chrzanna67 04.01.08, 19:09 Witam serdecznie jestem nowa na forum jeśli można to prosze o wróżbę na mój związek co nas czeka? pozdrawiam i z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sukieneczka_czerwona Re: proszę o wróżbę 05.01.08, 19:16 Mogę postawić Ci karty,zarysuj tylko konkretniej Waszą sytuację,lub podaj pytania.Pozdrawiam Odpowiedz Link
chrzanna67 Re: proszę o wróżbę 06.01.08, 15:06 Dzieki że ktos sie znalazł jestesmy razem juz dosc dlugo /mieszkamy razem/ ale cos jakby jest nie tak cos sie psuje chcialabym sie dowiedziec co sie dzieje? i jaka jest nasza przyszlosc czy bedziemy razem czy nie? niedawno spotkalam kogos bardzo dawno nie widzianego - czy spotkam go jeszcze? pozdr i dzieki Odpowiedz Link
sukieneczka_czerwona Re: proszę o wróżbę 06.01.08, 16:18 Karty postawie około 19 Wcześnij jednak poproszę o "zapłatę" na maila. Odpowiedz Link
sukieneczka_czerwona Re: proszę o wróżbę 07.01.08, 00:21 Niestety nie otrzymałam "zapłaty" przed wróżbą,a taki jest regulamin szczególnie dla osób tu nowych.Także kart nie postawiłam,może któraś z dziewczyn Ci powróży.Przepraszam ale jutro wyjeżdżam na jakieś 3 tyg i nie będę miała jak.Pozdrawiam Odpowiedz Link