Dodaj do ulubionych

Pomoc w interpretacji

21.02.20, 21:14
Witam, bardzo proszę o pomoc w interpretacji kart. Opis sytuacji : Pan, którego od jakiegoś czasu spotykam i zaczęło się od wymiany powitań, po czym wyszłam z inicjatywą i zagadałam, następnego dnia przedstawiłam się żebyśmy przeszli na Ty. Wymiana zdań (1-2 zdania) i Pan się ulatnia bo niby się spieszy. Zapytałam, dlaczego tak szybko się zmywa:
4 monet, 3 pucharów i as denarów
Gdyby nie te puchary to odczytałabym po prostu, że spieszy się do pracy, a wy co sądzicie?
4 monet może wskazywać na to, że Pan jest zamknięty w sobie i może jest po prostu nieśmiały?
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Pomoc w interpretacji 21.02.20, 22:49
      Ja odbieram tego pana jako dosc zdystansowanego, nie do Ciebie, ale w ogole, tradycyjnego . Byc moze ta propozycja nieco go sploszyla. Mysle, ze dalej bedziecie sie spotykac I przejdziecie na Ty, ale daj mu troche czasu I juz raczej z nastepna inicjatywa nie wychodz, niech on wychodzi.
      • namaste.241 Re: Pomoc w interpretacji 22.02.20, 21:45
        Przemawia do mnie to co piszesz, dziękuję. Tak jak radzisz, dam na wstrzymanie, nie chcę żeby odebrał że się w jakiś sposób narzucam.
    • happysad Re: Pomoc w interpretacji 21.02.20, 23:42
      Moim zdaniem nie przywykł do bycia podrywanym i się spłoszył ale pomyśl co do niego mówiłaś. Przypomnij sobie. Nikt się nie płoszy tak coś musiałaś powiedzieć że nie mogło być innej reakcji. Może nieświadomie a dla niego zabrzmiało niemiło. Zawsze jest powód
      • namaste.241 Re: Pomoc w interpretacji 22.02.20, 21:51
        Nic takiego nie mówiłam, sama jestem raczej nieśmiała więc musiałam się przełamać żeby się w ogóle odezwać. Jednak nie dawało mi spokoju to, że wydawało mi się że może znam go ze szkoły. Jednak trop był błędny. Karty mi wyraźnie mówią, że ta znajomość się rozwinie no ale to nie będzie takie szybkie więc nie pozostaje mi nic innego jak dać mu więcej czasu.
        • happysad Re: Pomoc w interpretacji 22.02.20, 22:21
          Nie obraź się ale każdemu się wydaje że on nic nie powiedział takiego. Nieśmiali nie zaczynają znajomości w taki sposób.
          • namaste.241 Re: Pomoc w interpretacji 23.02.20, 12:53
            Nie mam powodów do tego, by mnie to raziłosmile a ja po prostu staram się przełamywać swoje bariery. Nie twierdzę, że na pewno odebrał wszystko tak jak powinien, w końcu nie znam go więc wszelkie scenariusze są prawdopodobne. Zobaczymy jak to będzie dalej.
    • anna_b81 Re: Pomoc w interpretacji 23.02.20, 12:51
      on mógł nieopatrznie zrozumieć twoje zamiary, że jesteś podrywaczką i flirciarą, a on chroni to co ma obecnie i tego nie chce utracić, a więc najprawdopodobniej jest w związku i boi się, że jakaś kobieta mogłaby rozwalić jego stały związek. wg niego szukałaś szansy na romans, a on jest zamknięty na takie rzeczy - najprawdopodobniej ten facet ma zakodowane, że każda kobieta co go zagaduje próbuje go poderwać, niestety są i tacy faceci na świecie ....
      • namaste.241 Re: Pomoc w interpretacji 23.02.20, 13:16
        Masz rację, dla niektórych bycie miłym oznacza tyle co, kolokwialnie mówiąc "lecę na ciebie" wink Dziękuję za pomoc, sama w życiu bym tak nie odczytała tych kart. Oczywiście intuicyjnie przeszło mi przez myśl, że mógł to tak odebrać. Wydawało mi się, że skądś go znam co było szczere z mojej strony, a on mógł odebrać to jako tani podryw..
    • tarot9 Re: Pomoc w interpretacji 28.02.20, 23:22
      4 monety i 3 pucharów pokazują , że on jest w związku....przy nim jest inna kobieta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka