Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc w interpretacji

17.03.23, 13:11
Mam problem z interpretacją... zapytałam o pana, z którym koleżanka ma bardzo burzliwe relację.. najpierw wybuch zainteresowania, potem pan się obraził, bo źle zrozumiał co mu napisała... wmówił sobie że się nim bawila i uciął kontakt. Na jej próby kontaktu nie reagował, aż w końcu miesiąc temu ostro odpisał, że nie chce kontaktu i dla niego temat zamkiety. Ona prosila o spotkanie, aby sprawę wyjasnic, on się nie zgodził. Koleżanka rozpacza i twierdzi, że czuje że to nie koniec, jest bezadziejnie zaokochana, ślę boi się do niego znowu pisać.

Postawiłam karty:

Jak będzie wyglądała ich relacja w marcu?
As buław +koło fortuny

Co on zrobi w marcu?
Krol monet +paz monet

Czy on sie skontaktuje i zaprosi na spotkanie?
4 monety+ wypadł z talii swiat

W jaki sposób sie skontaktuje? Sąd

Jaka maja wspólną przyszłość?
5 kielichów

Czy będą razem? Kapłanka

I powiem, że mam problem z interpretacją, bo as bulaw i koło fortuny bym rozumiała jako dojście do wspólnego porozumienia, odwrócenie złej passy, szczęśliwa przemianę. Ale z kolei ten krol monet jest dla mnie niezrozumiały. Czy może chodzi o to, że on pierwszy zaproponuje spotkanie jak będzie tego chciał a jej namowy nic nie dadzą, a wręcz przeciwnie?
4 monety też nie są kontaktowe. Ale już, świat i sąd tak.
Kapłanka niby mówi że będą razem, ale 5 kielichów to zła karta jeśli chodzi o związki.

Proszę o wasze wskazówki
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Prośba o pomoc w interpretacji 19.03.23, 09:57
      Nie widzę tu kontaktu z jego strony w Marcu, 4 monet trzyma dla siebie. Może później zadzwoni. Jest pewna szansa, ze jeszcze wrócą do siebie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka