Dodaj do ulubionych

Finanse w marcu

23.02.24, 02:36
Proszę o pomoc - jak będą wyglądały moje finanse w marcu?: śmierć, cesarzowa, kochankowie, rycerz monet.
Sądzę, że szykuje się dla mnie pracowity miesiąc - po okresie stagnacji w pracy będę miała dużo obowiązków i być może pojawi się jakieś nowe zlecenie ale w cesarzowej sobie z tym poradzę, a może nawet oferta nowej pracy, jako że na początku wyszła śmierć, czyli duża zmiana życiowa. Ogólnie to pieniądze powinny być, na co wskazuje cesarzowa i rycerz monet. Może ktoś coś doda od siebie?
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Finanse w marcu 24.02.24, 18:18
      Mnie Śmierć wyszła kilka razy, kiedy trzeba było pracować bardzo ciężko, ale praca przynosiła rezultat. Moja interpretacja jest podobna: będzie sporo zleceń i ciężkiej pracy. Ale pieniądze też będą i może nawet z tego trochę powracających klientów. Ogólnie dobra wróżba.
      • kiciakociak Re: Finanse w marcu 24.02.24, 23:09
        Wielce Tobie dziękuję. Nie pomyślałam, że tak można zinterpretować kartę śmierci, ale faktycznie na mojej karcie widac przygarbioną i zmęczoną postać więc może faktycznie chodzić o przeciężenie obowiązkami. Obecnie mam luzik, choć pierwsza połowa lutego była też pracownita czyli to znak, że trzeba będzie zabrać się mocno do roboty, żeby pieniążki popłynęły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka