Dodaj do ulubionych

Kurs Tarota

30.12.07, 23:31
Zastanawiam sie nad zapisaniem sie na kurs Tarota (żeby poszerzyć wiedzę)
znalazłam kurs - Akademię którą prowadzi Piotr Horn
korzystał ktoś z jego kursu ?
jakie wrażenia ?
Obserwuj wątek
    • herbatazcytryna Re: Kurs Tarota 30.12.07, 23:35
      Nie korzystałam, ale jestem ciekawa. Kiedyś się kontaktowałam w tej sprawie z
      panem Hornem, straszna drożyzna jak dla mnie. Tańszego nauczyciela bym
      potrzebowałasmile
      Sama zapisałam się na listę do pana Suligi, w styczniu coś ma być w W-wie.
      A może ktoś może polecić inny ciekawy kurs Tarota?
      • czaszka00 Re: Kurs Tarota 30.12.07, 23:47
        a ile brał ten horn za kurs bo ja jeszcze się nie kontaktowałam
        czy lista Pana Suligi jest już zamknięta ?? ile kosztuje u Pana Suligi kurs ??
        ja jestem z wawy może się na jakimś kursie spotkamy wink
        • herbatazcytryna Re: Kurs Tarota 31.12.07, 00:14
          Nie pamiętam, ale pamiętam, że pomyślałam, że jak za studia, więc pewnie koszt
          coś koło semestru. Pan Suliga to chyba 300 zł, jeden weekend bodajże wychodzi.
          Nie sądzę, aby lista była zamknięta, potem mogę dać Ci namiar.
          • czaszka00 Re: Kurs Tarota 31.12.07, 13:06
            jeju super napisz mi gdzie mozna sie zapisac ...czy po tym kursie ma się jakiś
            papierek smile ...może jakieś opinie o tym kursie
            czy ty sie zapisałaś juz na niego ?? może się tam spotkamy ??
    • herbatazcytryna Re: Kurs Tarota 01.01.08, 20:20
      Ja się zapisałam wstępnie, pan Suliga miał się jeszcze odezwać do mnie przed
      wszystkim. Mało informacji mam,gdzieś wyczytałam, że warto się udać. Trochę mnie
      to przeraża, bo usiłowałam przeczytać"Biblię Szatana" Suligi i jakoś nijak do
      mnie nie przemawia i nie mogę przebrnąć, ale może autor jako żywy człowiek
      bardziej do mnie przemówi smile
      podaję link do tego kursu w necie :
      ctud.blox.pl/2007/08/BEZPIECZNE-TECHNIKI-DYWINACJI.html
      Tylko daj znać,jeśli się wybierzesz smile Bardzo chętnie bym Cię poznała smile
    • herbatazcytryna mała poprawka 01.01.08, 20:21
      Jednak 400 złsmile
      • czaszka00 Re: mała poprawka 02.01.08, 19:38
        dzięki za info ...
        kurczę jakoś mnie ten Suliga "odstrasza" przeczytałam jeszcze te komentarze co
        są niżej ...
        • herbatazcytryna Re: mała poprawka 02.01.08, 21:01
          A kontaktowałaś się z Hornem? Ja po prostu nic nie mogłam znaleźć w terminie,
          który mi pasował. I raczej pójdę do Suligi. Jeśli jednak znajdziesz coś
          ciekawego, to napisz,ok?
          • czaszka00 Re: mała poprawka 02.01.08, 23:46
            Tak kontaktowałam się z Hornem 1600 zł mnie poraziło ....
            i nie pytałam już o terminy
            • czaszka00 Re: mała poprawka 03.01.08, 17:06
              znajoma mojej mamy prowadzi sklepik ezoteryczny i ta znajoma ma jakiś cynk do
              kursów tarota "Mistrzymi Tarota" Małgorzata Buchowiecka "MARIKA" tel.
              022-353-53-21
              cd. kom. 0693-009-45-68 w godz. 12-19

jutro zadzwonię i się dowiem wink
              • herbatazcytryna Re: mała poprawka 03.01.08, 19:23
                Wolałabym u jakiejś sławy smile Suliga w rozmowie telefonicznej był bardzo miłym
                mężczyzną. No to mam dylemat smile
                • herbatazcytryna Re: mała poprawka 03.01.08, 19:36
                  www.gabinet-taurus.com/pst/05/index.htm
                  Zadzwoniłam w to miejsce, Pani miła ( ale to nie prowadząca), jeszcze nie podała
                  mi szczegółów tylko oddzwoni. Podobno bardzo to konkretna osoba itp itd.
                  Bardziej mnie kusi smile Może byś chciała na to się wybrać?smile
                  • herbatazcytryna i jescze jedno szkolenie 03.01.08, 19:38
                    www.bipa.gda.pl/
                    • czaszka00 Re: i jescze jedno szkolenie 04.01.08, 11:57
                      zadzwoniłam tam www.gabinet-taurus.com/pst/05/index.htm rzeczywiście jeszcze
                      babeczka nic nie wie ale ma oddzwonić po niedzieli bo jeszcze z Panią Haliną
                      kożuchowską nie jest nic ustalone kursik w każdym razie trwa 2 pełne dni z tego
                      co zrozumiałam po 8 godzin smile

www.bipa.gda.pl/ - odbywa się chyba w Gdańsku więc nie dzwoniłam.
                      A ten kursik co podała mojej mamy znajoma nie mogę sie dodzwonić
                      • czaszka00 Re: i jescze jedno szkolenie 04.01.08, 12:09
                        dodzwoniłam się ...numerek jest przekręcony 693 094 568 w każdym razie
                        po 16.00 mam do niej zadzwonić bo teraz rozmawiać nie mogła
                        • herbatazcytryna Re: i jescze jedno szkolenie 04.01.08, 15:49
                          Ja się zdecydowałam na Gdańsk -pod nosem mam. Te szkolenia to tylko Wielkie
                          Arkana, małe będą potem. Tylko trochę mnie zniechęca to, że nie potrafili mi
                          powiedzieć, kto prowadzi oraz, że w sumie nie teraz zaraz tylko w lutym początek.
                          • czaszka00 Re: i jescze jedno szkolenie 04.01.08, 21:30
                            a widzisz a mi się poszczęściło - dodzwoniłam się w końcu do tej babeczki
                            polecanej przez znajomej mojej mamy...
                            kursy ma bardzo drogie , ale chce żebym do niej w poniedziałek przyjechała i
                            zobaczy co i ile potrafię i być może całego kursu nie bede musiała przechodzić wink))
                            zobaczę jak będzie w poniedziałek
                            • herbatazcytryna Re: i jescze jedno szkolenie 04.01.08, 21:33
                              No i super smile A ona robi te szkolenia indywidualnie?
                              • czaszka00 Re: i jescze jedno szkolenie 05.01.08, 13:37
                                myślę , że nie ...prowadzi normalne kursy - wszystkiego jednak dowiem sie w
                                poniedziałek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka