22.12.19, 15:31
Zadalam pytanie, jaki będzie poziom egzaminu z majcy, który mnie czeka. Postawiłam tylko jedna kartę, wyszedł rycerz mieczy
To mi się kojarzy z tym ,że będzie bezwzględnie sprawdzać wiedzę, ale też trzeba będzie się wykazać sprytem, wyjątkowo duża ilością logicznego myślenia. do najłatwiejszych nie będzie należał, A i pewnie trzeba będzie być cwanym.
Obserwuj wątek
    • biala_magnolia2018 Re: Egzamin 26.12.19, 14:07
      Zadania głównie na logiczne myślenie, tak jak napisałaś nie tyle wymagające dużej wiedzy, co sprytu, umiejętności łączenia faktów i wyciągania wniosków, bycia zdecydowanym i wygadanym, wydaje mi się, że to może być coś w rodzaju testu z opcjami do wyboru?
    • aprepopa Re: Egzamin 08.04.20, 16:18
      Jaka weryfikacja tego Rycerza mieczy, jeśli można spytać?
      • zytkoff Re: Egzamin 09.04.20, 15:01
        Przez tego koronawirusa nie odbył się egzamin w terminie , a zapytałam dlatego, że pytania do niego były ustalone już o wiele wcześniej.
        • aprepopa Re: Egzamin 09.04.20, 23:52
          Pytanie, czy ta karta z grudnia pokazała poziom pytań egzaminacyjnych, czy kwestię tego, że nie odbędzie się on w terminie, albo to i to... Dzięki za weryfikację.
          • zytkoff Re: Egzamin 14.04.20, 11:38
            No właśnie, ja się pytałam tylko i wyłącznie o poziom egzaminu, zaznaczając bardzo dokładnie, że o to tylko mi chodzi, ale w tej sytuacji to ja już sama nie wiem smile A wiadomo jak to jest z kartami, nie zawsze odpowiedzą nam konkretnie na pytanie, ale za to dadzą nam inna informacje, być może cenniejsza, ale kto by o tym wirusie w grudniu wiedział...
            • aprepopa Re: Egzamin 16.04.20, 00:57
              My w pełnej świadomości tego nie mieliśmy, ale od tego m.in. są karty. Takie pytanie, te okoliczności, przy 1 karcie, to esencjonalna, wypośrodkowana odpowiedź. Szczególnie, że żywioł powietrza i to rycerz... Stawiam, że i to i to.
              • aprepopa Re: Egzamin 16.04.20, 10:17
                Żebyś mnie dobrze zrozumiała: ta karta mogla moim zdaniem pokazać zarówno poziom egzaminu, jak i to, że egzamin nie odbędzie się w terminie. Jak dla mnie, to jednak i powód tego jest w tej karcie zawarty. Mnie to specjalnie jednak nie dziwi. Miałam już takie przypadki, właśnie paradoksalnie dzięki wylosowaniu tylko 1 karty wypadała taka karta, która odpowiadała na dane pytanie bez względu na końcową dwuznaczność, czy wielowymiarowość sytuacji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka