Dodaj do ulubionych

Sytuacja ekonomiczna UK

13.02.24, 23:07
Od dluzszego czasu zewszad slysze, ze ekonomia w UK jest kiepska i sie pogarsza. Mieszkam tutaj i interesuje sie sytuacja. Niedawno zmienilam prace i poszukiwanie nie zajelo mi dlugo, ale np. rachynki za gaz poszly w gore. Postawilam karty na te okolicznosc. Przedzial czasowy: 2-3 lata. Rozklad Jozwiaka.
1. Opis sytuacji. As mieczy. Swiadomosc tego, co sie dzieje. Juz przeanalizowano stan rzeczy i wiadomo, co nalezy robic.
2. Wplywy niekorzystne. Paz Kielichow. Wzrost uzytkownikow bankow zywnosci. Czesc ludzi przywykla do panstwa opiekunczego i nemoznosc , niechec usamodzielnienia sie. Zawieszenie, stagnacja.
3. Co nalezy robic. Siodemka mieczy. Karta zdrady, oszustwa, ale i duzej zaradnosci. Chyba wzrosna stopy procentowe lub uzywanie mikropozyczek. Tak jakby rzad probowal mydlic oczy zwyklym obywatelom, a jednoczesnie jednak probowal jakos zaradzic sytuacji.
4. Wplywy przeszlosci. 2 kijow. Oparcie na wspolpracy, ktorej juz nie ma. Brexit odbil sie Krolestwu czkawka. Kraj musi pracowac wydajniej, zeby nadrobic straty.
5. Partnerzy. Rycerz Kielichow. Nawiazanie kontaktow z daleka, zza wody. Komunikacja. Mimo wszystko wzrost wydatkow na przyjemnosci, restauracje, wakacje.
6. Rezultat. Rycerz Monet. Czyli jednak poprawa materialna? Wzrosnie produktywnosc. Nawet jesli byly zaciagniete dlugi, beda szybko splacone. Progres bedzie powolny , ale stabilny. Moze nawet wzrost produkcji krajowej.
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Sytuacja ekonomiczna UK 22.02.24, 18:42
      . Rezultat. Rycerz Monet
      Taka wyższa pensja , ale nie do końca taka extra. W każdym razie będzie stabilizacja. Nie jesteś stratna w tym roku .

Partnerzy. Rycerz Kielichów- nie ma silnej jednostki, tutaj Ty musisz wziąć sprawy w swoje ręce , jak chcesz rycerzem wody kierować to musisz wiedzieć jak dotrzeć do monetowego - jak pomysły przebranżowić w plany i działania.

Wplywy przeszlosci. 2 kijow. Dobrze było mieć wypchaną skarpetkę monetami i schowaną pod poducha , takie zabezpieczenie. Ostrożność w działaniu to było pewnym działaniem , inwestowanie i ostrożne wydawanie . To wiedziałaś że jest pewne jest mało ale było finansowo .

. Co nalezy robic. Siodemka mieczy
      . Wypatruj innych możliwości , ale uważaj na oszustwa , wywęszaj tam gdzie wchodzisz intuicja też dobrze działa przy Asie mieczy .
      Sama jeśli chcesz coś osiągnąć szybciej to wykorzystaj znajomości i emocje przez dobre relacje rycerz kielichów a przy odrobinie sprytu 7 mieczy uzyskasz wymagany efekt.

Ponadto prześwietl towarzystwo tzw''śmieci '' same muszą się wynieść z Twojego otoczenia - nie dopuszczaj do siebie osób negatywnych , nie zwracaj uwagi na osoby które po bokach obgadują Cię , to ich sprawa co myślą , odcinaj się od tego - Rób swoje !

• andgie Re: Sytuacja ekonomiczna UK 22.02.24, 20:14
        Hi Magdalena. Dzieki za wpis, ale mnie chodzi o sytuacje calego kraju, nie moja wlasna. Wydaje mi sie , ze bedzie stopniowa poprawa. Ogloszono obnizki za energie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka