10.06.09, 22:09

co zrobic aby to auto sie sprzedalo?
10 mieczy,kolo fortuny,8 pucharow
ciazy to auto temu mojemu szwagrowi jak nic i los szykuje mu niespodzianke i
przestac sie martwic?
kochane milego weekendu!
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: auto 10.06.09, 22:22
      A czy auto jest leciwe?

Bo sorry, pierwsza moja myśl - zezłomowac. I nie złośliwie mówię
      tylko tak coś mi podpowiedziało

smile
      • justillo Re: auto 10.06.09, 22:28
        o kochana to auto to stare nie jest i na chodzie jak najbardziejsmile
        • ma_ewa01 Re: auto 10.06.09, 22:49
          Jesli będzie próbował starymi metodami je sprzedac - nic z tego. Może przez
          internet np na otomoto ...
          Msmile
          • justillo Re: auto 11.06.09, 07:14
            no wlasnie jest na allegro smile
            • nielaik Re: auto 11.06.09, 10:34
              Jestem ciekawa jak zinterpretowałyście te karty. Takie dziwne dotyczące rady jak
              sprzedać? Pierwsza moja myśl: to pewnie jakiś stary model i lepiej go zezłomować
              (tak mi się skojarzyło z 10 mieczy, dobić gościa i będzie po sprawie). A jednak
              myliłam się, model nie jest stary a na chodzie.

10 mieczy...koło fortuny...8 pucharów

10 mieczy...dziesięć mieczy kroi na kawałki mężczyznę. Dodatkowo trzecia karta
              to 8 pucharów, kilka elementów nie tworzących całości. Być może dobrym pomysłem
              było by porozbierać na części i tak go sprzedać.

Koło fortuny...dodac coś do samochodu, bardziej podrasować. Nie wiem czy nie
              było by dobrym pomysłem podrasowanie kierownicy. Obic ja w jakiś ciekawy
              materiał, futrzaka, coś co będzie się ładnie rzucało w oczy.

8 pucharów...może coś pokombinować ze zdjęciem samochodu, nie pokazywać go w
              pełnym oświetleniu, nie ze wszystkich stron, pokazać te lepsze. Skąd taki
              pomysł? Karta jest przyciemniona o zmierzchu, te puchary moga wyglądać
              korzystniej w takim swietle.

Nie jestem zaawansowana więc mam nadzieję, że jeszcze ktoś się wypowie.
              • justillo Re: auto 15.06.09, 15:18
                to auto to z wyzszej półki wiec juz nie trzeba go upiekszacsmile
                • nielaik Re: auto 16.06.09, 11:39
                  Ale wpadka. W takim razie niech brat wsadzi do auta amulet, przedmiot który
                  ułatwi sprzedaż. Podobno runy dobrze sprawdzają się w takich przypadkach.
                  • justillo Re: auto 16.06.09, 11:53
                    dziekuje nielaikusmilepomysle
                    • dana-25 Re: auto 17.06.09, 19:32
                      A może to auto jest za drogie, tak mi się skojarzyła ta 10 mieczy, trochę
                      spuścić z ceny (kolo) i auto pójdzie swoja drogą (8 pucharów).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka