Dodaj do ulubionych

dam radę?

18.04.19, 19:36
Kończy mi się umowa w pracy (nie zostanie przedłużona), zostaję na lodzie narazie bez widoków na nową pracę, chociaż cały czas szukam. Niestety nie mam znajomości, a oszczędności niewielkie. Jedyny stały dochód jaki będę miała do znalezienia nowej pracy, to niewielkie alimenty, które jednak są niestarczające dla utrzymania i mieszkania i dziecka. Chciałabym wiedzieć, czy sobie poradzę z wszystkimi zobowiązaniami finansowymi -
Rycerz Pucharów, 10 Denarów, 9 Pucharów. Karty te są chyba w miarę pozytywne? 10 Denarów to karta dobrobytu i stabilizacji życiowej więc jest nadzieja, że po ciężkim okresie w życiu w końcu osiągnę stabilizację życiową? Patrząc na 9 pucharów także mam wrażenie osoby zadowolonej z życia, takiej której nic nie brakuje, czyli chyba z głodu nie umrzemy? A jaką rolę odgrywa tu karta Rycerza Pucharów? Czy może oznaczać, że ktoś mi pomorze np w znalezieniu pracy?
Obserwuj wątek
    • andgie Re: dam radę? 19.04.19, 18:09
      Moje odczucia przy czytaniu tych kart sa podobne. Dasz rade , nie boj sie. Dla mnie Rycerz tutaj pokazuje emocje zwiazane z sytuacja, ale tez pomoc. Mysle, ze ktos Ci pomoze.
      • andgie Re: dam radę? 19.04.19, 18:09
        Byc moze w nowej pracy zostaniesz na dlugo.
      • kocimietka Re: dam radę? 19.04.19, 18:33
        Dzięki, faktycznie tarot mógł pod postacią rycerza pucharów pokazać moje obecne emocje związane z tą sytuacją gdyż cały czas o tym myślę i spać przez to nie mogę, z drugiej strony kolega z pracy obiecał popytać po swoich znajomych i w swojej firmie za praca dla mnie więc też biorę pod uwagę, że to z jego pomocą uda się coś znaleźć dla mnie na dłużej. Pisałam o tym w drugim temacie: forum.gazeta.pl/forum/w,46867,167975749,167975749,konakt.html, ale narazie znajomy milczy, zapewne dlatego że nic nie udało mu się narazie załatwić
    • beata25_84 Re: dam radę? 25.04.19, 20:45
      Rycerz Pucharów, 10 Denarów, 9 Pucharów
      Dla mnie te karty również są pozytywne, głodem nie będziesz przymierać.
      Rycerz Pych - to może być karta Twojego dziecka. 10 Mon to karta rodziny, tradycji - może ktoś z rodziny pomoże? Masz takie możliwości? Poza tym teraz rząd rozszerza programy 500+, może jakieś jeszcze inne dodatki uda Ci się uzyskać. Poradzisz sobie. 9 Mon to kobieta samotna, ale samodzielna i ogarnięta finansowo. Coś wymyślisz. smile
      • kocimietka Re: dam radę? 26.04.19, 18:57
        beata25_84 napisała:

> Rycerz Pucharów, 10 Denarów, 9 Pucharów
        > Dla mnie te karty również są pozytywne, głodem nie będziesz przymierać.
        > Rycerz Pych - to może być karta Twojego dziecka. 10 Mon to karta rodziny, trad
        > ycji - może ktoś z rodziny pomoże? Masz takie możliwości?
        Niestety nie mam bliższej rodziny, moi rodzice od dawna nie żyją nie zostawili nic w spadku więc nie liczę na rodzinę. Ojciec dziecka żyje, ale słabo pomaga płaci tylko niezbędne minimum gdyż tez nie jest zbyt zamożny.
        > Poradzisz sobie. 9 Mon to kobieta samotna, ale samodzielna i ogarnięta finanso
        > wo. Coś wymyślisz. smile
        Na końcu była karta 9 pucharów nie 9 monet...Niestety nie bardzo czuję różnicę między nimi
    • mala_mi_2018 Re: dam radę? 26.04.19, 21:08
      Według mnie w tych kartach w rycerzu pucharów widać Twoje zbyt lekkomyślny lub mało stanowczy stosunek to pieniędzy i wydatków oraz tego co Ci się należy, jednak szczęście będzie sprzyjać tj trochę tu wpadnie trochę tam więc niczego Wam nie powinno zabraknąć. Dla mnie 10 denarów to też takie osiągnięcie równowagi finansowej i materialnej poprzez związek lub rodzinę, co w połączeniu z 9 pucharów może właśnie oznaczać założenie rodziny i dobrobyt
      • andgie Re: dam radę? 26.04.19, 22:36
        Moze Kocimietka szybko znajdzie bogatego chlopaka smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka