Dodaj do ulubionych

8 denarów, a ciąża

06.09.18, 19:21
Czy 8 denarów stale wypadające na pytanie, czy będzie ciąża w tym roku, może faktycznie oznaczać zajście w ciążę, czy raczej że nad ciążą trzeba będzie jeszcze "popracować"? smile
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: 8 denarów, a ciąża 07.09.18, 22:33
      Wg mnie może pokazać początek ciąży na ten rok.
      • magdalena.1230 Re: 8 denarów, a ciąża 09.09.18, 00:42
        8 monet to praca , ale juź wynik jest widoczny bo np.przy 7 monet musimy się skupić, wykazać cierpliwośc wtedy praca idzie do przodu.
        Tutaj już tą pracę wykonaliśmy i efekt jest widoczny czyli wg mnie końcówka roku . 😊
    • senssorium Re: 8 denarów, a ciąża 09.09.18, 12:45
      serdecznie dziękuję za odpowiedzi - tak, starania są już intensywnie poczynione, tylko ciąży jakoś nie widać. Jednak wróżka na seansie osobistym przepowiedziała początek ciąży na jesień tego roku więc jest jeszcze trochę czasu wink
    • senssorium Re: 8 denarów, a ciąża 04.11.19, 16:37
      Ciąży nie było i nie ma. Pytałam wtedy w imieniu siostry, która zastanawiała się, czy uda jej się jeszcze zajść w ciąże ze względu na to, że ma już swoje lata. Pomimo starań nie zaszła w ciąże, choć miewała fałszywe alarmy.
      • andgie Re: 8 denarów, a ciąża 04.11.19, 22:01
        Jeszcze troche jesieni zostalo smile Mysle, ze ciaza sie pojawi I bedzie ona zakonczona sukcesem, ale trzeba nad tym pracowac.
        • misboaa Re: 8 denarów, a ciąża 12.01.20, 22:01
          Myślę, że nie było w tamtym roku.
          Mamy już Nowy. Możesz coś powiedzieć o wyniku?
          W ogóle to powinna nastąpić 😊
          • andgie Re: 8 denarów, a ciąża 14.01.20, 23:03
            Witam Misboa, dawno Cie nie widzialam na forum?
            Osemka denarow to jedna z moich ulubionych kart z talii. Trzeba pracowac, przejsc zmudne przygotowania, ale dzieki temu dochodzi sie swietnego, dlugotrwalego rezultatu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka