14.05.07, 10:45
Witam,
W odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie dotyczące przyszłości mojego związku
wyszła jako główna karta 3 mieczy - podobno swiadczy nienajlepiej i mówi o
złamanym sercu o bolesnym zakonczeniu związku, gdzieś jeszcze obok 4 mieczy -
rozłąka, oddalenie (nie widziałam pełnego rozdania, wróżba mailowa)
Czy to jedyna interpretacja tej karty?
pozdrawiam,
verta
Obserwuj wątek
    • ezoviola Re: 3 MIECZE 14.05.07, 11:10
      Tak 3 ka Mieczy to przykrości, zranienie i nierzadko koniec związkusad Nie
      martw się, mimo bólu zdecydowanie uwalniamy się ze związku, który tak naprawdę
      miał na Nas negatywny wpływ. Kiedy uwalniamy się z takiego toksycznego związku,
      można ten bolesny krok porównać do ratującej życie operacji.
      • romanticca Re: 3 MIECZE 14.05.07, 13:28
        No tak. Ta karta to nic dobrego niestety.
        • verta4 Re: 3 MIECZE 14.05.07, 18:59
          dzięki
          przeczytałam jeszcze gdzieś, że może oznaczać tęsknotę ale....chyba tylko mojąsmile
          no cóż, tonący brzytwy się chwytasmile
          pozdrawiam
          • ifyso Re: 3 MIECZE 15.05.07, 20:29
            Brrr...jak ja ich nie lubię, gdy się pojawiają w rozkładzie. Sztyleciki w
            serduchu.
    • coill Re: 3 MIECZE 15.05.07, 23:48
      no tak karta odpowiada temu co pisesz. Ale to takze tesknota(i nie mowi byc
      spowodowana rozstaniem) i takie hmmm... lekie obrazenie sie na kogos,wiesz kiedy
      jak to sie mowi strzelamy "Focha",albo ktos robi go nam.Wiec bywa roznie.
      Ukochany moze powiedziec cos niemilego,a Tobie bedzie przykro i na odwrot.
      Szkoda ze wyszla jako głowna karta.
      1,pociesz sie tym,ze ze to blotka - miektorzy uwazaja,ze definitywne rozstanie
      itp wiekszych wydazen szukac gdy pojawi sie Arkan Wielki,a nie tylko blotka.One
      informują o mniejszych wydarzeniach.
      2.Zqasze mozesz rozlozyc karty z zapytaniem - co zrobic by nie dopuscic do tego
      złego wydarzenia z trzech mieczywink
      • misboaa Re: 3 MIECZE 27.04.14, 12:45
        tu się nie zgodzę, że to tylko blotka. Może nie pokaże bólu na całe życie, ale zanim minie serce pokroi w kawałki. Mocna karta, choć nie zawsze tak musi być.
        • ucztababette Re: 3 MIECZE 27.04.14, 20:43
          Karta przetnie wasz uklad. Jak brzytwa I bedzie po wszystkim. AL ebedzie lepiej. Moze gosc nie bylby dobry w perspektywie dl Ciebie? Dla mnie przybila pieczec na skalpelu. Uratowala mi tylek, ze tak powiem. Francoate Krolowej bulek nie znosze, ale te trojke zelastwa traktuje serio na zakonczenie....czegos niedobregosmile ale to ja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka