anna_b81
01.08.18, 22:12
Pytanie pewnie wyda Wam się błahe, ale dla mnie to poważna sprawa, dlatego proszę o pomoc w interpretacji moich kart. Niebawem rozejdą się nasze wspólne drogi z przyjacielem, o którym pisałam we wcześniejszym temacie. Boję się, że tym razem z czasem nasza platoniczna znajomość urwie się definitywnie. Ja go kocham od początku, ale skrywam to uczucie z pewnych powodów nie mogłam, a raczej nie chciałam mu go wyznać, on być może go się domyśla ale raczej sądzi, ze ja po prostu lubię jego towarzystwo za względu na dobre porozumienie. Nie wiem, czy to dobry pomysł, aby mu wyznać miłość, gdyż on chyba już kogoś kocha innego (sprawia wrażenie, jakby cierpiał wewnętrznie po stracie jakiejś kobiety), poza tym nie chcę mu teraz stwarzać dylematu przed wyjazdem ani popsuć naszej relacji, ale być może to ostatnia szansa, aby tak na żywo wyznać mu co czuję, ale strasznie tego obawiam się, coś mnie blokuje ;/
Zapytałam kart, czy powinnam mu teraz wyznać co czuję: GWIAZDA,RYCERZ PUCHARÓW, 8 BUŁAW
Jak on zareaguje, gdy mu wyznam co czuję: 3 BUŁAW
Jak zmieni się nasza relacja, jeśli wyznam mu uczucie: KRÓLOWA PUCHARÓW, PAPIEŻ
Karty mówią, że jeśli wyznam mu uczucie, to on zrobi się bardziej otwarty na naszą znajomość i będzie wtedy szansa na utrzymanie z nim kontaktu i zmianę znajomości w kierunku romansu lub flirtu (czego bym jednak wolała uniknąć, gdyż bardzo cenią sobie naszą przyjaźń i nie chce tego psuć). Najprawdopodobniej jednak nic się nie zmieni u nas, ale jest szansa na zatrzymanie kontaktu, jeśli dowie się co czuję?