czaszka00 30.12.07, 23:31 Zastanawiam sie nad zapisaniem sie na kurs Tarota (żeby poszerzyć wiedzę) znalazłam kurs - Akademię którą prowadzi Piotr Horn korzystał ktoś z jego kursu ? jakie wrażenia ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herbatazcytryna Re: Kurs Tarota 30.12.07, 23:35 Nie korzystałam, ale jestem ciekawa. Kiedyś się kontaktowałam w tej sprawie z panem Hornem, straszna drożyzna jak dla mnie. Tańszego nauczyciela bym potrzebowała Sama zapisałam się na listę do pana Suligi, w styczniu coś ma być w W-wie. A może ktoś może polecić inny ciekawy kurs Tarota? Odpowiedz Link
czaszka00 Re: Kurs Tarota 30.12.07, 23:47 a ile brał ten horn za kurs bo ja jeszcze się nie kontaktowałam czy lista Pana Suligi jest już zamknięta ?? ile kosztuje u Pana Suligi kurs ?? ja jestem z wawy może się na jakimś kursie spotkamy Odpowiedz Link
herbatazcytryna Re: Kurs Tarota 31.12.07, 00:14 Nie pamiętam, ale pamiętam, że pomyślałam, że jak za studia, więc pewnie koszt coś koło semestru. Pan Suliga to chyba 300 zł, jeden weekend bodajże wychodzi. Nie sądzę, aby lista była zamknięta, potem mogę dać Ci namiar. Odpowiedz Link
czaszka00 Re: Kurs Tarota 31.12.07, 13:06 jeju super napisz mi gdzie mozna sie zapisac ...czy po tym kursie ma się jakiś papierek ...może jakieś opinie o tym kursie czy ty sie zapisałaś juz na niego ?? może się tam spotkamy ?? Odpowiedz Link
herbatazcytryna Re: Kurs Tarota 01.01.08, 20:20 Ja się zapisałam wstępnie, pan Suliga miał się jeszcze odezwać do mnie przed wszystkim. Mało informacji mam,gdzieś wyczytałam, że warto się udać. Trochę mnie to przeraża, bo usiłowałam przeczytać"Biblię Szatana" Suligi i jakoś nijak do mnie nie przemawia i nie mogę przebrnąć, ale może autor jako żywy człowiek bardziej do mnie przemówi podaję link do tego kursu w necie : ctud.blox.pl/2007/08/BEZPIECZNE-TECHNIKI-DYWINACJI.html Tylko daj znać,jeśli się wybierzesz Bardzo chętnie bym Cię poznała Odpowiedz Link
czaszka00 Re: mała poprawka 02.01.08, 19:38 dzięki za info ... kurczę jakoś mnie ten Suliga "odstrasza" przeczytałam jeszcze te komentarze co są niżej ... Odpowiedz Link
herbatazcytryna Re: mała poprawka 02.01.08, 21:01 A kontaktowałaś się z Hornem? Ja po prostu nic nie mogłam znaleźć w terminie, który mi pasował. I raczej pójdę do Suligi. Jeśli jednak znajdziesz coś ciekawego, to napisz,ok? Odpowiedz Link
czaszka00 Re: mała poprawka 02.01.08, 23:46 Tak kontaktowałam się z Hornem 1600 zł mnie poraziło .... i nie pytałam już o terminy Odpowiedz Link
czaszka00 Re: mała poprawka 03.01.08, 17:06 znajoma mojej mamy prowadzi sklepik ezoteryczny i ta znajoma ma jakiś cynk do kursów tarota "Mistrzymi Tarota" Małgorzata Buchowiecka "MARIKA" tel. 022-353-53-21 cd. kom. 0693-009-45-68 w godz. 12-19 jutro zadzwonię i się dowiem Odpowiedz Link
herbatazcytryna Re: mała poprawka 03.01.08, 19:23 Wolałabym u jakiejś sławy Suliga w rozmowie telefonicznej był bardzo miłym mężczyzną. No to mam dylemat Odpowiedz Link
herbatazcytryna Re: mała poprawka 03.01.08, 19:36 www.gabinet-taurus.com/pst/05/index.htm Zadzwoniłam w to miejsce, Pani miła ( ale to nie prowadząca), jeszcze nie podała mi szczegółów tylko oddzwoni. Podobno bardzo to konkretna osoba itp itd. Bardziej mnie kusi Może byś chciała na to się wybrać? Odpowiedz Link
czaszka00 Re: i jescze jedno szkolenie 04.01.08, 11:57 zadzwoniłam tam www.gabinet-taurus.com/pst/05/index.htm rzeczywiście jeszcze babeczka nic nie wie ale ma oddzwonić po niedzieli bo jeszcze z Panią Haliną kożuchowską nie jest nic ustalone kursik w każdym razie trwa 2 pełne dni z tego co zrozumiałam po 8 godzin www.bipa.gda.pl/ - odbywa się chyba w Gdańsku więc nie dzwoniłam. A ten kursik co podała mojej mamy znajoma nie mogę sie dodzwonić Odpowiedz Link
czaszka00 Re: i jescze jedno szkolenie 04.01.08, 12:09 dodzwoniłam się ...numerek jest przekręcony 693 094 568 w każdym razie po 16.00 mam do niej zadzwonić bo teraz rozmawiać nie mogła Odpowiedz Link
herbatazcytryna Re: i jescze jedno szkolenie 04.01.08, 15:49 Ja się zdecydowałam na Gdańsk -pod nosem mam. Te szkolenia to tylko Wielkie Arkana, małe będą potem. Tylko trochę mnie zniechęca to, że nie potrafili mi powiedzieć, kto prowadzi oraz, że w sumie nie teraz zaraz tylko w lutym początek. Odpowiedz Link
czaszka00 Re: i jescze jedno szkolenie 04.01.08, 21:30 a widzisz a mi się poszczęściło - dodzwoniłam się w końcu do tej babeczki polecanej przez znajomej mojej mamy... kursy ma bardzo drogie , ale chce żebym do niej w poniedziałek przyjechała i zobaczy co i ile potrafię i być może całego kursu nie bede musiała przechodzić )) zobaczę jak będzie w poniedziałek Odpowiedz Link
herbatazcytryna Re: i jescze jedno szkolenie 04.01.08, 21:33 No i super A ona robi te szkolenia indywidualnie? Odpowiedz Link
czaszka00 Re: i jescze jedno szkolenie 05.01.08, 13:37 myślę , że nie ...prowadzi normalne kursy - wszystkiego jednak dowiem sie w poniedziałek Odpowiedz Link