krolowa.mieczy 03.07.09, 12:37 Chciałam się z Wami podzielić moim niedawnym odkryciem muzycznym. Na okrągło słucham (na zmianę z "szczęscie jest blisko" www.tekstowo.pl/piosenka,oceana,cry_cry.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: odkrycie :) 03.07.09, 13:08 królowo.mieczyy a gdzie o tym szcześciu - daj linka ...ta podan piosenka bardzo fajna - lubie muzyke czarnych ..ale to o łzach przeciez Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: odkrycie :) 03.07.09, 13:10 Piasek: www.youtube.com/watch?v=HM1_RRaPLjM Wiem, ze ta pierwsza ma smutne słowa - ale muzyka i głos: miodzio! Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: odkrycie :) 03.07.09, 13:30 Tak, i Cesaria też (posłuchaj w niedzielne popołudnia Sjesty Marcina Kydryńskiego w Trójce - takie klimaty tam są Ale Zdrowa Woda też - uwielbiam Odpowiedz Link
smunaa28 Re: odkrycie :) 04.07.09, 10:43 To może nie odkrycie ale od kilku dni słucham non stop. Pocieszam się tym, ze " Jednego nikt mi nie odbierze: Ja jestem ja, ja, ja." Piękne słowa kornflakesss.wrzuta.pl/audio/7VSp5LrebQx/jacek_kaczmarski_-_ja Miłego dnia Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: odkrycie :) 11.07.09, 15:14 Jeszcze coś - Trójka przypomniała dziś ta piosenkę (to chyba koniec lat 90-tych) w257.wrzuta.pl/audio/7EftlzEiGxC/milosc_nad_morzem_-_kulturka Odpowiedz Link