Dodaj do ulubionych

Umiarkowanie + Moc

28.04.19, 19:37
Dzień dobry,

zapytałam kart (tylko AW), czy w kontakcie z pewną osobą dojdzie do intymnej sytuacji. W założeniu - kiedykolwiek. Wylosowałam Umiarkowanie + Moc. Wydaje mi się, że tak też się stanie, tylko dopiero za jakiś dłuższy czas. Zgadzacie się?
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Umiarkowanie + Moc 03.05.19, 14:45
      Rozumiem, że kolejność kart jest taka jak podajesz.
      Ja bym to odczytała, że jest szansa, ale faktycznie nie teraz jeszcze. A czy w ogóle to zależy od tego co zrobicie, bo na razie jest jakieś zatrzymanie, a karty to tylko prognoza i z ich podpowiedzi wynika, że może dojść do tego,ale wcale nie musi.
    • zbanowana Re: Umiarkowanie + Moc 04.05.19, 11:01
      Szkoda, że same WA i dlaczego akurat dwie - odpowiedzią jest pierwsza, a druga dociągnięta, czy jaki był zamysł przy losowaniu? Ogólnie obie karty seksualne w sensie mówiące o tzw. "chemii". Umiarkowanie dąży do połączenia na poziomie nie tylko cielesnym, ale i duchowym, za to Moc chce dominować, lub mówi ogólnie o tzw. "chuci". Mimo, iż karty były losowane na "kiedykolwiek", to może warto je rozpatrzeć pod względem teraźniejszej sytuacji między ludźmi, choćby odpowiadając sobie np. na pytanie czy warto do tego dążyć? Jeśli któreś z dwojga ma w sercu kogoś innego i nie chodzi mi o to, czy ma tylko formalnie kogoś, a jednak kocha kogoś innego, to myślę, że ostudzi instynkty. Jeśli jednak oboje faktycznie "mają się ku sobie", to jedyny ambaras, by chcieli naraz w sensie czasówki i to może być tzw. dym i ognień.
      Jaki numer w tej talii ma karta Moc?
      • beata25_84 Re: Umiarkowanie + Moc 05.05.19, 13:08
        Owszem Moc to karta "chuci", ale Umiarkowanie to mocno wstrzymuje, więc w sumie zależy od decyzji czy zwycięży rozsądek czy instynkt. Dla mnie te karty nie przesądzają niczego, ale też i nie wykluczają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka