smunaa28 02.07.09, 15:46 Jakie karty mogą wskazywać na to ,ze ktoś ma depresję poza księżycem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaszka00 Re: depresja 02.07.09, 15:51 hm każda karta ma swoje dobre i złe strony. W moim odczuciu nawet słońce które jest tak ciepłe, może w jakimś rozkładzie w jakiejś pozycji oznaczać że zamiast radości która jest na karcie - jest smutek... Nie powinno się kart szufladkować - takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: depresja 02.07.09, 17:11 Tak Czaszko, masz rację, depresja to jest własnie masakra, nic dziwnego, ze ludzie targaja sie na zycie... Tego bólu nie da sie wytrzymać... M Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: depresja 02.07.09, 20:43 WISIELEC- wskazuje na stan depresyjny :ponieważ wskazuje na etap w życiu człowieka ,w którym człowiekowi brak działania jest zawieszony i jeśli to zawieszenie trwa dłużej to jest właśnie stan depresji. Odpowiedz Link
smunaa28 Re: depresja 02.07.09, 21:39 Zapytałam kart jak się będę czuła w najbliższym czasie wyszło: 6 mieczy, 9 pucharów, 10 mieczy dociągnęłam jako podsumowanie księżyc Zinterpretowałam księżyc jako stan depresyjny (ze względu na wcześniejsze karty. Na szczęście wisielec mnie ominął diabeł też wiec chyba nie będzie tak źle. Zapytałam też co mam zrobić, żeby przejść to najmniej boleśnie: 10 kijów, gwiazda, głupiec Wiec chyba trochę poszaleję jak ten głupiec A adekwatnie księżyca tak mi się skojarzyło z depresją, bo kiedyś w rozkładzie mojej przyjaciółki pojawiał się on non stop - właśnie wtedy gdy miała głęboką depresję często w towarzystwie 10 albo 9 mieczy Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: depresja 02.07.09, 22:07 10 kijów, gwiazda, głupiec Odczuj cięzar swojego doświadczenia, gdy zrozumiesz juz lekcję, weź oddech, uwierz w siebie, w swoja wewnętrzną mądrośc, zaufaj swojej dobrej gwieździe i rozpocznij od poczatku wędrówkę w kierunku, który ona Ci wskaże... M Odpowiedz Link
asia.33 Re: depresja 02.07.09, 22:27 dasz rade..piekna karta gwiazda - moze nie bedzie łatwo bo to 10 kiji ale warto ..wszystko co najlepsze dopiero sie wydarzy ..przeciez głupiec rozpoczyna wszystko od początku majac obok karte gwiazde ...bedziesz odwaznie szła do przodu Odpowiedz Link
smunaa28 Re: depresja 02.07.09, 23:07 Dziękuje moje drogie )) Wiem , że muszę dać rade i DAM. (młotkiem wybijam sobie z głowy co chwile przychodzące myśli...zadzwoń, zadzwoń do niego). Liczę, że ta gwiazda mi pomoże Odpowiedz Link