maryla.72 10.01.21, 14:46 Co sądzicie o takim rozkładzie partnerskim: Z przełożenia -wieża -diabeł -sprawiedliwość Później Pustelnik, Wieża, Księżyc Jako podsumowanie: Świat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uhuhana Re: Rozkład partnerski 10.01.21, 20:22 Ze partnerstwa raczej nie nalezy sie spodziewac, a raczej wiac czym predzej Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Rozkład partnerski 11.01.21, 00:56 Co to za rozkład? 3 karty ?Czy nasza pozycja ma jakieś znaczenie i są też karty dołożone. Sytuacja dotyczy wolnych osób czy związku?? To wszystko zmienia interpretację Odpowiedz Link
maryla.72 Re: Rozkład partnerski 11.01.21, 11:31 Taka dostałam odpowiedz od Pani która mi wróżyła. Nie mam pojęcia co to za rozkład. Sytuacja dotyczy relacji z pewna osoba ale formalnie w związku nie jesteśmy, chociaż kiedyś byliśmy Odpowiedz Link
klebek.kurzu.na.jarmuzu Re: Rozkład partnerski 16.01.21, 09:51 Brzydkie, toksyczne karty, niewazne, na jakim etapie jest zwiazek. Odpowiedz Link
czarnula46 Re: Rozkład partnerski 16.01.21, 15:00 Tam niestety wszystko się rozpadnie..tutaj są tylko złudzenia..i każdy pójdzie w swoją stronę. Odpowiedz Link
aprepopa Re: Rozkład partnerski 22.02.21, 19:37 Jaka była interpretacja Osoby Wróżącej, tak mniej więcej..? Wiesz może jaki numer (8 czy 11) miała karta Sprawiedliwości w talii tej Osoby Wróżącej? Ciekawe, czy korzystała wyłącznie z WA, czy to było z całej talii? W każdym razie tu nawet nie trzeba znać się na kartach, wystarczy przeczytać po kolei nazwy tych wylosowanych kart... Była duża toksyczność, ale jest uwolnienie się z tego, więc w sumie "pozytywnie". "Przepracowana" bardzo trudna sytuacja. Odpowiedz Link