jolanciak
02.12.17, 16:49
Witajcie jeszcze raz,
zpytalam swoim kartom (Złoty Tarot) kilka pytań odnośnie tegorocznego Sylwestra, gdyż póki co nie mam żadnych perspektyw na jakiekolwiek wyjście i zanosi się, że spędzę go znowu samotnie z dzieckiem.
Oto moje pytania i interpretacja:
1. Czy otrzymam od kogoś (kogo) zaproszenie na tegorocznego Sylwestra?
Paź Mieczy-Rydwan-Paź Kielichów
Wydaje mi się, że wkrótce (Rydwan) otrzymam dwa zaproszenia, tak jakby od młodych osób albo do osób (znajomych) z małymi dziećmi?
2. Czy tegorocznego Sylwestra spędzę samotnie, czy w towarzystwie?
Król Mieczy-Paź Buław-6 Kielichów
Zdecydowanie jednak chyba spędzę go wtym roku towrzystwie, ale karty te widzę dwojako:
1 wersja - spędzę go jakby w towarzystwie dwóch osób z przeszłości i w miłej atmosferze. Prawdopodobnie może tu chodzić o to, że Sylwestra spędzę jak co roku w domu ze swoim dzieckiem i ojcem dziecka, z którym jednak nie mieszkamy i nie żyjemy ze sobą, ale czasem spotykamy się na różnych uroczystościach typu Święta.
2 wersja - spędzę go w towrzystwie jakiegoś mężczyzny z przeszłości, może to być jakiś były znajomy?
3. Gdzie dokładnie spędzę tegorocznego Sylwestra?
7 Buław-Król Buław-Paź Kielichów
Hmm, jak zawsze widzę karty dwojako:
1 wersja - albo jednak spędzę Sylwestra ze swoim dzieckiem i jego ojcem w domu,
2 wersja - albo też spędzę go na jakiejś imprezie typu domówka z owym Królem Buław, czyli energicznym mężczyzną (nie bardzo mi pasuje ta karta do charakterystyki ojca dziecka, gdyż on to raczej połączenie Króla Monet z Królem Mieczy).
Co o tym sądziecie?