sahara9 14.12.08, 12:34 Jakie karty wg Was wskazują na bardzo zły stan zdrowia? Ja mam problem z mieczami, nie zawsze wiem kiedy one wskazują na stan zdrowia a kiedy na np. inteligencję? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brrida Re: zdrowie 14.12.08, 13:35 > Jakie karty wg Was wskazują na bardzo zły stan zdrowia? Ja mam > problem z mieczami, nie zawsze wiem kiedy one wskazują na stan > zdrowia a kiedy na np. inteligencję? Na zdrowie wskazują wtedy gdy o nie pytasz. Na ogół na zdrowie robi się specjalne rozkłady. U mnie miecze często mówią właśnie o problemach zdrowotnych, ale nie tylko miecze. Z czasem można wyczuć kiedy która interpretacja jest bliższa. Ważne są też karty sąsiadujące. Odpowiedz Link
sahara9 Re: zdrowie 14.12.08, 13:42 a jeżeli robię rozkład na zdrowie i wychodzą miecze, to które są najgorsze wg twojego doświadczenia? Odpowiedz Link
brrida Re: zdrowie 14.12.08, 21:02 Z mojego doświadczenia to jest najczęściej III mieczy (choroby układu krążenia) i IX mieczy. Choć zdarzało się, że i II mieczy się pojawiała najczęściej gdy przyczyna choroby była dwojaka lub trudna do wykrycia. Natomiast na choroby mające swe podłoże, czy wywodzące się z głowy wypada mi paź mieczy np. ostatnio paź pokazał mi hipochondrię. Pozdr. Odpowiedz Link