Na wstepie przepraszam a brak polskich znakow
Moj kuzyn singiel poprosil o rozklad na przyszla dziewczyne. Konczy studia, za niedlugo bedzie w wieku do ozenku, ale nie spieszy mu sie.

Nie jest jednak lekkoduchem, mysli o pracy, rozwoju itd, ale jest typem wrazliwca tez, troche potulny, czasem irytowalo mnie, ze tak chcial przypodobac sie towarzystwu.
Kiedy? Ksiezyc i 7 monet - Wielki arkan sugeruje, ze to czas terazniejszy, ale czy ksiezyca to dotyczy?... Wg mnie te 7 monet potwierdzja, to czas nieokreslony, taki Wisielec.
Gdzie? as monet - lono natury, moze wypad ze znajomymi na ognisku, przy piwku
Jakie ona wywrze na nim wrazenie? - krol bulaw, 4 monet, 3 monet, rownowaga - czyli pewna siebie dziewczyna, dazaca po trupach do celu troche, tym celem sa potrzeby materialne, rownowaga kojarzy mi sie ze staloscia, po prostu ambitna, rozsadna dziewczyna z niezachwiana pewnoscia siebie. Taka Lwico-Byczyca
Jakie on wywrze na niej wrazenie? - krol kielichow, krol monet, 3 mieczy, 6 bulaw - czyli taka osoba w pewnym sensie otwarta, tzn nieoceniajaca innych, rowniez praktyczna (jak stawialam kiedys na jego charakter, wyszedl mi paz monet), inteligentna. Tez taka bojazliwa, niestety on jest slaby w podrywaniu kobiet.

6 bulaw, nie mam pojecia, moze on bedzie wtedy odnosil jakis sukces? To juz 4 karta, no i nie wiem jak to ma sie do reszty.
Co ona wniesie do zwiazku? - paz monet, Cesarzowa - znowu ona bedzie rzadzic, glownie zajmowac sie domem i finansami. Pani domu.
Co on wniesie do zwiazku? Wieza, papiez - ponownie jakies stresy, moze tez zmieni jej zycie diametralnie, tzn bedzie dojrzalszy? Czy tylko po prostu starszy? Malolaty raczej nie poderwie, ale skoro to czas nieokreslony to moze faktycznie jakas mlodsza?
Co ich polaczy? paz mieczy, 10 kielichow - porozumienie intelektualne, a z 10 kielichow, moze sie znaja ze szkoly juz?
przyszlosc Kaplanka, kochankowie, as kielichow - na poczatku myslalam wow, lepszych kart nie bylo, ale jakby sie zastanowic, to kaplanka to jakas ukryta dziewczyna, kochankowie to wiadomo, a as to poczatek czegos nowego. Zwlaszcza z ta wieza z wczesniej, ale nie wierze, ze on moglby ja zranic, on astrologicznie to taki Ksiezyc.
W ogole ciekawe jak wiele monet w tym rokladzie jest.