senssorium 06.09.18, 19:21 Czy 8 denarów stale wypadające na pytanie, czy będzie ciąża w tym roku, może faktycznie oznaczać zajście w ciążę, czy raczej że nad ciążą trzeba będzie jeszcze "popracować"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: 8 denarów, a ciąża 07.09.18, 22:33 Wg mnie może pokazać początek ciąży na ten rok. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: 8 denarów, a ciąża 09.09.18, 00:42 8 monet to praca , ale juź wynik jest widoczny bo np.przy 7 monet musimy się skupić, wykazać cierpliwośc wtedy praca idzie do przodu. Tutaj już tą pracę wykonaliśmy i efekt jest widoczny czyli wg mnie końcówka roku . 😊 Odpowiedz Link
senssorium Re: 8 denarów, a ciąża 09.09.18, 12:45 serdecznie dziękuję za odpowiedzi - tak, starania są już intensywnie poczynione, tylko ciąży jakoś nie widać. Jednak wróżka na seansie osobistym przepowiedziała początek ciąży na jesień tego roku więc jest jeszcze trochę czasu Odpowiedz Link
senssorium Re: 8 denarów, a ciąża 04.11.19, 16:37 Ciąży nie było i nie ma. Pytałam wtedy w imieniu siostry, która zastanawiała się, czy uda jej się jeszcze zajść w ciąże ze względu na to, że ma już swoje lata. Pomimo starań nie zaszła w ciąże, choć miewała fałszywe alarmy. Odpowiedz Link
andgie Re: 8 denarów, a ciąża 04.11.19, 22:01 Jeszcze troche jesieni zostalo Mysle, ze ciaza sie pojawi I bedzie ona zakonczona sukcesem, ale trzeba nad tym pracowac. Odpowiedz Link
misboaa Re: 8 denarów, a ciąża 12.01.20, 22:01 Myślę, że nie było w tamtym roku. Mamy już Nowy. Możesz coś powiedzieć o wyniku? W ogóle to powinna nastąpić 😊 Odpowiedz Link
andgie Re: 8 denarów, a ciąża 14.01.20, 23:03 Witam Misboa, dawno Cie nie widzialam na forum? Osemka denarow to jedna z moich ulubionych kart z talii. Trzeba pracowac, przejsc zmudne przygotowania, ale dzieki temu dochodzi sie swietnego, dlugotrwalego rezultatu. Odpowiedz Link