Dodaj do ulubionych

Czy znacie mezczyzne, ktory

07.03.23, 07:56
...zostawil piekna, bardzo atrakcyjna fizycznie partnerke, ktora jednak miala nienajlepszy charakterek I zwiazal sie z duzo mniej atrakcyjna kobieta?
Czyli mial pieknosc, ktora jednak byla trudna we wspolzyciu, bezrobotna, klotliwa, nie miala szacunku, byla glupia( dowolny powod), a potem postanowil byc z kobieta z o wiele nizszej polki urodowej, ale z lepszymi cechami partnerskimi?
Obserwuj wątek
    • ajaksiowa Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:21
      Mój mąż porzucił piękną narzeczoną dla takiej szkarady jak ja ☺️☺️☺️
      • ayelen40 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 09:26
        Tak, mąż Giny Lollobrigidy.
      • engine8t Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 20:50
        O, odrobi sobie czysciec na ziemi i potem prosto ro Raju smile
    • purchawka2020 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:23
      Maciej Kurzajewski.
      • triss_merigold6 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:38
        👏
      • waleria_bb Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:41
        Petarda pięknością? Nie powiedziałabym.
        • m_incubo Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:48
          Jest atrakcyjną kobietą.
          • borsuczyca.klusek Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:58
            Ale niekoniecznie wpisuje się w męskie gusta. Prędzej dla innych kobiet będzie atrakcyjna.
          • waleria_bb Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:58
            Atrakcyjna jest, ale w życiu nie powiedziałabym, że bardziej od Cichopek.
            • ichi51e Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 09:24
              Obiektywnie ciężko powiedzieć. Bez wątpienie obie bardzo ok. Smarszcz bardziej arystokratyczna (?) Cichopek sympatyczniejsza.
              Swoją droga kobieta cała życie się zmienia i dużo zależy od nastarania
              plejada.pl/zdjecia-gwiazd/paulina-smaszcz-przeszla-wielka-metamorfoze-tak-wygladala-kiedys-foto/yr2dggp
              viva.pl/uroda/jak-sie-zmieniala-kasia-cichopek-metamorfoza-28384-r3/
              • panterarei Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 11:51
                Moim zdaniem jest nieatrakcyjna. Nie ma tej osławionej kobiecej energii i rysy też męskie
              • mama-ola Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 13:53
                Ja jestem team Cichopek. Śliczna jest.
                A Petarda mnie odstręcza, chociaż to może być związane bardziej z jej osobowością niż wyglądem.
                • aandzia43 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 14:22
                  Też jestem team Cichopek, jest bardzo kobieca. Męska strona mojej duszy nie leci na androgyniczne kobiety.
            • bergamotka77 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 11:38
              waleria_bb napisał(a):

> Atrakcyjna jest, ale w życiu nie powiedziałabym, że bardziej od Cichopek.

Są skrajnie różne. Nie da się porównać.
          • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 10:56
            Zależy dla kogo, petarda wielka z klocowatymi nogami, ciężko pracuje na swoją figurę, ostrzyknięta i zoperowana, z udawanym uśmiechem jokera, uważa, że jest niesamowicie inteligentna i błyskotliwa, co nie jest prawdą. Ona chce być bardzo inteligentna i pociągająca, a wychodzi groteskowo. Nie jestem fanką Cichopek, ale ma swój urok, ładne włosy, uśmiech, jest filigranowa i najwyraźniej umie dobrze wykorzystać swoje 5 min, przy gorszych warunkach wyjściowych niż miała na początku petarda, to moim zdaniem świadczy o inteligencji.
      • kasiaabing Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:58
        A w życiu. Petera jest zadbana ale bez przesady z tą atrakcyjnością. Ona wygląda jak wampir.
        • waleria_bb Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 09:00
          Ma coś niesympatycznego w twarzy. Cichopek to jej przeciwieństwo, łagodna i miła dla oka twarz.
          • purchawka2020 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 10:26
            Pyza taka sympatyczną. Atrakcyjną bym jej nie nazwała. Krótkie nóżki i niskie czółko.
            • borsuczyca.klusek Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 11:43
              Krótkie, ale zgrabne. Poza tym ma ładny uśmiech i pełny biust a to są właśnie atuty, które cenią faceci.
              • lilia.z.doliny Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 12:00
                Poza tym ma ładny uśmiech i
                A propos- co.ona zrobiła z zębami? Są co najmniej dziwne. Zmieniła sobie szczękę czy co?
              • m_incubo Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 23:36
                Faceci cenią różne atuty, bo sami też są różni.
                Cichopek obiektywnie też przecież jest atrakcyjna, a dla mnie właśnie zupełnie, ale to zupełnie nie, ma dosłownie wszystko w moim antytypie - oczy, włosy, twarz, wzrost, figurę, posturę.
                Petarda mi się bardzo podoba, gdy się nie uśmiecha i nie wypowiada, czyli na zdjęciach wink
      • gr.ruuu Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 09:32
        Kurzajewski został porzucony
        • szarmszejk123 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 09:33
          Przy całym burdelu tworzonym przez Petardę ludzie zaczynają o tym zapominać
      • semihora Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 09:39
        To nie ta sama sytuacja.

(A Pyza może przaśniejsza, ale chyba jednak bardziej wpada facetom w oko.)
      • lilia.z.doliny Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 10:26
        Petarda nie jest piękna, choćby nie wiem jak naginać definicje.
        • annabernadetta Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 11:49
          lilia.z.doliny napisała:

> Petarda nie jest piękna, choćby nie wiem jak naginać definicje.

Też tak myślę. Jest szczupła, zgrabna, zadbana ale nie piękna. I ma to coś, co odpycha.
      • trudneslowa Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 12:37
        W życiu!
      • martini_n Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 14:12
        Szczerzuja Smaszcz atrakcyjniejsza od Cichopek? Gusta są rózne...
        • triss_merigold6 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 14:18
          Według mnie nie, ale śmieszne jako pierwsze skojarzenie.
    • maly_fiolek Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:40
      Tak, znam - kolega ze studiów. Jego ex była zdecydowanie atrakcyjniejsza od next.... Znaczy zgrabna była. Ale zołza.
      I związał się z koleżanką z grupy, no zbyt urodziwa to ona nie była, była za to przesympatyczna smile.
    • ichi51e Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:47
      Tak. Aczkolwiek o tych następnych można powiedzieć ze może obiektywnie były brzydsze ale po pierwsze to naprawdę kwestia gustu (panowie byli absolutnie przekonani ze ta niwa najpiękniejsza) a po drugie - w obu przypadkach zmiana charakteru była na tak duzy plus ze człowiek się wcale nie dziwił wręcz przyklasnął.
    • m_incubo Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:47
      Znam mężczyznę, który rozstał się z piękną, bardzo atrakcyjną fizycznie partnerką, która dodatkowo miała świetny charakter i związał się z mniej atrakcyjną (ale najwyraźniej nie dla niego) kobietą.
      Tylko co w związku z tym?
      • definitely.not.me Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 09:20
        Po prostu ostatnio mam wrazenie, ze dla mezczyzn wyglad jest najwazniejszy, nie wazne czy hetera czy aniolek, wazne zeby byla dla nich super atrakcyjna.
        • waleria_bb Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 09:24
          Ciężki temat. Trzeba pamiętać, że mężczyźni oceniają nas inaczej niż my siebie nazwzajem.
        • lumeria Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 12:52
          >ze dla mezczyzn wyglad jest najwazniejszy, nie wazne czy hetera czy aniolek

Skad takie wnioski? Moze w medialnym światku tak to wygląda, ale w normalnym świecie owszem, mężczyzn ciągnie do pięknych kobiet, ale tez dojrzewają do decyzji, ze to nie jest jedyna ważna rzecz. Przeciętny facet musi z tą kobietą żyć na co dzien. Jak taka ma mu życie truć przez następne dekady, to sie wycofuje i szuka "zwykłej" - sympatycznej, normalnej.

• leokadiaxx Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 15:08
            W medialnym światku który przenika do życia przeciętnych zjadaczy chleba, przedawkują popkulturowych celebrytów i niestety mają zaimplementowane takie właśnie wzorce, wygląd, zewnętrzość. To jest z cyklu wszyscy wiemy że świat tak nie powinien wyglądać i najczęściej nie wygląda bo to wszystko co facet widzi w internecie to jest sztucznie kreowany obraz ale i tak to łykają. Więc dużo prawdy jest w tym że wygląd aktualnie jest dla większości na pierwszym miejscu.
      • aandzia43 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 13:58
        m_incubo napisała:

> Znam mężczyznę, który rozstał się z piękną, bardzo atrakcyjną fizycznie partner
        > ką, która dodatkowo miała świetny charakter i związał się z mniej atrakcyjną (a
        > le najwyraźniej nie dla niego) kobietą.
        > Tylko co w związku z tym?

Była bogata?
        • m_incubo Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 23:42
          Żadna z nich nie była bogata, facet dość dobrze sytuowany, ale też nie milioner smile
    • szarmszejk123 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 08:48
      Tak, mój brat.
      • szarmszejk123 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 09:14
        A, dodam tylko,że ta atrakcyjna nie miała złego charakteru w sensie bycia wredna suczą czy coś, tylko była jęczącą miągwą bez ikry. Taka słodka buła z kruszonką, za to bez własnego zdania.
        Brat zamienił na dziewczynę z konkretnym charakterem, choć obiektywnie baaardzo przeciętną fizycznie. Jemu jednak najwyraźniej się podoba, skoro są razem prawie 20 lat :p
    • deszczu_kropelka Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 09:22
      Zapytałam niedawno mojego znajomego, który po wielu latach małżeństwa z kobietą niezwykłą i fascynującą rozwiódł się i związał z kimś, kto nie dorównuje tamtej ani urodą, ani inteligencją, niczym. dlaczego to zrobił. Odpowiedział: czy ty wiesz co to za ulga budzić się co rano obok kogoś, kto jest uśmiechnięty.

krystynajanda.pl/dorobek/ani-piekna-ani-mloda
    • shellyanna Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 10:21
      Nie ma reguły.
    • abecadlowa1 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 10:23
      Osoba trudna we wspolzyciu, klotliwa, głupia i traktująca ludzi bez szacunku nie jest atrakcyjna, choćby miała idealne proporcje ciała i harmonijną twarz.
    • ayelen40 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 10:31
      A tak w ogóle to nie wiesz, że mężczyźni odchodzą do całkiem przeciętnych wizualnie kobiet?
    • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 10:44
      Znam faceta, który jest narcystycznym despotą i wszystkie związki z kobietami kończyły się z hukiem, w końcu zakochała się w nim mało urodziwa, ale pracowita, poświęcająca się, patrząca w niego jak w obraz, zgadzająca się na wszystko, robiąca wszystko pod niego kobieta i wyszło im. On ją kocha za to jaki ma charakter, za to, że może dominować, ale ona kocha go bardziej i to ona musi zawsze coś poświęcić w tym związku. Pan nawet ustawił się tak, że ona godzi się czasem na seks z osobami trzecimi, na który nie ma ochoty, bo pan lubi adrenalinę i urozmaicenie, nudzi się w sypialni. Pani nie jest droga w utrzymaniu, nie kupuje ubrań, kosmetyków, wywalczyła makijaż permanentny brwi, na co pan się foszył mocno, ale ogląda się za nastaranymi kobietami. Z zewnątrz uchodzą za kochające się, idealne małżeństwo.
      • waleria_bb Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 10:56
        Jezu, co to znaczy 'wywalczyła'? Pachnie przemocowym związkiem.
        • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 11:16
          Facet stosuje przemoc psychiczną. Słyszałam z jego ust " kobieta nie jest po to, żeby ładnie wyglądać ". Znam też mężczyznę, który twierdzi, że żenić się trzeba z mało urodziwymi, bo są dobrymi żonami, a z tymi urodziwymi się zdradza. Każdy z nich ma cechy przemocowca. Panowie dobrze zarabiają i mogą pochwalić się statusem majątkowym, albo zawodowym.
          • ayelen40 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 11:28
            Dwaj psychole.
            • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 11:39
              Niektóre zawody czy sporty przyciągają psycholi. Dlatego mam okazję obserwować.
      • borsuczyca.klusek Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 11:44
        Mam jeden komentarz - 🤮
      • riki_i Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 11:57
        Pan nie tyle jest "narcystycznym despotą" co ciężkim poyebem. Masakra.
        • waleria_bb Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 12:14
          Pozostaje tylko życzyć kobiecie, żeby odeszła od psychola.
          • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 12:33
            To nie są młode kobiety, te które chciały odejść odeszły, panowie im coś załatwiają, pod względem psychicznym i materialnym też. Ludzie dobierają się w komplementarne pary, wydrapalyby oczy, gdyby ktoś chciał odbić misia. Jedną lubię, jest świadoma ale nie umie bez niego żyć, drugiej nie, bo jest bezwzględną suczą. Każda z nich poradziłaby sobie doskonale sama.
          • lumeria Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 13:04
            >Pozostaje tylko życzyć kobiecie, żeby odeszła od psychola.

Dlaczego? Znam blisko parę takich związków z dużym stażem, i wbrew pozorom tym kobietom bardzo to odpowiada. Oprócz porąbanych aspektów związku, które one biorą za specyficzny wystrój ich relacji, to maja pokaźne benefisy, przez co uważają, ze złapały boga za nogi, i ze maja wspaniale życie.
            • panna.nasturcja Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 13:53
              Dlatego, że życie z przemocowcem jest krzywdą.
              Po prostu.
              • triss_merigold6 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 13:56
                Chcącemu nie dzieje się krzywda. Zapewne panie mają w tych związkach profity, których nie uzyskalyby w inny sposób.
        • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 12:55
          Na twoim miejscu riki powstrzymałabym się oceną, z dwojga złego lepszy jest psychol bo ona wie z kim, gdzie i kiedy, widzi co pan robi i czy się zabezpiecza, jest z nią szczery, niż tchórz, który bredzi o luksusowych garsonierach i prostytutkach z wyższej półki, które muszą znieczulić się szklaną alkoholu przed, oraz ma puszczalskie borderki za koleżanki.
          • borsuczyca.klusek Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 12:58
            Lepszy jak dla kogo 🤢
            • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 13:12
              Negujesz, że są kobiety, które wybierają psycholi i są z nimi świadomie? To akurat ekstremalny przykład, ale wielu panów zdradza na boku i mówią o żonie " ona się nawet nie domyśla ". Nie lubię dominujących mężczyzn, ale jeszcze bardziej nie lubię gdy ktoś robi ze mnie głupa.
              • triss_merigold6 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 13:49
                Psychol jest chyba dominujący z definicji? A przynajmniej manipulujący.
                • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 13:55
                  Tak, ale psychol niejawny potrafi to maskować na początku, kobieta bez doświadczenia się na to złapie.
              • riki_i Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 17:43
                figa_z_makiem99 napisała:

> Negujesz, że są kobiety, które wybierają psycholi i są z nimi świadomie? To aku
                > rat ekstremalny przykład, ale wielu panów zdradza na boku i mówią o żonie " on
                > a się nawet nie domyśla ". Nie lubię dominujących mężczyzn, ale jeszcze bardzie
                > j nie lubię gdy ktoś robi ze mnie głupa.

Eeeeee.... a jak facet ma małego i jest kiepski w łóżku, to też mu to centralnie wywalasz w oczy, czy jednak robisz z niego głupa?
                • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 17:50
                  Nie mówimy o przypadkowym seksie, bo zawsze można zrezygnować i nie umówić się na kolejny raz, a o próbie wmanewrowania kobiety w związek, albo o kłamstwie w związku. To zupełnie inna liga i nie ma co tego porównywać.
            • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 13:19
              Psychol jawny ma zalety, bo wiesz w co wchodzisz i możesz zrezygnować, przyczajony złamas maskuje się doskonale na początku i zaprzecza później, choćbyś go złapała na gorącym uczynku.
          • riki_i Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 13:42
            figa_z_makiem99 napisała:

> Na twoim miejscu riki powstrzymałabym się oceną, z dwojga złego lepszy jest psy
            > chol bo ona wie z kim, gdzie i kiedy, widzi co pan robi i czy się zabezpiecza,
            > jest z nią szczery, niż tchórz, który bredzi o luksusowych garsonierach i prost
            > ytutkach z wyższej półki, które muszą znieczulić się szklaną alkoholu przed, or
            > az ma puszczalskie borderki za koleżanki.

Personalny przytyk pomijam, ale.... zlituj się! Cóż Ci po fakcie, że wiesz detalicznie o tym, co, gdzie, z kim i kiedy porabia agresywny przemocowy psychopata??? Koleś, który jeszcze każe Ci się pieprzyć zbiorowo? Masz równo pod sufitem?!

Btw każdy facet coś tam sobie bzyknie na boku jak tylko ma okazję, tak było , jest i będzie, odkąd świat światem. Również borderki z ciśnieniem na seks zawsze będą miały branie. Jeśli dla Ciebie lepszy jest mężczyzna potwór, bo czyni swoje potworności jawnie, od zwykłego faceta, który sobie czasem po cichutku coś tam bzyknie na boku, no to ja nie mam pytań. Sama powinnaś pójść do terapeuty, bo masz jakieś nieprzepracowane problemy.
            • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 14:37
              Może myślał, że też będziemy otwarci z mężem na podobne wyskoki? Resztę widziałam na wakacjach, ludzie nie są w stanie wiecznie udawać. Resztę pomijam milczeniem.
            • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 21:12
              😀
      • aandzia43 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 14:14
        Normalka, młody wiąże się z najładniejszą na jaką go stać, stary z taką która gwarantuje mu święty spokój. Ten święty spokój to możliwość bezstresowego kultywowania swoich obyczajów, wad, narowów. Czasem zalet i priorytetów. Święty spokój związkowy to stan w którym możemy być sobą wink Narcystyczny pojeb którego opisałaś skończył u boku podporządkowanej i wpatrzonej w niego pani choć ona może nie piękna, nie bystra i nie bogata, za to może przy niej być sobą; on już się biedaczek naszarpał z atrakcyjnymi które nie akceptowały go całościowo. Alkoholik skończy u boku pani która zapewnia mu swobodę alkoholizowania się, fanatyk religijny z panią skłonną akceptować jego odpały.
        • figa_z_makiem99 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 14:33
          Lubię to.
        • riki_i Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 17:39
          aandzia43 napisała:

