Dodaj do ulubionych

interpretacja rozkładów praca+ miłość

08.04.18, 21:55
Witam.
Prośba o zdanie w kwestii poniższych rozkładów:

Czy zmienię pracę do końca czerwca?
ŚMIERĆ GWIAZDA CESARZ
w mojej ocenie może być dwojako:
jest szansa na dosyć szybki zwrot akcji i pojawi się fajna propozycja pracy po długim oczekiwaniu.
Albo muszę diameralnie zmienić swoj stosunek do poszukiwań nowej pracy aby był efekt..

Na poznanie mężczyzny w 2018r., z którym połączy mnie uczucie.
CESARZ KOŁO FORTUNY ŚWIAT
Pierwsze co pomyślałam że poznam kogoś na wyjeździe wakacyjnym..
potem, że dojdzie do rozłączenia wspólnych dróg z mężczyzną do któregoś jednak coś wciąż czuję (kolega z pracy który nie odwzajemnia uczucia)- i że moje drogi rozejdą się z nim po odejściu z tej firmy. To moje interpretacje.
Jeśli macie swoje zdanie w tej materii to będę wdzięczna za sugestie!.
Obserwuj wątek
    • jolanciak Re: interpretacja rozkładów praca+ miłość 19.05.18, 11:04
      Trochę czasu już uplynęło i pewnie już sytuacja trochę uległą zmianie?
      Praca - tak, to Ty musisz stać się tym Cesarzem i wziąć sprawy w swoje ręce, na pewno już pojawiła się w Tobie chęć zmian a od tego się wszystko zaczyna, a teraz czas wdrożyć jakiś plan. Na pewno jak zaczniesz działać, to znajdziesz nową pracę do końca czerwca.
      Uczucia - byłam kiedyś dokladnie w tej samej sytuacji co ty i z tego powodu chciałam zmienić pracę, niestety nie trafiły mi się żadne ciekawe oferty więc musiałam się męczyć w tej sytuacji bo okazało się, że on ma plany małżeńskie, co mnie totalnie dobiło ;/ ale aktualnie ten pan już niemal mi obojetny bo przecież ileż można kochać kogoś bez wzajemności i niedługo nasze drogi pewnie się rozejdą, gdy któreś z nas zmieni pracę. A wracajac do Ciebie - skoro pytanie dotyczyło poznania nowego mężczyny, to karty raczej wskazały na pznanie tego nowego mężczyzny gdzieś poza Twoim "światem", czyli poza miejscem zamieszkania - w podróży, w drodze, na wyjdździe, ewentualnie to może być spotkanie w drodze kogoś z przeszłości kogo już znasz, ale w dużej mierze to od niego będzie zależało, jak dalej się potoczy Wasza znajomosć - wg Koła fortuny wszystko jest możliwe bo los będzie Ci sprzyjał
      • carolina-8 Re: interpretacja rozkładów praca+ miłość 19.05.18, 14:44
        Dziękuję za odpowiedź po tak długim czasie od założenia wątku!
        Jak na razie niestety nie wiele się zmieniło w zakresie zmiany pracy. Intensywnie szukam, ale naprawdę nie ma ciekawych ofert- a nie będę zmieniała pracę na gorszą, aby tylko uciekać od faceta dla którego jestem tylko koleżanką. Ale do końca czerwca jest jeszcze trochę czasu więc zobaczymy.
        Co do miłości, to za miesiąc już jadę na wakacje.. smile
        Nie widzę tutaj jednak kogoś z przeszłości, tak to czuję-ale na pewno wydarzenia będą ode mnie nie zależne.
        Dam znać!
        • jolanciak Re: interpretacja rozkładów praca+ miłość 19.05.18, 15:28
          O to super, mam nadzieję że uda się poznać kogoś ciekawego na tych wakacjach smile Cesarz to ktoś jednocześnie wiedzący czego chce, pewny siebie meżczyzna, ale też niestety lubiący rządzić i jak sobie coś postanowi, to tak musi być - niestety znam to z autopsji i to od takiego mężczyzny i jego zachowania głównie będzie zależeć, czy i w jaki wejdziecie w związek. Według mnie sytuacja z tym nowym panem może się zmieniać z dnia na dzień, możecie też wpasć na siebie zupełnym przypadkiem albo na jakiejś imprezie, ale los będzie Ci sprzyjał w uczuciach bo widać same pozytywne karty więc ta znajomość powinna mieć pozytywne zakończenie, ale oczywiście wszystko zależeć będzie od Was, a przede wszystkim od postawy i podejścia tego Pana
          • carolina-8 Re: interpretacja rozkładów praca+ miłość 04.07.18, 22:50
            aktualizacja:
            pracy nowej nie znalazłam, dostałam natomiast awans w obecnej..zmieniło to mój pogląd na konieczność szukania nowej posady..mimo mojej patowej / uczuciowej sytuacji odnośnie uczucia do kolegi z pracy - jestem tu doceniana i szanowana.
            Śmierć to taki death time na czerwiec- awans był w czerwcu ale zwiałam na urlop, więc wczoraj się dowiedziałam.
            wakacje były i poznałam kogoś na chwilę, ale to chyba nie o to chodziło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka