Dodaj do ulubionych

Jak potoczy się relacja cz.2

18.03.18, 21:48
Pan nr 2 - jak potoczy się relacja w najblizszym miesiącu (król kielichów, cesarzowa, kapłanka) raczej będzie mnie dalej obserwował i wahał się w ocenie mojej osoby, bał otworzyć, dużo niepewności, niejasności, zwlekania, zastanawiania się. Coś w tej sprawie nie jest jeszcze wyjaśnione do końca. Może wypłynie temat innej kobiety?
Obserwuj wątek
    • jolanciak Re: Jak potoczy się relacja cz.2 19.05.18, 10:44
      Wg mnie Ty mogłaś wyjść zarowno w karcie Cesarzowej, jak i Kapłanki. Może być też tak jak napisałaś, że Pan jest na stałe związany z jakąś kobietą (może być to żona była lub obecna ale równie dobrze jakaś stała partnerka lub matka jego dzieci lub po orstu atrakcyjna kobieta, wobec której on ma poważne plany), ale ta Kapłanka na końcu sugerowałaby, że nawet jeśli Pan ma uczucia wobec Ciebie i dojdzie do zwiazku, to ostatecznie pozostaniecie tylko w przyjaźni i nie ujawnicie się ze swoją relacją/uczuciami.
      PS. Trochę już czasu minęło od założenia tego tematu więc może napisałabyś, jak rozwinęła się sytuacja z tym Panem?
      • mnka7 Re: Jak potoczy się relacja cz.2 21.05.18, 23:05
        Hej nie mogę się zalogować na tamto konto wiec mam nowe. Jak się potoczyła? Pan jest specyficzny i bawi się w chce/nie chce a ja się od niego zdystansowałam wink
        • asia.33 Re: Jak potoczy się relacja cz.2 22.05.18, 09:49
          Nie dziwi mnie, karta kapłanka nie jest dobra na związek, to raczej rola kochanki w ukryciu. Pan nie chce się deklarować, luźny związek go interesuje dlatego " chcę i nie chce. "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka