Dodaj do ulubionych

Pomoc w interpretacji

04.08.18, 21:22
Drodzy moi,
Proszę was o pomoc w interpretacji kart, jako że chodzi o osobe mi bliską i moja może być nieco skrzywiona.
Sytuacja jest taka: mój przyjaciel poznał jedną damę, z pół roku już jak sobie pisują, ale ona niby chce, a ciągle jakaś zdystansowana. Położyłam karty na ich relację i (miedzy innymi):
Jak ona go widzi - 2 monet
Jej myśli i odczucia co do niego - 10 mieczy i Sprawiedliwość
O czym nie mówi - Kochankowie
Co ich łączy - 4 mieczy
Co ich dzieli - 6 monet
Jak sie dalej potoczy relacja - 8 kielichow.
Słabo to widzę, szczerze mówiąc.
Obserwuj wątek
    • je_maje Re: Pomoc w interpretacji 05.08.18, 15:54
      Mili, pomóżcie sad
      Moje skojarzenie na pierwszego kopa było, że ona sobie chce moim przyjacielem jakieś sprawy pozalatwiac, nie wiem, wzbudzić czyjąś zazdrość, bo tak w ogóle to gra na dwa fronty, gdy tymczasem on sie biedny wkręca uncertain wcześniej wychodziła mi przy niej 5 mieczy, jakby coś knuła, no ale ja tej dziewuchy nie lubie i już uncertain i ta 4 mieczy, jakby zamknięte tam juz bylo przed nim i dechami zabite, plus 6 monet - dla mnie to materialistka, "luksusowa dziewczyna", dla ktorej on będzie za mało luksusowy sad i na koniec 8 pucharów sad
    • chalcedonn Re: Pomoc w interpretacji 05.08.18, 16:16
      faktycznie lodowate te karty 10 mieczy sprawiedliwosc 4 mieczy brrr zawialo kostnica i pogrzebaniem wszlkich nadziei. 8 kielichow to rozstanie pewne. materialistka jakby umarl to by mu pewno nawet znicza nie kupila 6 moenet.
      • je_maje Re: Pomoc w interpretacji 05.08.18, 19:11
        Tyle, że tam związku zadnego jeszcze nie ma, spotkali sie niezobowiazująco ze trzy razy. Karty nie są na uczucia, nawet na koleżeństwo, mi to się widzi na zwykłe wyrachowanie, bo caly czas go zwodzi i uwodzi, umawia, odwoluje bo niby praca... I ta 10 mieczy, wcześniej 5 - zawsze jak sie pojawia 10 mieczy w rozkladzie to sie boję. Serio, zadna karta mnie tak nie przeraża. Co więcej, robilam mu rozklad na urodziny i w części na uczucia też się ona wylozyla. Czyżby sie właśnie realizowała? Martwie się strasznie sad
        • chalcedonn Re: Pomoc w interpretacji 05.08.18, 19:55
          tak 10 mieczy kojarzy sie cmentarnie a moze to milosc po grob?
          • je_maje Re: Pomoc w interpretacji 05.08.18, 21:17
            O na pewno uncertain zamierza zakochać go na śmierć tymi mieczami uncertain
            • je_maje Re: Pomoc w interpretacji 05.08.18, 21:18
              Chyba coś jeszcze trzeba położyć.
            • chalcedonn Re: Pomoc w interpretacji 05.08.18, 23:20
              z wyrachowania niektorzy nawet zabijaja powazna sprawa
              • je_maje Re: Pomoc w interpretacji 05.08.18, 23:34
                Oj ty tu sobie kpisz, a ja znów na pytanie o jej zamiary wyciagnelam 10 i 5 mieczy uncertain
                Chyba za bardzo juz sobie do glowy nabiłam i same mi w ręce wskakują
    • asia.33 Re: Pomoc w interpretacji 06.08.18, 23:35
      Moje odczucia są inne , to co pomyślałam widząc te karty to to ,że oni musieli rozmawiać o jego przejściach , wcześniejszych związkach. Jej postawa wynika z tego ,że podejrzewa że pan ma więcej kandydatek ,z którymi pisze. Może wiedzieć coś o jego rozstaniach i obawia się bycia zraniona. Lub ona była zraniona i boi się wejść w nowy związek bo obawia się powtórki. Może być między nimi burzliwie. Łączy ich " leczenie z poprzednich związków" ( ?) Oboje są po przejściach? Co ich dzieli - ktoś tu komuś nie może dać tego czego druga osoba by chciała. Jeśli dojdzie do spotkania ( kochankowie) to 8 puch mówi o emocjach mogą rozstać się w emocjach. Karta sprawiedliwości zawsze mi pokazuje sądy i sprawy sądowe . Czy któreś z nich jest w trakcie rozwodu lub po ?
      • je_maje Re: Pomoc w interpretacji 07.08.18, 01:06
        Żadne nigdy nie żonate/mężate. Nie wiem jak ta panna, ale on specjalnych przejść nie miał przez ostatnie ze dwa lata, w ogóle poważniejszych związków.
        Dziękuję, że rzuciłaś trochę światła na moje wizje katastroficzne wink to by sie nawet całkiem kupy trzymało i wtedy to nie ona gra na dwa fronty, tylko jego o to podejrzewa
        • misboaa PRZYPOMNIENIE 09.08.18, 16:21
          W Szkolce tarota obowiazuje zasada taka, ze proszac o pomoc w interpretacji inne osoby nalezy najpierw podac swoja wlasna. Jest to obowiazkowe.
          Czasami odstepuje sie od tej zasady, ale tylko w przypadkach osob ktore aktywnie udzielaja sie na forum, i nie ma co do tego watpliwosci, ze szukaja darmowej wrozby.
          Prosze o tym pamietac/ zasada dotyczy zarowno Pytajacych jak i Odpowiadajacych.

• je_maje Re: PRZYPOMNIENIE 10.08.18, 18:01
            Dziękuję za przypomnienie, ale podalam wlasną, w drugim poście. Założyłam temat wlasnie dlatego, że moja fatalistyczna interpretacja mnie nieco przygniotła
            • misboaa Re: PRZYPOMNIENIE 11.08.18, 17:50
              je_maje napisał(a):

> Dziękuję za przypomnienie, ale podalam wlasną, w drugim poście. Założyłam temat
              > wlasnie dlatego, że moja fatalistyczna interpretacja mnie nieco przygniotła

Rzeczywiscie. Przeoczylam drugi wpis. Przy okazji byc moze inne osoby, szczegolnie te podczytujace beda o tym lepiej pamietac smile

Niestety prawie kazdy ma ten sam problem faltalizmu kiedy wrozy sobie na wazne sprawy. Niektorzy za to maja nadoptymizm big_grin
              To normalne. Dlatego warto karty konsultowac karty.
              • je_maje Re: PRZYPOMNIENIE 14.08.18, 18:34
                No właśnie, z jednej strony osoba mi bliska, a z drugiej osoba, której nie lubię, gdyż bo tak, i już, serdecznie i od pierwszego wejrzenia. Ciężko wtedy odcedzić własne nastawienie, nie wiem czy kiedykolwiek się tego nauczę i czy to w ogóle jest wykonalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka