beata225_84
02.06.22, 01:52
Rozkład krzyż celtycki.
Karty tylko proste, bez odwracania.
Pytanie: Czego mogę się spodziewać jeśli przyjmę spadek?
Atmosfera - karty które nakładają się na siebie
Diabeł + Mag
Początkowo chciałam zrezygnować,ale sprawdziłam, przemyślałam, krzywdy sobie zrobić nie dam, chociaż moja zmiana decyzji może nie spodobać się.
Przede mną - 6 buław - zwycięstwo, dla mnie to zawsze karta sukcesu, mocnej pozycji.
Za mną - Rycerz kielichów - kierowanie się porywem emocji to już przeszłość?
Teraz już czas też na rozum.
Może,ale nie musi być - Księżyc - jakieś kłamstwo, jakieś kłopoty, niejasności, rozczarowanie. Nie wiem jak ugryźć tą kartę, bo ogólnie rozkład wygląda dobrze.
W najbliższym czasie - Paź monet - niewielki zysk
Moje obawy - 4 kielichy - miotam się, nie wiem do końca jak ugryźć wszystko. Obawiam się, że nie poradzę sobie z tą sytuacją? Na podstawie innych kart wydaje mi, że zupełnie bezpodstawnie. Strach ma wielkie oczy.
Wpływ otoczenia - 3 Kielichy - karta wygląda dobrze, chociaż ja się obawiam problemów ze strony otoczenia, to karta nie wskazuje na to. Co najwyżej, że kilka osób musi się dogadać.
Moje możliwości - Głupiec - wiedzy nie ma (uczę się, dowiaduję się wszystkich rzeczy od podstaw), ale ma odwagę i krzywda mu się nie dzieje. Mimo dużych wyzwań na drodze, zawsze na cztery łapy spada, chociaż musi polegać na sobie, nie ma silnej pozycji, "pleców".
Wynik - As monet
Co tu dużo mówić, to jedna z najlepszych kart na zysk. Powinnam przyjąć spadek.