sharankag
07.08.08, 22:05
Witam, od niedawna odkrywam w sobie pokłady tajemnej intuicji.... chciałabym, bo zawsze coś mnie ciągnęło do Tarota. Uczę sie go. Mam problem z tym, że w róznych opracowaniach karty maja rózne znaczenie. Liczę na swoją intuicję, ale prosze Was o pomoc.
Sytuacja: wracam niedługo do pracy, po macierzyńskim. Dochodza do mnie różne informacje...jest kiepsko. Tzn. mój bezpośredni przełozony chce znaleźć sobie inną pracę... nie wytrzymuje presji...atmosfera jest trudna, stał się niewygodny. Zostaję tylko ja jako osoba, która w przypadku jego nieobecności mogła go w pełni zastapić. Zastanawiałam się mocno nad pracą... czuję, że on jednak odejdzie i to stanowisko będzie wolne.
Tak silnie odczuwałam wczoraj natłok myśli związanych z pracą, że musiałam postawić karty.
Zadałam pytanie: Czy to ja bedę szefem sprzedazy?
Wyjęlam 3 karty:
- Sprawiedliwośc
- Kapłanka
- Pustelnik
Karty - Tarot Obrazkowego Klucza
Moja pierwsze skojarzenie:
- tak (kobieta w koronie na tronie)
- będzie to trudne zadanie, poważne, duża odpowiedzialność, powinnam działać sprawiedliwie i uczciwie
- powinnam kierować sie intuicją, zaufac sobie, zwiększac wiedzę
- zostanę sama, bez pomocy, czas namysłu i refleksji....
Mam wrażenie, że dostanę to stanowisko, będę starała się robic wszystko najlepiej jak potrafię (bo taka jestem osobą) ..ale że musze być ostrożna...
pomóżcie proszę ...wracam do pracy za 3 tygodnie...
P.S.
Dzis znów nowe wieści z pracy. To stanowisko faktycznie chyba będzie wolne... przełożony juz umówił sie na spotkanie w sprawie przyszłej pracy, a z drugiej strony firma sama chce dac mu wypowiedzenie...
Cała zdenerwowana znów otworzyłam woreczek, odwinęłam karty z chusty i mówię ...co to będzie z ta moja pracą? czy faktycznie to sie dzieje? ...tasowałam karty i jedna stale ustawiała mi sie w dłoniach pionowo, az nie mogłam tasowac !
Była to znów:
SPRAWIEDLIWOŚĆ ! czyli znów karty mówia mi to samo...
Co mam o tym myśleć ?
Dziękuję z góry
Małgorzata