vera_11 25.11.08, 01:06 witam,co sadzicie o karcie 7 buław,w pytaniu o uczucia? Czy w Waszej interpretacji oznacza walkę o partnera lub zachowanie trwałości związku – pójście na ustępstwa, dogadanie się, bo grozi rozstanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-chochlik99 Re: 7 buław 25.11.08, 07:50 Witam. Mi 7 buław kojarzy się z gotowością do walki, czujnością i napięciem. To takie bronienie własnego terytorium za wszelką cenę. Pilnowanie partnera, nie dopuszczanie do niego innych osób. Pełna kontrola. Takie są moje odczucia. Może ktoś ma inne? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
okwilk Re: 7 buław 25.11.08, 16:52 vera_11 napisała: > witam,co sadzicie o karcie 7 buław,w pytaniu o uczucia? > Czy w Waszej interpretacji oznacza walkę o partnera lub zachowanie > trwałości związku – pójście na ustępstwa, dogadanie się, bo grozi > rozstanie? > Może też oznaczać wywyższanie się, uznawanie samego siebie za kogoś lepszego od innych. Nie wydaje mi się żeby tej osobie brakowało pewności, jest raczej zdeterminowana. Będzie dążyć do tego co sobie zaplanowała. Nie wydaje mi się jednak aby ta jedna karta mogła rozstrzygać o tym czy związek się rozpadnie... Pozdrawiam, Oktawiusz. Odpowiedz Link
sahara9 Re: 7 buław 09.12.08, 22:39 Dla mnie ta karta jest karta pelnej determinacji i gotowości do walki za wszelką cenę. Przy czym nie do końca chodzi o uczucia ale raczej pokazanie się jako zwycięzca. To karta konkurencji i walki o jak najlepszy wynik z przeciwnikiem. Z drugiej strony ,przy odpowiednim układzie, może wskazywać na samotna walkę, gdy sami musimy walczyc i nikt nam nie pomaga, jesteśmy zdani tylko na siebie. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: 7 buław 10.12.08, 07:17 Mnie się kojarzy z desperacką walką o drugą osobę w raczej kontekście przynależności, a nie jej uczuć. Może też chodzić o pokonywanie przeszkód do miłości, poprawę warunków, sytuacji, albo obalanie kolejnych mitów w świadomości osoby kochanej, torowanie drogi do jej serduszka. Jedna ze stron jest bardziej aktywna, jest zdobywcą, i oby nie łowcą... M Odpowiedz Link
jaga160 Re: 7 buław 10.12.08, 21:14 witam,gdzieś przeczytałam,że na pytanie o miłość,karta wskazuje, że nie kierujesz się szczerym uczuciem,ale tym żeby zdobyć chłopaka lub dziewczynę,na widok których koledzy padną z zawiści.... Odpowiedz Link