związku z faktem, że sprawa jest poważna, nie piszę nic o witalności, jaką ta karta sugeruje. Pierwsze co mi przyszło na myśl, że macie dobrego lekarza, któremu można zaufać. Ale doczytałam w sieci, że Słońce oznacza też choroby serca i choroby krwi.
W czym tkwi problem 9 buław – dobrane jako podpowiedź 6 pucharów, Królowa Denarów nie wiem co oznacza tutaj 9 buław - brak zaufania, może lekarze w kontekście całego zdrowia będą mieli małe nadzieje na alternatywne leczenie? ale 6 pucharów to choroby dziedziczne, równowaga hormonalna
Jak temu zaradzić 7 pucharów – dobrane jako podpowiedź Król kielichów, 8 kielichów tu już czytelniejsze jest dla mnie : 7 pucharów zastosowanie odpowiednich leków, 8 pucharów -oczyszczenie organizmu, Król to po prostu dobry specjalista, który to zrobi
Decyzja lekarzy: Wieża – dobrane 6 buław, 8 mieczy
Nie wyszły tutaj karty operacyjne / zabiegowe.. , ale przy tej Wieży może być tutaj propozycja wycięcia guza, które dałyby dobre rokowania

Czy Mama babette, powinna zgodzić się na decyzję lekarzy: Wieża, 7 buław, 3 miecze
znowu Wieża, a 3 mieczy to już zabieg operacyjny- więc w moim odczuciu, będzie konieczność zabiegu, na który powinniście się zgodzić, mimo, że widać tutaj nerwy przy podjęciu jakikolwiek działań.
Obserwuj wątek
    • ucztababette Re: Rozkład dla Ucztababette 28.05.17, 18:55
      o kruca
      cos mi sie widzi,z e beda chcieli ja wziac na stol. Mnie na moja operacje wylazly 3 miechysad a niech to. Ten guz jest,a le nikt jeszcze nie wie, co to jest!
      Dzieki carola, jak na moje oko karty na zdrowie dosyc obciazajace.
      W piatek bede juz wiedziec co i jak.
      • misboaa Re: Rozkład dla Ucztababette 29.05.17, 22:41
        Tak, beda chcieli operowazc i to szybko zeby sie nie rozprzestrzenilo i nie bylo nawrotu. Mama ma dobrego lekarza. Bedzie sie obawiala, zastanawiala i chciala zwlekac. Mysle ze on jej pokaze wynik/zdjecie i bedzie tlumaczyl swoja decyzje. Mamie (i tobie) to duzo pomoze w zorozumieniu problemu i podjeciu decyzji. To odbry lekarz. Mama go polubi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka