Dodaj do ulubionych

Prosze o wróżbę

11.06.17, 21:55
Kochani prosze o wrozbe na mnie i faceta P. nie wiem czy cos z tego wyjdzie , czy on chce slubu czy moge na nim polegac w razie czegoś niewiem tego nie jestem jego pewna. Boje się ze gdybym założyła z nim rodzine to byla bym sama z problemami ze sprawami a moze to tylko strach niewiem. Kolezanki wychodza za maz maja dzieci a ja niewiem ...jasna cholerka to chyba juz ten czas. Sorki ze się tak rozpisalam kobietki szkółki zrozumiejasmile
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: Prosze o wróżbę 11.06.17, 23:07
      ,..zalozylas dwa watki, nie wiem czy ten pan P wystepuje w obydwoch,ale dla pewnosci pisze tutaj, oto trzy karty dla pana P
      Krol bulaw
      8 monet
      XVIII Ksiezyc
      powiem tak, bez wnikania w szczegoly P jest czlowiekiem od strony spraw przyziemnych zaradnym i pracowitym, dobrze lub nawet b.dobrze bedzie wiodlo mu sie w sprawach materialnych itp. Natomiast moj niepokoj wzbudza Ksiezyc, to wielka niewiadoma w ktora strone da sie poniesc jego wplywom.Ta karta powinna wzbudzac czujnosc, jedno ze znaczen jej przypisywanych to obled, od Luna = lunatyk, Nie wiem, ale jesli Ty rowniez teraz masz watpliwosci to znaczy jest cos w nim co je uzasadnia. Co robic?? Raczej na NIE,.. wieje chlodem i zimna kalkulacja.
      • blue_kwiatuszek Re: Prosze o wróżbę 11.06.17, 23:46
        Krol bulaw - Buławowy on nie od spraw materialnych adoptowanysmile on jest od ognia , od seksu , od tego żeby cały dzień czymś sobie zająć np podróżą
        8 monet - wszystko jest teraz w rozwoju między wami , chcecie być ze sobą i to nawet z tych kart miarkuję że panowi bardziej zależy .
        XVIII Ksiezyc

Księżyc wy sibie nie znacie dobrze, nie rozmawiacie szczerze, wyczuwacie że nie znacie swoich oczekiwać . To tak jakby dwie osoby były razem ale nie znały się , nie wiedziały że im wspólnie zależy . 3 Karty krótko i zwiężle kapłanka była by od tajemnicy , a tu jest wprost ściemnianie ,powiedzcie sobie wprost czego chcecie , jeśli panu zależy na seksie Król kijów to on ci to powie bo kolokwialnie patrząc na rozkład to zbliżacie się do rozwiązania tego czego nie rozumienie 8 monet +księzyc.
        • adoptowany Re: Prosze o wróżbę 12.06.17, 00:05
          Kwiatuszku, ja zadalem pytanie o samego pana P. a nie lacznie z Magdalena,..8)
      • asia.33 Re: Prosze o wróżbę 12.06.17, 19:15
        adoptowany napisał:
        > Krol bulaw
        > 8 monet
        > XVIII Ksiezyc

co by nie pisac to Król Kijów nie da soba rzadzic on decyduje kiedy i z kim, to kreatywny facet, pewnie skupiony na swojej pracy ale ksieżyc mnie tu też niepokoi .
        Madziu za mało o nim wiesz , duzo niejasności, moze ma jakies problemy o jakich nie wiesz albo facet przynajmniej skrywa coś mocno, nie ujawnia wszystkiego o sobie ...księzyc to dużo niejasności i same niewiadome.
      • magdalena.1230 Re: Prosze o wróżbę 15.06.17, 21:34
        Adoptowany czemu taki nick? Nie to nie ten sam facet dwa osobne rozkłady i dwóch innych facetów .z tamtym już zakończona miłość .
        • magdalena.1230 Re: Prosze o wróżbę 15.06.17, 21:35
          Piosenka za wróżbę smile mam nadzieję że się spodoba :

www.youtube.com/watch?v=6OYv0OMvKkI&list=RDGMEMQ1dJ7wXfLlqCjwV0xfSNbAVMAT2K8MuPm1I&index=2
          • adoptowany Re: Prosze o wróżbę 16.06.17, 08:11
            Adoptowany czemu taki nick?

,.., czemu? spodobal mi sie,bo ktos adoptowany raczej chyba musi byc kochany..8) a przyziemny powod to taki, ze nie musialem przy jego wyborze posilkowac sie cyframi,
            drugi, to fakt ze w pewnym sensie Marsylski mnie adoptowal, ..
            ,..a za piosenke b. dziekuje, THx..8)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka