Dodaj do ulubionych

Pomoc w interpretacji

26.04.22, 19:04
Uczucia mężczyzny wobec mnie
4 buław, mam na niej pokazaną tańcząca młodą parę - Pozytywne uczucia? Na więcej nie mam pomysłów
5 kielichów, na karcie mam pokazaną kobietę w długiej czarnej sukni i zakrytą twarzą, wygląda jak wdowa. Warto także zaznaczyć, że 3 kielichy leżą, a pozostałe 2 stoją. - Może nadal ubolewać nad przeszłością, 2 stojące kielichy z połączeniu z 4 buław mogą wskazywać na jakieś głęboko zakopane uczucia wobec mnie które przykrywa żal, dużo żalu
4 kielichów - Mężczyzna na karcie odrywa się stopami od ziemi, jakby zaczynał się unosić nad ziemią, otacza go magiczne niebieskie światło i małe wróżki - Może zdarza mu się odrywać od rzeczywistości i analizować, wspominać relacje ze mną. Może to też moment refleksji, rozważania 'a gdyby...'
Mag - Trochę mi wieje takim oszustwem, kombinowaniem, nieszczerością, ukrywaniem czegoś
Obserwuj wątek
    • sevrena Re: Pomoc w interpretacji 27.04.22, 15:55
      Opłakał i opił, teraz znęca się nad sobą ;D
    • aprepopa Re: Pomoc w interpretacji 28.04.22, 14:23
      Dwie czwórki, piątka kielichów i I Mag. Szału nie ma. Jeśli pan ma stały związek, to zamknięty na głębsze uczucia do Ciebie, a jeśli wolny, to nie lepiej. Większa tendencja do "tumiwisizmu", niż zaangażowania uczuciowego. Gdyby tyczyło stałego partnera, to chęć ożywienia uczuć w relacji.
    • akademia.magii Re: Pomoc w interpretacji 03.05.22, 23:13
      4 buław oznacza, przejawy zewnętrzne, to co człowiek chce pokazywać, żeby inni widzieli, czyli udaje, ze jest wszystko ok sielanka. Roztaczanie idylli, aby w tym przypadku coś z tego mieć.

5 kielichów nie chce mu się zdecydować na związek, tak mu jest wygodnie, żadnych zobowiązań, dopóki go nie dociskasz, będzie miły, ale jak dociśniesz, to albo zwieje, albo będzie się ciskał i złościł, jeżeli jest cyniczny to zwieje, a jak jednak ma uczucia, to będzie się złościł, że stawiasz go wobec wyboru, krótko mówiąc tchórzliwy jeżeli chodzi o wybory ostateczne. Rozlanie kielichy oznaczają, ze ma za sobą rożne sprawki wcześniejsze, które nie dają mu spokoju, co ukrywa.

Mag potwierdza to co napisałaś czyli kuglarstwo, czyli mag w najgorszym wydaniu, a także facet się bardzo przecenia, robi za nie wiadomo kogo, a może się okazać, ze w środku pustka. gdyby nie 5 kielichów, można by sądzić, że mag to potęga na którą warto postawić, ale to jest tylko iluzja.

Wato przetestować go, a jak to zrobić to napisz do nas akademia.magii@gazeta.pl doradzimy
    • aprepopa Re: Pomoc w interpretacji 05.05.22, 15:19
      "Akademia.magii", nie reklamuj tu swojego "testowania panów", bo to nie miejsce.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka