justillo 10.06.09, 22:09 co zrobic aby to auto sie sprzedalo? 10 mieczy,kolo fortuny,8 pucharow ciazy to auto temu mojemu szwagrowi jak nic i los szykuje mu niespodzianke i przestac sie martwic? kochane milego weekendu! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: auto 10.06.09, 22:22 A czy auto jest leciwe? Bo sorry, pierwsza moja myśl - zezłomowac. I nie złośliwie mówię tylko tak coś mi podpowiedziało Odpowiedz Link
justillo Re: auto 10.06.09, 22:28 o kochana to auto to stare nie jest i na chodzie jak najbardziej Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: auto 10.06.09, 22:49 Jesli będzie próbował starymi metodami je sprzedac - nic z tego. Może przez internet np na otomoto ... M Odpowiedz Link
nielaik Re: auto 11.06.09, 10:34 Jestem ciekawa jak zinterpretowałyście te karty. Takie dziwne dotyczące rady jak sprzedać? Pierwsza moja myśl: to pewnie jakiś stary model i lepiej go zezłomować (tak mi się skojarzyło z 10 mieczy, dobić gościa i będzie po sprawie). A jednak myliłam się, model nie jest stary a na chodzie. 10 mieczy...koło fortuny...8 pucharów 10 mieczy...dziesięć mieczy kroi na kawałki mężczyznę. Dodatkowo trzecia karta to 8 pucharów, kilka elementów nie tworzących całości. Być może dobrym pomysłem było by porozbierać na części i tak go sprzedać. Koło fortuny...dodac coś do samochodu, bardziej podrasować. Nie wiem czy nie było by dobrym pomysłem podrasowanie kierownicy. Obic ja w jakiś ciekawy materiał, futrzaka, coś co będzie się ładnie rzucało w oczy. 8 pucharów...może coś pokombinować ze zdjęciem samochodu, nie pokazywać go w pełnym oświetleniu, nie ze wszystkich stron, pokazać te lepsze. Skąd taki pomysł? Karta jest przyciemniona o zmierzchu, te puchary moga wyglądać korzystniej w takim swietle. Nie jestem zaawansowana więc mam nadzieję, że jeszcze ktoś się wypowie. Odpowiedz Link
justillo Re: auto 15.06.09, 15:18 to auto to z wyzszej półki wiec juz nie trzeba go upiekszac Odpowiedz Link
nielaik Re: auto 16.06.09, 11:39 Ale wpadka. W takim razie niech brat wsadzi do auta amulet, przedmiot który ułatwi sprzedaż. Podobno runy dobrze sprawdzają się w takich przypadkach. Odpowiedz Link
dana-25 Re: auto 17.06.09, 19:32 A może to auto jest za drogie, tak mi się skojarzyła ta 10 mieczy, trochę spuścić z ceny (kolo) i auto pójdzie swoja drogą (8 pucharów). Odpowiedz Link