> Normalka, młody wiąże się z najładniejszą na jaką go stać, stary z taką która g
          > warantuje mu święty spokój.

No tak, ale ten stary to raczej taki z "Sanatorium miłości", czyli mocno stary.

Panowie 50+ z kasą biorą sobie jeszcze trophy wife (najczęściej na własną zgubę, ale to inny temat).

Zobacz na 59-letniego Skibę, tokował ostatnio 2 godziny u Krzysia Stanowskiego i wpierał, że właśnie za cholerę nie chce mieć świętego spokoju, tylko atrakcje wink

• leokadiaxx Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 18:49
            riki_i napisał:

> aandzia43 napisała:
            >
            > > Normalka, młody wiąże się z najładniejszą na jaką go stać, stary z taką k
            > tóra g
            > > warantuje mu święty spokój.
            >
            > No tak, ale ten stary to raczej taki z "Sanatorium miłości", czyli mocno stary.
            >
            > Panowie 50+ z kasą biorą sobie jeszcze trophy wife (najczęściej na własną zgubę
            > , ale to inny temat).
            >
            > Zobacz na 59-letniego Skibę, tokował ostatnio 2 godziny u Krzysia Stanowskiego
            > i wpierał, że właśnie za cholerę nie chce mieć świętego spokoju, tylko atrakcje
            > wink
            >
            Moim zdaniem tu chodzi o coś jeszcze, głownie o młodzieńczą energię takiej laski, stary myśli że przy młodej poczuje się młodziej bo nie jest pogodzony z przemijaniem, i wewnętrznie czuje się skisły a tym bardziej przy rówieśniczce często z meno która sił nie ma. Inna sprawa czy to się udaje, moim zdaniem też najczęsciej nie bo w tych czasach i młode laski są przytłoczone, mają depresję, nie zawsze są energetyczne. Akurat ta Skiby to chyba jest całkiem energetyczna, ale to nie dotyczy przecież wszystkich, to nie jest już tak że młodość to zawsze super energia, nie w tych czasach.
          • aandzia43 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 20:00
            Pisząc stary miałam na myśli takich w średnim wieku, bez wielkiej kasy i bez wielkiej energii życiowej. Średniaków czyli większość. Przykłady z telewizji średnio mnie interesują, nie mają przełożenia na życie 99% ludzi. Chociaż jakieś łabędzie śpiewy zdarzają się i szarakom, na ich zgubę wink
            • riki_i Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 20:07
              Skiba jest poniekąd szarakiem, bo mimo, że pisze teksty, to Big Cyca mało grają w radiach. Zarabia konferansjerką na chałturach, stand up-ami oraz pisaniem felietonów. To jest dobre życie, ale.... Kukiz zanim zajął się w 2016 roku polityką, miał z samych tantiem 320 tys. zł rocznie, śp. Kukulski i śp. Lipko po 2 mln zł.
              • aandzia43 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 21:26
                Poniekąd może i jest ale nie do końca.
    • bywalec.hoteli Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 12:18
      Znam inny kierunek: gość rozstał się z grubą dziewczyną o super charakterze dla szczupłej ale narzekającej marudy. Nieraz on żałuje.
    • kasandra33 Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 12:56
      ogólnie w liceum, każdy chłopak opowiada jaką to piękność chciałby mieć, a później na spotkanie np po 15 latach, większość z nich przychodzi z grubymi, brzydkimi partnerkami.
      • riki_i Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 17:41
        na spotkania z NK nikt nie przychodził z partner(k)ami
    • novembre Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 21:20
      Karol III i Diana.
    • trampki_w_kwiatki Re: Czy znacie mezczyzne, ktory 07.03.23, 23:09
      Mój świętej pamięci były mąż wprawdzie nie odszedł do, ale rozwalił nasze małżeństwo z brzydszą, głupszą, ale za to bardziej zachwyconą każdym jego słowem dziewuchą.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka